Novartis: Bόμβα Αγγελή: Η δολοφονία Μαυρίκου σχετίζεται με την υπόθεση


12 Δεκεμβρίου 2019
Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ο αντιεισαγγελέας Γ. Αγγελής, κατά την διάρκεια της εξέτασης του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία.
Ο κ. Αγγελής δήλωσε πως στις τάξεις του δικαστικού σώματος συζητιόταν ευρέως ότι υπάρχουν περιπτώσεις δολοφονιών που σχετίζονται με το σκάνδαλο Νοβάρτις!
  • Συγκεκριμένα, ο Γ. Αγγελής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δήλωσε: «Συζητούσαμε οι Εισαγγελείς για τους 2 φόνους, που ενδεχομένως σχετίζονται με την υπόθεση Novartis. Του Μαυρίκου και ενός άλλου, του επονομαζόμενου “ντελιβερά”».
Σοβαρές αντιφάσεις για τις επαφές Κοντονή – Πάιατ
Κατά την διάρκεια της κατάθεσης του, ο κ. Αγγελής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναίρεσε ουσιαστικά τον εαυτό του σε σχέση με τα όσα δήλωσε αναφορικά με τις επαφές που είχε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης με τον αμερικανό πρέσβη, αναφορικά με την ενεργοποίηση της διαδικασίας της δικαστικής συνδρομής.
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής, Γ. Μπούγα, ο οποίος επικαλέστηκε την διάψευση του Στ. Κοντονή σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρ/σ, ο κ. Αγγελής είπε: «Αν ο πράκτορας του FBI στην Αθήνα μου τα μετέφερε ψευδώς τότε και εγώ σας μετέφερα ψευδώς το διάλογο αυτό».
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.kontranews.gr/POLITIKI/Ktaggelia-bomba-Aggeli-I-dolofonia-Mayrikioy-shetizetai-me-tin-ypothesi-Novartis

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος καταγγέλλει συκοφαντία

14/12/2019
«Για το συκοφαντικό και άθλιο πρωτοσέλιδο κυριακάτικου φύλλου, καταφεύγω άμεσα στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή κατά των συκοφαντών», τονίζει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος απαντώντας σε πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας, το οποίο εμπλέκει τον ίδιο και τον γιο του στην υπόθεση Novartis.
«Όλο το διάστημα αυτής της βρώμικης ιστορίας, σεβόμενος τον θεσμικό μου ρόλο απέφυγα οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι εμποδίζει την απονομή της δικαιοσύνης. Μέχρι εδώ! Τώρα οι ηθικοί και φυσικού αυτουργοί της σκευωρίας θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη και την τιμωρία που τους αξίζει!» καταλήγει η δήλωση του κ. Αβραμόπουλου
Πηγή: https://slpress.gr/snews/o-dimitris-avramopoylos-kataggellei-sykofantia/

Οι αντιφάσεις του κ. Αγγελή

Του Δημήτρη Τερζή
14/12/2019
Στην κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις αναφορικά με τη χρονική περίοδο που επέλεξε να ανασύρει από το αρχείο τις μηνύσεις πολιτικών προσώπων, ενώ έδωσε διάφορες απαντήσεις για το γεγονός ότι δεν έλεγξε -ως όφειλε- τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που έδωσαν οι άνθρωποι του FBI.
Δύο είναι τα επιπλέον σημαντικά στοιχεία που προκύπτουν από την τελευταία κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Αγγελή στην προανακριτική επιτροπή για τη Novartis.
Το ένα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι δεν έλεγξε -ως όφειλε αρμοδίως- τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που έδωσαν στους Ελληνες εισαγγελείς στη Βιέννη οι άνθρωποι του FBI και κάτοχος του οποίου φέρεται να είναι ο πρώην υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος, κάτι το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά ο τελευταίος.
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.efsyn.gr/politiki/223193_oi-antifaseis-toy-k-aggeli

Να σημειώσουμε ότι το θέμα Μαυρίκου έχει απασχολήσει κατά καιρούς τη δημοσιότητα, με πρωτοφανείς κατηγορίες, χωρίς να δοθεί καμία απάντηση που να ταιριάζει σε ευνομομούμενο κράτος. Δεν είμαστε σε θέση ασφαλώς να εξιολογήσουμε την υπόθεση, εντούτοις πρόχειρα παραθέτουμε μερικά ενδεικτικά δημοσιεύματα:

Οικογένεια Μαυρίκου: Η δεύτερη πράξη μιας τραγωδίας – Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Μαυρίκος

9/10/2019
Σήμερα γράφτηκε η δεύτερη πράξη μία ανείπωτης τραγωδίας με το θάνατο της μητέρας και του αδελφού του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου. Ο εκδότης είχε καεί μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο είχε πάρει φωτιά εν κινήσει στην Αττική Οδό, στο ύψος του Ηρακλείου, τον Ιούνιο του 2016.
Η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις θρίλερ, εξαιτίας και της εμπλοκής του θανόντος σε υπόθεση εκβιασμών, και είχε εξετασθεί το ποια ήταν η αιτία του δυστυχήματος, καθώς και αν επρόκειτο για δολιοφθορά.
Διαβάστε τη συνέχεια στο http://newpost.gr/ellada/5d9df2593deec0fc149ad1f3/oikogeneia-mayrikoy-i-deyteri-praxi-mias-tragodias-poios-itan-o-panagiotis-mayrikos

Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Μαυρίκος – Από υπάλληλος της ΔΕΗ, εκδότης και ιδρυτής κόμματος

9/6/2016
Ο 42χρονος εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, που φέρεται να ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche που πήρε φωτιά στην Αττική Οδό, είχε απασχολήσει πρόσφατα τη Δικαιοσύνη με το κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων.
Επρόκειτο για έναν από τους τρεις δημοσιογράφους που συνελήφθησαν τον περασμένο Φεβρουάριο με τις κατηγορίες της εκβίασης, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και δωροδοκίας, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου. Μετά τις απολογίες τους, ο ανακριτής είχε κρίνει αποφυλακιστέους τους Παναγιώτη Μαυρίκο και Χρήστο Φράγκου και προφυλακιστέο τον Τάκη Μουσσά.
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.iefimerida.gr/news/271493/poios-itan-o-panagiotis-mayrikos-apo-ypallilos-tis-dei-ekdotis-kai-idrytis-kommatos

Ο μυστηριώδης θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου στην Αττική Οδό

15/2/2018
Τον Ιούνιο του 2016 ο Παναγιώτης Μαυρίκος έχασε τη ζωή του μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό. Οι εικόνες με τη φλεγόμενη Porsche Cayenne έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.
Μαζί και τα ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο ο θάνατος οφειλόταν σε δολιοφθορά ή δυστύχημα. Η ΕΛΑΣ ανέθεσε την υπόθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διαπιστώσουν εάν όντως ο θάνατος του Μαυρίκου οφειλόταν σε δυστύχημα. Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το όχημά του. Λίγο μετά και με βάση τα στοιχεία που παρουσίασαν οι εμπειρογνώμονες, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δυστύχημα, καθώς υπήρξε διαρροή λαδιού και καυσίμων η οποία προκλήθηκε από μηχανική βλάβη.
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.documentonews.gr/article/o-mysthriwdhs-thanatos-toy-panagiwth-mayrikoy-sthn-attikh-odo
=================
ΠΗΓΗ
 

Σχόλια