Διατεταγμένη δημοσιογραφία

προσυπογράφω:
«Τα Ανώτατα Δικαστήρια, όταν δικαιοδοτούν δεν εκφράζουν ιδεολογικές ή πολιτικές απόψεις, αλλά απονέμουν Δίκαιο, εφαρμόζοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.
Αυτή την απλή δημοκρατική αρχή, οφείλει να την ασπάζεται και η Κυβέρνηση. Να παύσει, επιτέλους, να επαινεί ή να επικρίνει δημοσίως τις δικαστικές αποφάσεις, ανάλογα με το αν την ευχαριστούν ή την δυσαρεστούν.
Η Δικαιοσύνη δεν είναι θεραπαινίδα πολιτικής σκοπιμότητας, αλλά οχυρό του κράτους Δικαίου.
Εξάλλου, η στοχοποίηση της Δικαιοσύνης, με άκριτες και παρορμητικές δηλώσεις, βλάπτει σοβαρά τη Δημοκρατία. Αυτό, μάλιστα, προκύπτει από το σημερινό κρούσμα βίας εναντίον του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το οποίο εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας». πηγή
---------
  • Φαίνεται ότι κάποιοι "δημοκράτες" ενοχλούνται για την αυτοτέλεια της δικαιοσύνης (όση τουλάχιστον έχει απομείνει). Είναι τόσο δημοκράτες που δεν θα είχαν αντίρρηση να την καταργήσουν αφού δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν λάθη, αλλά ούτε να αδικήσουν με τη συμπεριφορά τους τρίτους!(βλ. σχετικά: Ο Βοναπαρτισμός και το ΠΑΣΟΚ )
  • Με τούτα με τ' άλλα είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω και με: εδώ
  • Για όσους ψάχνουν την αιτία τέτοιων συμπεριφορών - που η έκφραση διατεταγμένη δημοσιογραφία είναι επιεικής, ας δούν μια παλιότερη εγγραφή: SOS. Εκδότες καλούν Χυτήρη! 
  • ===========
  • Μεταγεννέστερη προσθήκη (11-2-2011):



TO ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

Ημερομηνία Καταχώρησης Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011.
Αυτό είναι το βίντεο που έγινε αιτία να χάση τη δουλειά του ο Νικόλας Βαφειάδης, ο οποίος απολύθηκε από την ‘Καθημερινή’ μετά την προβολή του στο ‘Kontra Chanel’
Περιέχει ιδιαίτερα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους μισθούς, τα προνόμια και την συμπεριφορά των βουλευτών και των εργαζομένων στην Βουλή, που εν μέσω κρίσης απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και χαριστικές συμβάσεις.

-------------------------------
http://www.capital.gr/capitaltv/player.aspx?id=961&hd=0
θύελλα με το αγγελιόσημο.... συνέδριο με την παρουσία του Χητήρη (Ξέρετε, αυτόν που έφερνε σερβιέτες στη Δήμητρα και μπήκε  έτσι στην κεντρική πολιτική σκηνή).  
Ακούστε την κωλοτούμπα του Κωστόπουλου, που από παιδί του συστήματος Σημίτη - κολλητός του Λαλιώτη γαρ - που ωφελήθηκε τα μέγιστα - το παίζει τώρα τιμητής της ελεύθερης αγοράς και άλλα τέτοια.  Να γιατί χρειάζεται η μνήμη.... 

Σχόλια