Ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Πολιτών-ΣΕΑ

Blogger: Άρχισα να ψάχνω για το πρόεδρο της: Πρωτοβουλίας Πολιτών-ΣΕΑ, Δημ. Γεωργακόπουλο από χθες που έδωσε το θέμα του πρωτοσέλιδου της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ  Φαίνεται ότι δεν είναι η μόνη συνεισφορά του! Αν ένας πολίτης βρίσκει και τεκμηριώνει τόσα σκάνδαλα, μήπως οι δημοσιογράφοι μας δεν κάνουν τη δουλειά τους! (Ειρίσθω εν παρόδω είναι αυτός που με τις αποκαλύψεις του έστειλε αδιάβαστο τον Ρόβλια!) Διάβάστε παρακάτω και θα δείτε...
Mη βιαστείτε να χαρακτηρίσετε γραφικό τον παραπάνω κύριο για τους εξής λόγους:
  • Έδωσε δυο πρωτοσέλιδα στο τελευταίο ένα τρίμηνο (Ρόβλια και φάρμακα)
  • Αφιερώνει άπειρο προσωπικό χρόνο (ποιος θα καθόταν υπομονετητικά να ψάξει τα σκουπίδια ενός οργανισμού, αλλά και να συνθέσει έγγραφα από σχισμένα χαρτάκια!)
  • Αν δε δυο μεγάλα  θέματα έχει δίκιο, γιατί να έχει άδικο στα άλλα θέματα.
Ένα άτομο που δίνει τέτοια θέματα δεν θάπρεπε να κληθεί  τουλάχιστον από την κρατική τηλεόραση (λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα---->
Πρίν (ή αφού διαβάσετε τα παρακάτω ρίξτε και μια ματιά σε προγεννέστερη εγγραφή----> σχετικά με τα ΜΜΕ)


"Σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο της Πρωτοβουλίας Πολιτών-ΣΕΑ, Δημ. Γεωργακόπουλο:


  1. ...αποκαλύπτουν ότι εντός του υπουργείου είχε στηθεί μηχανισμός πώλησης και προώθησης φαρμάκων, υπάρχουν δεκάδες ονόματα και τηλέφωνα διοικητών, καθηγητών ιατρικής, ιατρών, γραμματέων, νοσοκομειακών, φαρμακοποιών, ραντεβού και ώρες συνάντησης,--συνέχεια εδώ 
  2.  ...Μοίραζε λεφτά (ο υποψήφιος βουλευτής) πριν από τις εκλογές σε εκκλησίες-συλλόγους... συνέχεια εδώ
  3. Η ηγεσία της ΓΣΣΕ και ο πρόεδρος της, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, πιαστήκαν στα πράσα απ’ το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ύψους 500000 χιλιάδων ευρώ, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Πολιτών ΣΕΑ, Δημ. Γεωργακόπουλος! ------> 
  4. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
    Ελευθέριου Βενιζέλου 181 Καλλιθέα τηλ. 210 9523901
    6944 547773 Τ.Κ. 176 73
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ
    ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
    URL: http: // sea.enosi.org
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΠΡΟΣ
    14/03/2008 αριθ. Πρωτ. 82
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΥΠΟΥΡΓΟ κυρ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΟΣΚΟΥΦΗ
    Κύριε Υπουργέ
    Σας γνωρίζω ότι την 12/03/08 και ώρα 18.00 έξω από τα γραφεία της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων ( τέως ΣΔΟΕ ) στην οδό ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΑΛΚΙΦΡΟΝΩΣ ήταν πεταμένα στα σκουπίδια έγγραφα χωρίς να έχουν καταστραφεί σας στέλνω τα σχετικά 1, 2, 3 και 4 .
    ΑΠΟ το σχετ. 1 προκύπτει ότι μέσα από το γραφείο της εθνικής αρχής που επικεφαλής είναι ο κ. ΖΟΡΜΠΑΣ (ΕΑΚΤΝΕΑΕΔ) διέρρευσε χειρόγραφο έγγραφο που ουσιαστικά γράφει ότι ΥΠΟΥΡΓΟΙ καλύπτουν τον υπόδικο Πρόεδρο δημοσιογράφο του ΤΣΠΕΑΘ. ( συνεδρίασε το ΔΣ της Οργάνωσης μας και αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε διότι θεωρούμε απαράδεκτο να γράφονται εντός της Εθνικής αρχής τέτοια συκοφαντικά κατά ΥΠΟΥΡΓΩΝ. Σημαντική επισήμανση όταν είδαμε την καθαρίστρια να βγάζει την μαύρη σακούλα στο πεζοδρόμιο από τα γραφεία της αρχής την πήραμε και ο ιδιώτης φύλακας μας είπε ότι έχει εντολή από τον διευθυντή του να μην μας αφήνει να παίρνουμε τα σκουπίδια.Του είπαμε να κάνει τα νόμιμα. )
    ΑΠΟ το σχετ. 2 προκύπτει ότι (( ποιος δημοσιογράφος απαίτησε 300.000 ευρω έστειλαν τα στοιχεία για τον Θεμο στην Κύπρο. ΑΠΟ τα σχετ. 3 προκύπτει ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ της Αρχής όπου έχει όλο το αρχείο με τα δεδομένα πολίτη δηλαδή τα οικονομικά τα ποινικά και την πληροφορία από την αστυνομία ότι εμπλέκετε με ναρκωτικά τέτοια έγγραφα δεν βάζουν στα σκουπίδια κινδυνεύουν άνθρωποι. Επειδή αυτές οι υποθέσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές και η διαρροή των εγγραφών αυτών είναι απαράδεκτη διότι περιέχουν απόρρητα οικονομικά στοιχεία και μπορεί να βρεθούν οι καταγγέλλοντες σε ΚΙΝΔΥΝΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και δυστυχώς δεν μορφώνονται ΤΩΡΑ πάρετε μέτρα .
    Παρακαλώ λάβετε γνώση.
    Με τιμή
    Δ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Πρόεδρος ΣΕΑ
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=845243
  5. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
    Ελευθέριου Βενιζέλου 181 Καλλιθέα τηλ. 210 9523901
    6944 547773 Τ.Κ. 176 73
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ
    ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
    URL: http://sea.enosi.org (!)
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΠΡΟΣ
    16/03/2008 αριθ. Πρωτ. 87
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΥΠΟΥΡΓΟ κύριο Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ
    ΘΕΜΑ Ελεγχόμενη Μεταφορά ΚΟΚΑΪΝΗΣ από αστυνομικά όργανα .
    Κύριε Υπουργέ
    Σας γνωρίζω ότι την 16/03/08 και ώρα 19.00 έξω από τα γραφεία της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων ( τέως ΣΔΟΕ ) στην οδό ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΑΛΚΙΦΡΟΝΩΣ ήταν πεταμένα στα σκουπίδια έγγραφα χωρίς να έχουν καταστραφεί.
    Έχουμε αναφέρει πολλές φορές στις αρμόδιες αρχές αυτή την απαράδεκτη ενέργεια υπαλλήλων της ΥΠΕΕ να πετάνε στα σκουπίδια αντίγραφα εγγράφων με προσωπικά δεδομένα και εμπιστευτικά χωρίς να τα καταστρέφουν (Εισαγγελέα , Αρχή Προστασίας και Υπουργείο Οικονομικών ).
    Μεταξύ των διαφόρων εγγραφών ήταν και έγγραφα Εμπιστευτικά και Απόρρητα – που αφορούν το Υπουργείο σας για μια ελεγχόμενη μεταφορά κοκαΐνης (που βρίσκετε τώρα σε εξέλιξη με την άδεια του κ. Εισαγγελέως Εφετών ) από αστυνομικά όργανα για τον εντοπισμό των κακοποιών που την διακινούν.
    Η διαρροή της επιχείρησης αυτής μπορεί να θέση σε κίνδυνο την ζωή των αστυνομικών οργάνων αλλά και να εκθέσει ολόκληρη την Ελληνική Αστυνομία.
    Παρακαλώ λάβατε γνώση για τα νόμιμα διότι το σοβαρό θέμα των παράνομων ναρκωτικών πολίτες και πολιτεία πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα.
    Σας στέλνω τα σχετικά έγγραφα.
    Με τιμή
    Δ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Πρόεδρος ΣΕΑ
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=845243 
  6. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
    Ελευθέριου Βενιζέλου 181 Καλλιθέα τηλ. 210 9523901
    6944 547773 Τ.Κ. 176 73
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ
    ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
    URL: http: // sea.enosi.org
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΠΡΟΣ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    15/03/2008 αριθ. Πρωτ. 77
    ΘΕΜΑ ντοπινκ αθλητών .
    Σας γνωρίζω ότι φίλος που βρίσκετε στο ΠΕΚΙΝΟ με ενημέρωσε ότι άκουσε στην τηλεόραση του ΠΕΚΙΝΟΥ ότι έχουν εντοπιστεί από τις Ελεγκτικές αρχές αντιντομπινκ αθλητές στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες ντοπαρισμένοι και θα γίνουν ανακοινώσεις .
    Παρακαλώ λάβετε γνώση
    Με τιμή
    Δ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Πρόεδρος ΣΕΑ
    ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
    Ελευθέριου Βενιζέλου 181 Καλλιθέα τηλ. 210 9523901
    6944 547773 Τ.Κ. 176 73
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ
    ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
    URL: http: // sea.enosi.org
  7. ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΠΡΟΣ
    4/4//2008 αριθ. Πρωτ. 89
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    ΘΕΜΑ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.
    Κύριε Εισαγγελέα
    Σας γνωρίζω ότι 11 αθλητές της Εθνικής μας ομάδα άρσης βαρών βρέθηκαν από τα διεθνή όργανα ελέγχου ντοπινκ ντοπαρισμένοι .
    Παρακαλώ λάβετε γνώση και διατάξατε τα νόμιμα.
    Οι υπηρεσίες της Ελληνικής αστυνομίας να πραγματοποιήσει άμεσο έλεγχο στις εγκαταστάσεις ΤΩΡΑ του Αγίου Κοσμά για την εντόπιση των απαγορευμένων ουσιών αυτών αλλά και των δραστών που τις διακινούν.
    Με τιμή
    Δ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Πρόεδρος ΣΕΑ 
  8. Ο χάρτης της παρανομίας στις παραλίες της Αττικής  




  9. Τα «όσια και τα ιερά» στο... πεζοδρόμιο. Οπου όσια, μια εντολή μετακίνησης του ευτελούς ποσού των 1.300.000 ευρώ, την οποία παραγγέλλει για λογαριασμό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου ο μοναχός Αναστάσιος και βρέθηκε σε πεζοδρόμιο του Αμαρουσίου (και όχι στα σκουπίδια αυτή τη φορά) από τον Δ. Γεωργακόπουλο, πρόεδρο της Πρωτοβουλίας Πολιτών-ΣΕΑ. Η εντολή δίδεται στην τράπεζα Marfin Egnatia Bank στις 17 Σεπτεμβρίου, τέσσερις μέρες μετά το τηλεοπτικό διάγγελμα Εφραίμ με τις υποσχέσεις για παρακατάθεση των χρημάτων από πωλήσεις ακινήτων και καθώς φούντωναν οι φήμες για επικείμενη δέσμευση λογαριασμών. Πάντως, το 1,1 εκατομμύριο είναι για αποπληρωμή δανείου στην Αλφα Τράπεζα (εδώ ο Αναστάσιος επιλέγει ελληνική γραφή) και τα υπόλοιπα 200.000 για «κάλυψη ταμειακών αναγκών». Ημαρτον...----->
     




  10. Για την προσπάθεια ανέγερσης του ναού στον ΑΠ κατέφυγε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ο πρόεδρος ΣΕΑ - Πρωτοβουλία Πολιτών Δ. Γεωργακόπουλος, εκδηλώνοντας τη διαφωνία της οργάνωσής του στην προοπτική δημιουργίας ναού οποιασδήποτε θρησκείας στον χώρο που βρίσκεται το ανώτατο δικαστήριο, γιατί η Δικαιοσύνη είναι για όλους τους πολίτες και παραβιάζονται έτσι διατάξεις του Συντάγματος αλλά και τα προσωπικά δεδομένα.----->

  11. Παραίτησαν τον Ρόβλια!




    Οι σχετικές αιτήσεις στέλνονταν με ΦΑΞ από το γραφείο του προς τα αρμόδια υπουργεία, χωρίς όμως να καταστρέφονται τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά να πετιούνται στα σκουπίδια! Εκεί τα βρήκε ο κ. Δ. Γεωργακόπουλος, πρόεδρος της «Πρωτοβουλίας Πολιτών ΣΕΑ», ο οποίος γνωστοποίησε την αποκάλυψη που έκανε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό στις 13/12, ενώ παράλληλα τη διοχέτευσε σε ηλεκτρονική εφημερίδα, από όπου δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα.
    Αμέσως σήμανε «συναγερμός» στο Μέγαρο Μαξίμου, τα στελέχη του οποίου δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη «βόμβα» που έσκασε την ίδια ημέρα που ο κ. Παπανδρέου επρόκειτο να εξαγγείλει της προτάσεις του για την οικονομία και την πάταξη της διαφθοράς!------>



Σχόλια