Paul Graig Roberts : Ρέκβιεμ για τον Ντόναλντ Τραμπ


Paul Graig Roberts/ Comite Valmy, 8-1- 21 

Μετάφραση/εισαγωγή: Μιχαήλ Στυλιανού 

Ο γενικός εισαγγελέας Μπιλ Μπαρ, μια άλλη ατυχής επιλογή του Τραμπ, πρόδωσε όχι μόνο τον πρόεδρο Τραμπ αλλά και την αμερικανική δημοκρατία, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει νόημα να ψηφίζουμε τους Ρεπουμπλικάνους. 

Ο Μπαρ , μπροστά σε σαφείς αποδείξεις ότι οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν για να κλαπούν και πράγματι  εκλάπησαν, δήλωσε και πάλι, ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν βρήκε αποδεικτικά στοιχεία επαρκούς απάτης για να αντιστρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουν, το υπουργείο Δικαιοσύνης και τας δικαστήρια δεν εξετάζουν τα αποδεικτικά στοιχεία. Αν τα εξέταζαν, θα έβλεπαν την μαζική εκλογική απάτη, αλλά δεν θέλουν να την δουν. Θέλουν να ξεφορτωθούν τον Τραμπ. 

Εκτός από την υποστήριξή του στην μαζική εκλογική απάτη, ο Μπαρ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει λόγος να κατασχεθούν οι μηχανές ψηφοφορίας και το λογισμικό για να επανεξετασθούν. Αλλά φυσικά υπάρχει λόγος.  

Υπήρξαν πολλές μαρτυρίες από επαγγελματίες που εξηγούν πώς οι μηχανές προγραμματίστηκαν για να εκλέξουν τον Μπάϊντεν. Υπάρχουν εκατοντάδες ένορκες μαρτυρίες που αναφέρουν τη χρήση εκατοντάδων χιλιάδων πλαστών ταχυδρομικών ψήφων για την ολοκλήρωση της εκλογικής κλοπής. Ένας Υπουργός Δικαιοσύνης που λέει ότι η ένορκη κατάθεση δεν αποτελεί απόδειξη  παραβιάζει απροκάλυπτα τους κανόνες του λειτουργήματος του. Αν η ένορκη κατάθεση, υπογεγραμμένη με την εγγύηση της ψευδορκίας, δεν είναι απόδειξη, τότε το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν θα είναι ποτέ σε θέση να ασκήσει δίωξη για οποιοδήποτε αδίκημα.. 

  • Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι  ο Μπαρ, ο οποίος είναι μέλος του “Κατεστημένου,” κάνει τη δουλειά του “Κατεστημένου” με το να απαλλάξει το κατεστημένο από έναν Πρόεδρο ο οποίος δεν είναι μέλος του και ο οποίος στέκεται  εμπόδιο των σχεδίων του. Ένας πρόεδρος που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του λαού και όχι εκείνων του “Κατεστημένου,” είναι μια απειλή για το τελευταίο και πρέπει να εξαλειφθεί. Μια σφαίρα εξόντωσε τον Τζον Φ. Κένεντι. Μια νοθευμένη εκλογή εξάλειψε τον Τραμπ. 

Για να συνειδητοποιήσουμε πόσο αντίθετος είναι ο Τραμπ στο «Κατεστημένο», πρέπει να ακούσετε την ομιλία του για τα εγκαίνια πριν από τέσσερα χρόνια. Ο Τραμπ ήταν ειλικρινής, αλλά όπως έγραψα τότε, ο Τραμπ δεν ήξερε την Ουάσινγκτον και δεν είχε ιδέα ποιον να  επιλέξει για να τον βοηθήσει σε ένα τόσο φιλόδοξο εγχείρημα εναντίον του «Κατεστημένου». Περικύκλωσε τον εαυτό του με μια κυβέρνηση από το “Κατεστημένο”, η οποία ήταν εχθρική προς αυτόν, και θυσίασε στους Δημοκρατικούς το μόνο πρόσωπο που ήξερε πώς να τον βοηθήσει, τον στρατηγό Φλιν, ο οποίος είχε διατελέσει επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Αμύνης. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ο Τραμπ μπορεί να σκέφτηκε ότι η κόρη του και ο Εβραίος γαμπρός του ήταν οι σύμβουλοι που χρειαζόταν. Ο Τραμπ ήταν απερίσκεπτος στις προκλήσεις του στο «Κατεστημένο» και δεν είχε κανέναν να τον βοηθήσει. Αποτυγχάνοντας να πάρει τον έλεγχο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σφράγισε τη μοίρα του. 

Γράφω αυτό το απόγευμα της 21ης Δεκεμβρίου, και ο Μπαρ πρέπει να παραιτηθεί στις 23 Δεκεμβρίου. Σε λιγότερο από 48 ώρες ο Μπαρ θα φύγει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης χωρίς να έχει επιληφθεί της έκθεσης Durham με τις κατηγορίες  κατά ανωτέρων αξιωματούχων της CIA, του FBI και του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Ομπάμα, εκείνων που διέπραξαν κατάφωρα εγκλήματα, επιχειρώντας να παγιδεύσουν τον Πρόεδρο Τραμπ στην πλεκτάνη του «Ρωσίαγκέητ». Ο Μπαρ φεύγει από το γραφείο του , και δεν υπάρχουν αναφορές για έρευνες, ούτε κατηγορίες. Το διεφθαρμένο Ρεπουμπλικανικό “Κατεστημένο” έχει αφήσει τους Δημοκρατικούς και τις υπηρεσίες ασφαλείας να ξεφύγουν εγκλωβίζοντας  τον Τραμπ για τέσσερα χρόνια στις πλεκτάνες «σχέση με Ρωσία» και καθαίρεση. 

Τι έκανε ο Μπαρ για τη μάζα των αποδεικτικών στοιχείων στον υπολογιστή του  υιού Μπάϊντεν*μερικά από τα οποία δημοσιεύθηκαν από τη New York Post και στο σύνολό τους βρίσκονται στα χέρια του FBI; Τα μέλη και όργανα του κατεστημένου είναι πανευτυχή αναγγέλλοντάς μας ότι ο Μπαρ αποφαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος να ορισθεί ειδικός ανακριτής για την υπόθεση Χάντερ Μπάϊντεν. 

Ο Μπιλ Μπαρ αντιπροσωπεύει τέλεια την από περιττώματα φύση του κατεστημένου της Ουάσιγκτον και της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ούτε η παραμικρή ουγγιά ακεραιότητας, ούτε το παραμικρό ίχνος  ειλικρίνειας ή ηθικής συνείδησης. Στην Ουάσιγκτον, υπάρχει μόνο απληστία για την εξουσία και για τα χρήματα. Τίποτε άλλο δεν έχει σημασία. Ο αμερικανικός λαός λιγότερο από οτιδήποτε άλλο. 

Ο Τραμπ είναι ένας λαϊκιστής, όχι ένας επαναστάτης, και ένας λαϊκιστής δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά ενός επαναστάτη. Ένα επαναστατικό κίνημα πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση.  

  • Αυτοπεποίθηση έχει η αμερικανική ελίτ που επιβάλλει εκ των άνω μιαν  επανάσταση με την παγκοσμιοποίηση, το “Reset” του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, τα μέτρα εγκλεισμού και άλλους εξαναγκασμούς. 
  • Ακόμα κι αν οι άνθρωποι  άρχιζαν να αμφιβάλλουν, βλέποντας τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μιλούν με τα ίδια λόγια, ο αμερικανικός λαός είναι τόσο διχασμένος και κατακερματισμένος σε εχθρικές κοινότητες με την «πολιτική της ταυτότητας», ώστε είναι πολύ διαιρεμένος για να μπορεί να αντιταχθεί σε αυτήν την επανάσταση των επάνω και στον κυβερνητικό έλεγχο της ζωής του. 

Τι θα μπορούσε να κάνει ο Τραμπ; Μερικοί λένε ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις προεδρικές εξουσίες που τέθηκαν σε εφαρμογή από τον Τζορτζ Μπους και τον Ομπάμα για να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον στρατό  και να πραγματοποιήσει νέες εκλογές. Τίποτα τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Αν ο Τραμπ κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κανείς στην κυβέρνηση δεν θα τον υποστηρίξει. Εάν ο στρατός πραγματοποιήσει εκλογές θα υποστηρτίξει τον Μπάϊντεν, ο οποίος στηρίζεται από το “Κατεστημένο”. Ο στρατός θέλει να ξεφορτωθεί τον Τραμπ που αποτελεί απειλή για το εισόδημα και τη δύναμη του συγκροτήματος στρατού/ασφάλειας. Ο Τραμπ θέλει να επαναπατρίσει τους στρατιώτες. Θέλει να ομαλοποιήσει τις σχέσεις με τη Ρωσία. Με άλλα λόγια, ο Τραμπ θέλει να μειώσει την απειλή που δικαιολογεί το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια το χρόνο που διοχετεύεται   στο σύμπλεγμα στρατός/ασφάλεια. 

  • Ο Τραμπ είναι ο μόνος Αμερικανός πολιτικός που μπορεί να σχηματίσει ένα πραγματικό κόμμα της αντιπολίτευσης για να αντικαταστήσει το άχρηστο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Οι υποστηρικτές του Τραμπ γνωρίζουν ότι ενώ ο Τραμπ κέρδισε 10 εκατομμύρια περισσότερες ψήφους στις εκλογές του 2020  από το 2016, και τριπλάσιες ψήφους μεταξύ των μαύρων, οι εκλογές εκλάπησαν από μηχανήματα ψηφοφορίας που είχαν προγραμματιστεί για το σκοπό αυτό και με την απάτη της ταχυδρομικής ψήφου. Αρκετοί ειδικοί στις εκλογές εκτιμούν ότι ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές με 20 εκατομμύρια περισσότερες ψήφους από τον αντίπαλό του. Είναι σαφές ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να βγάλει τους υποστηρικτές του από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα για να σχηματίσουν ένα πραγματικό, πολύ μαχητικό κόμμα της αντιπολίτευσης. 
  • Ο Τραμπ θα μπορούσε επίσης, ως πολύ-δισεκατομμυριούχος, να δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία πληροφοριών που να προσφέρει αναλύσεις εναλλακτικές από τις  ερμηνείες των εκπορνευομένων ΜΜΕ. 

Φυσικά, το κατεστημένο όλα αυτά τα γνωρίζει. Οπότε σκέφτεται να δέσει τον Τραμπ για το υπόλοιπο της ζωής του με  διώξεις και δίκες.Οι διεφθαρμένοι Δημοκράτες στη Νέα Υόρκη έχουν ήδη επινοήσει μια φορολογική αγωγή. Οι Δημοκρατικοί και τα λεγόμενα «θιγόμενα κόμματα» θα τον μηνύουν όλη την ώρα και ο Τραμπ θα πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Το καθεστώς των γκάνγκστερ Μπάϊντεν θα διορίσει ειδικό εισαγγελέα για να ασκήσει διώξεις με αυθαίρετες κατηγορίες. Έχοντας γίνει ιδιώτης, ο Τραμπ θα αντιμετωπίσει αγωγές και αγωγές και δίκες σε όλη του τη ζωή. 

Έτσι, η απάντηση στην ερώτηση, “Τι μπορεί να κάνει ο Τραμπ;”, είναι ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν δεν δώσει χάρη στον εαυτό του και δώσει χάρη στην οικογένειά του γενικά. Εάν, για κάποιο λόγο, αυτό αποδειχθεί αδύνατο, τότε ο Τραμπ θα πρέπει να παραιτηθεί πριν από το τέλος της θητείας του, έτσι ώστε ο Πενς, ο διάδοχός του, να  του δώσει αμνηστία. 

  • Ο Τραμπ θα πρέπει επίσης να  αμνηστεύσει  τον Τζούλιαν Άσανζ, τον Εντουαρντ Σνόουντεν,την Μάνινγκ και όλους εκείνους που έχουν διωχθεί επειδή είπαν την αλήθεια για τα εγκλήματα του αμερικανικού κατεστημένου. 
  • Ο Τραμπ θα πρέπει να επωφεληθεί από την αμνηστία για να προκαλέσει πάταγο. Θα πρέπει να διακηρύξει ότι το Κατεστημένο δεν στράφηκε εναντίον των πραγματικών εχθρών μας, αλλά κατά των πατριωτών που μας λένε την αλήθεια. 
  • Θα πρέπει να πει σε μια ομιλία ότι η αλήθεια βρίσκεται στον αμερικανικό λαό, όχι στην Ουάσιγκτον, στην κυβέρνηση, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης –  στους εντελώς διεφθαρμένους θεσμούς του “Κατεστημένου”. Θα πρέπει να πει ότι ο μόνος υπερασπιστής της αλήθειας είναι ο λαός, και ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα, συμπεριλαμβανομένης της βίας, για να τον κάνουν κυρίαρχο. 
  • Αν το κάνει αυτό ο Τραμπ, η χώρα έχει ακόμα μια ευκαιρία. Διαφορετικά, χαθήκαμε. 

Το «Κατεστημένο» συγκέντρωσε στα χέρια του όλο το εισόδημα και τον πλούτο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, κάποτε μια δίκαιη κοινωνία, έχει τώρα μια ιεραρχία του εισοδήματος και του πλούτου χειρότερη από εκείνη των απατεώνων τρίτων κρατών. Τα μέτρα περιορισμού θα ολοκληρώσουν την καταστροφή της μεσαίας τάξης που ξεκίνησε με τη μετεγκατάσταση βιομηχανικών θέσεων εργασίας. Τα μικρά αφεντικά είναι ό,τι απέμεινε από τη μεσαία τάξη και καταστρέφονται από τον περιορισμό. Από τώρα και στο εξής, τα πάντα – εστιατόρια, μπαρ, κάθε είδους θέσεις εργασίας – θα μονοπωλούνται από τις αλυσίδες διανομής. Ολόκληρη η χώρα θα εξαρτηθεί από τις Walmart και amazon. 

  • Οι λευκοί, παραδοσιακοί Αμερικανοί  αντικαθίστανται στην εκπαίδευση, τη διαχείριση των επιχειρήσεων, τα μέσα ενημέρωσης, τη βιομηχανία αναψυχής. Όπου παραμένουν, υποβάλλονται σε υποχρεωτική “φυλετική εκπαίδευση” όπου διδάσκονται ότι είναι συστηματικοί ρατσιστές” και πώς πρέπει να αρνηθούν τη ρατσιστική φύση τους. Αν αντισταθείς σε αυτή την κατήχηση, χάνεις τη δουλειά σου. 

Εναντίον αυτών των διακηρυγμένων, ξεδιάντροπων και θεσμοθετημένων διακρίσεων κατά των λευκών Αμερικανών, ο Τραμπ θα μπορούσε εύκολα να δημιουργήσει ένα πραγματικό κόμμα της αντιπολίτευσης. 

Αλλά αν δεν του δοθεί πρώτα χάρη, αυτός και η οικογένειά του, κάθε δολάριο της περιουσίας του και κάθε λεπτό της ζωής του θα χρησιμοποιηθεί για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια σε ποινικές και αστικές διώξεις που έχουν προβλεφθεί από εκείνους που θέλουν να τον δουν ερείπιο. 

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι το αμερικανικό «Establishment” θέλει να κάνει τον Ντόναλντ Τραμπ ένα παράδειγμα  

  • Έτσι το αμερικανικό κατεστημένο λέει σε καθέναν από εμάς: « Η είστε μαζί μας ή θα σας συντρίψουμε.» 

Ο Τραμπ ήθελε να αποφύγει τον πόλεμο με τη Ρωσία. Τα οπλικά συστήματα της Ρωσίας είναι τόσο ανώτερα που οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να καταστραφούν ολοσχερώς χωρίς σοβαρές ζημιές στη Ρωσία. Επιπλέον, ο ρωσικός λαός δεν διαιρείται με την “πολιτική ταυτότητας”. Με εξαίρεση το πιο ηλίθιο τμήμα της ρωσικής νεολαίας, το οποίο υποστηρίζεται οικονομικά από δυτικές ΜΚΟ που το Κρεμλίνο ανέχεται ανόητα, ο ρωσικός πληθυσμός κατανοεί ότι η Ουάσιγκτον δεν έχει καλές προθέσεις απέναντί του. Αργά ή γρήγορα η ρωσική κυβέρνηση, της οποίας οι ανίκανοι σύμβουλοι συνεχίζουν να λένε ότι το μέλλον της Ρωσίας συνδέεται με τη Δύση, θα  συνειδητοποιήσει επίσης αυτή την πραγματικότητα. 

  • Η Κίνα και το Ιράν γνωρίζουν ήδη τι να κάνουν με την Ουάσιγκτον. Μόλις το Κρεμλίνο καταφέρει να αντιληφθεί την πραγματικότητα οι συμφωνίες ασφάλειας και συνεργασίας μεταξύ αυτών των τριών χωρών που τερματίζουν κάθε προοπτική ηγεμονίας των ΗΠΑ, η Αμερική και η δυτικοευρωπαϊκή αυτοκρατορία της θα περιπέσουν σε μαρασμό, καθώς η παγκοσμιοποίηση έχει υπονομεύσει την οικονομική τους βάση και η πολυεθνικότητα έχει καταστρέψει την ενότητά τους. 
  • Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν μια κρίση σε όλα τα μέτωπα -πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά- και δεν υπάρχει λύση. Πολιτικά, οι Δημοκρατικοί και οι υπηρεσίες ασφαλείας διέπραξαν μαζική εκλογική απάτη που δίχασε τη χώρα και κατέστρεψε την αμερικανική δημοκρατία. Κοινωνικά, ο αρχικός λευκός πληθυσμός δαιμονοποιείται και υποβάλλεται σε μια μεγάλης κλίμακας επίθεση. Οικονομικά, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ φαίνεται να έχει, τελικά, φτάσει  στο σημείο όπου η παραγωγή συναλλάγματος απειλεί το δολάριο ΗΠΑ. Πώς θα αντιδράσει η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ; Θα σώσει το δολάριο εις βάρος των αξιών των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων, ή θα τυπώσει ακόμη περισσότερα χρήματα για τη στήριξη των τιμών των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων σε βάρος του δολαρίου; 

Είναι  πάρα πολύ πιθανό ότι τρέχουμε όλοι, συμπεριλαμβανομένων των ελίτ, στην καταστροφή. 

Σημείωση: Κατά το δημοσίευμα της Νew York Post o υπολογιστής του υιού Μπάϊντεν, που ο επισκευαστής παρέδωσε στο Εφ Μπι Αι, αποκαλύπτει ενοχοποιητικά στοιχεία εμπορίου της πατρικής κρατικής επιρροής (Αντιπροέδρου του Ομπάμα) υπέρ ξένων συμφερόντων, ύψους πολλών εκατομμυρίων, χρήση σκληρών ναρκωτικών και ποινικές σεξουαλικές παρεκτροπές. 

-----------

[Επιβάλλεται να επiσημανθεί εισαγωγικά ότι ο συντάκτης αυτού του άρθρου είναι Αμερικανός, φλογερός πατριώτης, συντηρητικός, υπουργός οικονομικών στην κυβέρνηση Ρέιγκαν, καθηγητής της οικονομικής επιστήμης , πρώην αρχισυντάκτης της Διεθνούς οικονομικής εφημερίδας Wall Street Journal, εγκυρότατος συγγραφέας και αρθρογράφος διεθνούς εμβέλειας.]

--------------------

ΠΗΓΗ

===========

Blogger:

Σ' αυτήν εδώ την εγγραφή, είχα το  Video με την ομιλία του Τραμπ στον ΟΗΕ. Ένας λόγος εμπνευσμένος, σχετικά με το έθνος κράτος, για την λαθρομετανάστευση,  κόντρα στην παρανοϊκή παγκοσμιοποίηση των γκλομπαλιστών. 

Το Video εξαφανίστηκε. (Μεταγενέστερη εγγραφή: Το βρήκα εδώ σε άλλη έκδοση εδώ, κατεβάστε το πριν εξαφανισθεί) Αν προσθέσει κανείς η άθλια κίνηση των εταιρειών των social media να εξαφανίσουν τον Τραμπ από παντού έχουμε μια επίδειξη δύναμης ενός κατεστημένου που "συντρίβοντας" τον Τραμπ, δείχνει χωρίς ευγένειες προς όλους - μόνο οι χρήσιμοι ηλίθιοι δεν το βλέπουν - τι παθαίνει κάποιος που τα βάζει μαζί τους. 

Αν μπορούσαν θα έσβηναν κάθε τι που θυμίζει Τραμπ. Θα έσβηναν την μνήμη, την ιστορία!

Εδώ οι "δημοκρατικοί" - πέρασαν και δεν ακούμπησαν, σε λίγο θ' ακούγεται σε βρισιά συνοδευόμενη από το απαραίτητο φτύσιμο - αντιγράφουν την τιμωρία των Ρωμαίων στα δημόσια πρόσωπα που τιμωρούσαν. 

Η «καταδίκης της μνήμης» (damnatio memoriae) ήταν μια τιμωρία που οι Ρωμαίοι προόριζαν για εκείνους που ήθελαν για κάποιο λόγο να ατιμάσουν. Στο πλαίσιο αυτής, γινόταν οποιαδήποτε προσπάθεια χρειαζόταν προκειμένου να εξαφανιστούν όλα τα στοιχεία, που αποδείκνυαν την ύπαρξη του κάθε τιμωρημένου.
Η Damnatio memoriae είναι λατινική φράση, που σημαίνει στην κυριολεξία «καταδίκη της μνήμης» και αναφέρεται στην επίσημη κύρωση μια πολιτείας που αποσκοπεί στο να ακυρώσει κάθε ίχνος του ατόμου από τη ζωή του, σαν να μην είχε υπάρξει ποτέ, προκειμένου να διατηρηθεί η τιμή της.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 ------------------

Σχόλια