Τζόνσον: Καλύτερα νεκρός σε χαντάκι παρά να καθυστερήσω το Brexit

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι "προτιμά να βρεθεί νεκρός στο χαντάκι" παρά να αναβάλει την ημερομηνία του Brexit, επιμένοντας ότι θα πρέπει να γίνουν εκλογές στα μέσα Οκτωβρίου για να αποφασίσει ο λαός. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
"Πρέπει να φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου", επανέλαβε σε ομιλία του σε αστυνομικούς στο Γιορκσάιρ, μία ημέρα μετά την ήττα του στη Βουλή των Κοινοτήτων, η οποία ενέκρινε νομοσχέδιο που τον υποχρεώνει να ζητήσει από τις Βρυξέλλες αναβολή τριών μηνών.
"Θέλουμε εκλογές στις 15 Οκτωβρίου", είπε ο πρωθυπουργός, για να προσθέσει αμέσως μετά ότι "δεσμεύεται" ότι θα διεξαχθούν πριν από τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ (17-18 Οκτωβρίου). Όπως είπε, "δεν θέλει καθόλου" να γίνουν εκλογές αλλά δεν βλέπει άλλη διέξοδο.
"Αν ο λαός πιστεύει πραγματικά ότι θα πρέπει να μείνουμε στην ΕΕ και μετά την 31η Οκτωβρίου, αυτό είναι ένα ζήτημα που θα το αποφασίσουν οι ψηφοφόροι", τόνισε.
Υποσχέθηκε επίσης ότι δεν θα καθυστερήσει το Brexit, όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να δεσμευτεί στον λαό πως δεν θα πάει στις Βρυξέλλες για να ζητήσει εκ νέου αναβολή: "Ναι, μπορώ. Προτιμώ να με βρουν νεκρό σε χαντάκι", υπογράμμισε.
Στην ερώτηση αν προτίθεται να παραιτηθεί από το αξίωμά του, απάντησε ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει την εντολή που του έδωσε ο λαός. Μιλώντας εξάλλου για την αποπομπή των ανταρτών βουλευτών από το Συντηρητικό κόμμα, είπε ότι "η πειθαρχεία είναι σκληρή".
 =============
 Blogger: Σκληρές κουβέντες! "Ναι, μπορώ. Προτιμώ να με βρουν νεκρό σε χαντάκι" και επειδή τίποτα στην πολιτική δεν λέγεται χωρίς αιτία - δεν τον έχω για τόσο ...λάκα όπως ισχυρίζονται τα ...Γερμανικά ΜΜΕ ... 
Εμείς ας θυμηθούμε κάποιο από τα πολλά ατυχήματα που είχε αυτό το παλιόπαιδο ο Nigel Farage!
...το ατύχημα συνέβη κοντά στην Δουνκέρκη, όταν η μία πίσω ρόδα έφυγε και το όχημα, ένα Volvo V70, ακινητοποιήθηκε πάνω στον αυτοκινητόδρομο. Ο ηγέτης του UKIP βγήκε από το αυτοκίνητο και έσπευσε να πηδήξει πάνω από τις μπάρες του δρόμου προκειμένου να αποφύγει τυχόν σύγκρουση με φορτηγά που περνούσαν από το σημείο με ταχύτητα . Όταν ρωτήθηκε μετά για το συμβάν, ο Φάρατζ εμφανίστηκε να λέει ότι το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα δολιοφθοράς. «Η γαλλική αστυνομία ερεύνησε τα μπουλόνια του τροχού και είπε ότι μερικές φορές μπορεί να χαλαρώσουν - αλλά όχι και τα τέσσερα μαζί», τόνισε. Όταν ρωτήθηκε από τα ΜΜΕ αργότερα φέρεται να πρόσθεσε: «Κάποιος προφανώς είχε χαλαρώσει τα μπουλόνια και στα τέσσερα ελαστικά του αυτοκινήτου μου, οδηγώντας στο ατύχημα.» Πηγή: www.lifo.gr
===============
  1. Ο Φάρατζ αποκάλεσε Μαφία και γκάνγκστερς τους επιτελείς της ΕΕ.

  2. Ο Φάρατζ τα σπάει 

  3. Ν. Φάρατζ --ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  4. Νάϊτζελ Φάρατζ : “Η Goldman Sachs οι τράπεζες, οι μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις έβαλαν την Ελλάδα στο ευρώ

  5. Αποκλειστικό: Ο Νάιγκελ Φάρατζ “χορεύει πάνω στον τάφο του ευρώ”… 

    ==========

    "Syrizafication" Κόρμπιν: έτσι λειτουργεί ο καπιταλισμός των τραπεζιτών!

     

Σχόλια