Το ''Τζέισον Αντιγόνη'' έλειπε από την συνάντηση...

blogger:  ...όταν τα προβλήματα ιεραρχούνται... εκλογές γαρ...
Η Στέλλα είναι νηπιαγωγός, θέλει να διδάξει ''τρανσοφοβία'' στα νηπιαγωγεία.
Συναντήθηκε με τον υπουργό, που αποδέχθηκε την πρόταση, να συσταθεί ομάδα εργασίας με αντικείμενο τη...
σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, προσανατολισμό ταυτότητας φύλου, έμφυλα στερεοτύπα.
Το ''Τζέισον Αντιγόνη'' έλειπε από την συνάντηση αυτή, όπως και να έχει όμως, το μήνυμα της προώθησης από την κυβέρνηση των απόψεων της αυτοαποκαλούμενης ''ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας'' είναι σαφές.
blogger: ...πήγαινε στο 42λεπτό..
===============
Που είναι όμως το Τζέϊσον Αντιγόνη. 
Εκτός από τη συνάντηση με τον Τσίπρα... 
αφού έκανε ένα σόου
εμφανίστηκε με άλλο πρόσωπο έτοιμος για άλλο μετερίζι.
----

Γάμος και τεκνοθεσία για όλους...

Σήμερα, Γιορτή της μητέρας, βρήκε το ΑΠΕ-ΜΠΕΕ την ευκαιρία να δημοσιοποιήσει έρευνα , για το τι γίνεται με την νομική αναγνώριση των παιδιών ομόφυλων ζευγαριών.
Και σήμερα άδραξε την ευκαιρία υποψήφια ευρωβουλευτής του Συριζα , να υπενθυμίσει ότι... γάμος και τεκνοθεσία για όλους τα δύο σημεία αιχμής για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα
Αξιοπρόσεκτες και καθόλου αδιάφορες οι πρωτοβουλίες.
...και υπάρχει και οξύ δημογραφικό πρόβλημα.
============
Blogger: Επειδή μας διαβάζουν και οι κατ' επάγγελμα λογοκριτές που νομίζουν ότι εκτοξεύοντας κατηγορίες για φασίστες οι ίδιοι καθίστανται "προοδευτικοί δημοκράτες", μια απάντηση για να σκεφτούν - αν έχει μείνει λίγο μυαλό - μπας και είναι σε λάθος μεριά:

"Ο φασισμός επιστρέφει, αλλά σε αντίθετες πλευρές: ο σημερινός αντιφασισμός είναι το άλλοθι για τη χρήση φασιστικών μεθόδων. Λογοκρισία, απειλές, προσβολές, οστρακισμός, διώξεις.»
Κι ο μαρξιστής Diego Fusaro επισημαίνει:
«Δεν υπάρχει καμία επιστροφή στο φασισμό. Οι Ιταλοί (blogger: βάλε Έλληνες)  δεν έγιναν δεξιοί. Απλά δεν αντέχουν πλέον την προδοτική αριστερά, που πρόδωσε την εργατική τάξη, τους εργαζόμενους και πουλήθηκε στο κεφάλαιο.

  • Γι' αυτή την αριστερά οι προτεραιότητες είναι οι ομοφυλόφιλοι, η μεταφορά μεταναστών, αλλά όχι η εργασία και τα κοινωνικά δικαιώματα.
  • Η ροζ αριστερά διατηρεί ζωντανό τον κατά φαντασία ρατσισμό έκτακτης ανάγκης και τον φασισμό, μόνον για νομιμοποιήσει την ίδια, την απουσία της.
Είναι αντιφασιστική αριστερά απόντος του φασισμού και αντιρατσιστική απόντος του ρατσισμού, για να μην είναι αντικαπιταλιστική με παρόντα τον καπιταλισμό.» (πηγή)
=================

“Το παράδειγμα του λιτού βίου πρέπει να ξεκινήσει από εμάς”!

Το παράδειγμα του λιτού βίου πρέπει να ξεκινήσει από εμάς” έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή τον Φεβρουάριο του 2015 και προσέθετε “...Είμαστε αποφασισμένοι να επιβάλλουμε ένα νέο ύφος και ήθος εξουσίας. Κι αυτό πρέπει να ξεκινά από την... κορυφή”.
 

Σχόλια