H υποδοχή του Υπουργού...

Με σανό και κάρβουνο υποδέχτηκαν τον Σ.Φάμελλο στη Μεγαλόπολη. 

Ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος επισκέφθηκε σήμερα την Μεγαλόπολη προκειμένου να συζητήσει το θέμα της σύστασης του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης (blogger: από νεολογισμούς άλλο τίποτα. Μάταια οι λέξεις προσπαθούν να κρύψουν την πραγματικότητα...)
Εργαζόμενοι της ΔΕΗ περίμεναν όμως τον κ. Φάμελλο με άγριες διαθέσεις και μεταξύ άλλων του ζήτησαν δια αντιπροσωπείας να φύγει από την πόλη τους.
Στην είσοδο του Δημαρχείου οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ είχαν ρίξει σανό και κάρβουνο ενώ σε σύντομη ομιλία που είχαν μαζί του στην αίθουσα όπου θα ελάμβανε χώρα η συνάντηση του τόνισαν πως δεν υπάρχει κάτι να συζητηθεί καθώς το ξεπούλημα δεν είναι αποδεκτή για αυτούς πρόταση. ΠΗΓΗ
  • Δείτε το σχετικό video κάνοντας Click εδώ
Βlogger: 
Δείτε το video μέχρι τέλους. Έχω την εντύπωση ότι η απαξιωτική συμπεριφορά προς το πρόσωπο του υπουργού, άρα και προς το πρόσωπο της κυβέρνησης, είναι δηλωτικό μια καμπής: "Είμαστε απέναντι, εσείς και εμείς! Δεν σας αναγνωρίζουμε! Δεν σας πιστεύουμε! Είσθε αφερέγγυοι! Υφαρπάξατε την ψήφο μας για να κάνετε ακριβώς τα αντίθετα απ' αυτά που λέγατε! Δεν μιλάμε μαζί σας, αφού δεν έχει κανένα νόημα η όποια κουβέντα!" 
Αν μπορούσα να ..."ακούσω" τον Σύμβουλο του Υπουργού που τον συνόδευε θα άκουγα: "Ώρα ν' αλλάξουμε λαό κ. Υπουργέ μου... για να παραμείνετε εσείς Υπουργός και ..εγώ σύμβουλος..." 
-----------------
Πριν χαρακτηρίσετε τους  "κακούς" διαβάστε και το παρακάτω για να δείτε ότι μάλλον είναι (και είμαστε) πολύ ευγενικοί (έως μακάκες..)

Σχόλια