Εκλογές στην Αυστρία...

Υπέρ της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας, κατά της άνευ όρων παράδοσης στην γραφειοκρατία της ΕΕ, εναντίον του ευρώ και υπέρ του εθνικού νομίσματος.
Κατά των λοκνταου και των κυρώσεων στην Ρωσία που έχουν προκαλέσει αύξηση του πληθωρισμού και τεράστια ζημιά στην εθνική οικονομία.
Υπέρ των δημοψηφισμάτων που θα γίνονται νόμοι ενάντια στις αποφάσεις της Βουλής. Κατά του δικαιώματος ψήφου των παράνομων μεταναστών.
Αυτές είναι μερικές από τις "ανατριχιαστικές" ιδέες που διαδίδει το "ακροδεξιο" κόμμα της Αυστρίας FPO που επικράτησε στις τελευταίες εκλογές και προκάλεσε νευρική κρίση στην Σώτη Τριανταφύλλου, τον Άρη Πορτοσαλτε και αλλους φανατικούς οπαδούς της σωστής πλευράς της Δημοκρατίας.
Και βέβαια έχουν δίκιο να ανατριχιάζουν όλοι οι βολεμενοι κομισάριοι του απέραντου κράτος των Βρυξελλών καθώς και οι πληρωμένοι λακεδες τους που υποδύονται τους δημοσιογράφους.
Είναι απαράδεκτο να αμφισβητείται το αυτονόητο δικαίωμα τους να ασκούν ανεξέλεγκτοι υπερκρατικη εξουσία  απο τα πολυτελή τους γραφεία και να πρέπει να λογοδοτουν για τις αποφάσεις τους στους απλούς πολίτες, οι οποίοι ως γνωστόν δεν μπορούν να αντιληφθούν την υψηλή πολιτική της μίζας και της διαπλοκής.
Νομίζω οτι ο μόνος τρόπος να προστατευθεί η Δημοκρατία μας, είναι να καταργηθούν όλα τα κόμματα και να επιτρέπεται στους πολίτες να ψηφίζουν μόνο ένα κόμμα, αυτό που θα επιλεγεί κάθε φορά η Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής μας Ένωσης.
Αρκετά πια με τους λαϊκιστές που βάζουν σε κίνδυνο τις Αξίες μας στο Ευρωπαϊκό Χρηματιστήριο της Δημοκρατίας.
Άσε που μπαίνει σε κίνδυνο η σωτηρία του πλανήτη μας, για να μην πω ο Γαλαξίας.
via Κωνσταντίνος Σιδέρης.


Εδώ η έκθεση ιδεών του FPO
https://www.fpoe.at/freiheit-durch-selbstbestimmung/freiheit-und-souveraenitaet/

Σχόλια