Κάπου στην Ευρώπη...


Κάπου στην Ευρώπη, υπάρχει ένα πολιτικό κόμμα που υποστηρίζει τις παρακάτω αρχές:
"...Ως ελεύθεροι πολίτες, υποστηρίζουμε την άμεση δημοκρατία, τη διάκριση των εξουσιών και το κράτος δικαίου, την κοινωνική οικονομία της αγοράς, την αυτοδιοίκηση και την αποκέντρωση στην λήψη αποφάσεων, τον φεντεραλισμό, την οικογένεια και τη βιωμένη παράδοση του γερμανικού πολιτισμού. Γιατί η δημοκρατία και η ελευθερία βασίζονται σε κοινές πολιτιστικές αξίες και ιστορικές μνήμες.
Στην παράδοση των δύο επαναστάσεων του 1848 και του 1989, με την αστική μας διαμαρτυρία, εκφράζουμε τη βούληση να ολοκληρώσουμε την εθνική ενότητα με ελευθερία και να δημιουργήσουμε μια Ευρώπη κυρίαρχων δημοκρατικών κρατών, που συνδέονται μεταξύ τους με ειρήνη, αυτοδιάθεση και καλή γειτονία.
Δεσμευόμαστε να ανανεώσουμε ριζικά τη χώρα μας με πνεύμα ελευθερίας και δημοκρατίας και να ανακτήσουμε τις αρχές της. Είμαστε ανοιχτοί στον κόσμο, αλλά θέλουμε να είμαστε και να παραμείνουμε Γερμανοί. Θέλουμε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, της οικογένειας με τα παιδιά, του δυτικού χριστιανικού μας πολιτισμού, της γλώσσας και της παράδοσής μας σε ένα ειρηνικό, δημοκρατικό και κυρίαρχο εθνικό κράτος του γερμανικού λαού.
Οι στόχοι μας γίνονται πραγματικότητα θέτοντας ξανά το κράτος και τα όργανά του στην υπηρεσία των πολιτών, όπως προβλέπεται από τον όρκο όλων των μελών της κυβέρνησης της κυβέρνησης...."
Αυτές είναι οι "ακροδεξιές" και "επικίνδυνες για την δημοκρατία μας" πολιτικές αρχές του AfD που κέρδισε στα δύο ανατολικογερμανικά κρατίδια της Σαξονίας και της Θουριγγίας, προκαλώντας  "πολιτικό σεισμό" και "αστάθεια" στην μέχρι χθες σταθερή Γερμανία.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Σύμφωνα με όλους τους έγκυρους, διαπιστευμένους και φυσικά ανεξάρτητους κρατικούς υπαλλήλους που υποδύονται τους δημοσιογράφους, η συγκεκριμένη πολιτική εξέλιξη θα προκαλέσει  έξαρση των ηλιακών κηλίδων. η οποία θα οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή του Ηλιακού μας Συστήματος, ενώ με αυτά που πάνε και ψηφίζουν διάφοροι ανόητοι Γερμανοί δεν είναι καθόλου απίθανο να  καταστραφεί και ο μισός Γαλαξίας τουλάχιστον.
Έτσι, προκειμένου  να προστατευτεί η "ελεύθερη έκφραση" και η "δημοκρατία", δικαίως η Ανεξάρτητη Γερμανική Δικαιοσύνη ενέκρινε την παρακολούθηση των στελεχών του κόμματος ως "ύποπτα για εξτρεμιστικές ενέργειες".  
Και πολύ σωστά κατά την γνώμη μου.
Δεν μας έφτανε που εκλέχθηκε ο Γιώργος ο Αυτιάς στην Ευρωβουλή, ο οποίος θα κατακεραυνώνει την Ούρσουλα με τις καίριες ερωτήσεις του σχετικά με την καθυστέρηση των  επιδομάτων στους ευπαθείς και την αύξηση των συντάξεων σε όσους έχουν αδικηθεί από τον Νόμο Κατρούγκαλου, θα έχουμε και τους εξτρεμιστές του AfD να ζητούν διάκριση των εξουσιών από πάνω;
Αν είναι δυνατόν!

via  Κωνσταντίνος Σιδέρης

Σχόλια