Αντί να δώσει εξηγήσεις για τα εκατομμύρια στο Ινστιτούτο της, η Λινού έκανε ανάρτηση για τις επιθέσεις Πολάκη!

Την στιγμή που η Αθηνά Λινού θα έπρεπε κανονικά να δώσει εξηγήσεις για τα εκατομμύρια που έλαβε το Ινστιτούτο Prolepsis το οποίο έχει ιδρύσει η ίδια και είναι συμφερόντων του συζύγου της έκανε ανάρτηση σχετικά με τις επιθέσεις που υποστηρίζει πως δέχεται από τον Παύλο Πολάκη. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Όπως αναφέρει, μάλιστα, οι επιθέσεις, αποτελούν «αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού»! Λες και δεν θα έπρεπε να απασχολεί τους Έλληνες τα εκατομμύρια που «διοχέτευσαν» μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη στη δομή της…

Συγκεκριμένα, έγραψε σε σημερινή της ανάρτηση:

«Εδώ και 10 μέρες, έχω επιλέξει να μην απαντήσω σε προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις που αποσπούν την προσοχή μας από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού.

Χαίρομαι, όμως, που οι τελευταίες επιθέσεις μου δίνουν την ευκαιρία να ξανα-παρουσιάσω το πρόγραμμα “ΔΙΑΤΡΟΦΗ”, το οποίο ξεκίνησα το 2012 και παρέχει δωρεάν καθημερινά γεύματα, ενώ ταυτόχρονα προάγει την υγιεινή διατροφή σε παιδιά στις πιο ευάλωτες περιοχές της χώρας μας.

Μέχρι σήμερα, επί 9 διαφορετικές κυβερνήσεις υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, το πρόγραμμα έχει δώσει 18.700.000 γεύματα σε 198.600 παιδιά, σε 9 περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ειδικότερα, έχουν δοθεί περισσότερα από 2.500.000 δωρεάν γεύματα σε σχολεία σε 40 περιοχές, ακόμα και σε δυσπρόσιτες. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία αυτή η ανάγκη δεν θα υπήρχε, ή αυτό το κενό θα το κάλυπτε η πολιτεία.

Στόχος ζωής μου είναι να εφαρμόσει και η Ελλάδα καθολική σίτιση για όλους τους μαθητές, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε μια αντίστοιχη προσπάθεια το 2017 σε δημοτικά σχολεία της χώρας, αλλά δυστυχώς ο εφιάλτης της πείνας συνεχίζεται. Ακόμα και φέτος, σε ορισμένα σχολεία της χώρας μας, η επισιτιστική ανασφάλεια ξεπερνά το 50%. Γι’ αυτό, και έχω ήδη αναδείξει το θέμα στη βουλή 5 φορές, με κύρια την ομιλία μου στις 15/12 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της χώρας».

Δείτε την ανάρτηση:

Αθηνά Λινού
3 ώρ.  ·
Εδώ και 10 μέρες, έχω επιλέξει να μην απαντήσω σε προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις που αποσπούν την προσοχή μας από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού.
Χαίρομαι, όμως, που οι τελευταίες επιθέσεις μου δίνουν την ευκαιρία να ξανα-παρουσιάσω το πρόγραμμα "ΔΙΑΤΡΟΦΗ", το οποίο ξεκίνησα το 2012 και παρέχει δωρεάν καθημερινά γεύματα, ενώ ταυτόχρονα προάγει την υγιεινή διατροφή σε παιδιά στις πιο ευάλωτες περιοχές της χώρας μας.
Μέχρι σήμερα, επί 9 διαφορετικές κυβερνήσεις υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, το πρόγραμμα έχει δώσει 18.700.000 γεύματα σε 198.600 παιδιά, σε 9 περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ειδικότερα, έχουν δοθεί περισσότερα από 2.500.000 δωρεάν γεύματα σε σχολεία σε 40 περιοχές, ακόμα και σε δυσπρόσιτες. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία αυτή η ανάγκη δεν θα υπήρχε, ή αυτό το κενό θα το κάλυπτε η πολιτεία.
Στόχος ζωής μου είναι να εφαρμόσει και η Ελλάδα καθολική σίτιση για όλους τους μαθητές, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε μια αντίστοιχη προσπάθεια το 2017 σε δημοτικά σχολεία της χώρας, αλλά δυστυχώς ο εφιάλτης της πείνας συνεχίζεται. Ακόμα και φέτος, σε ορισμένα σχολεία της χώρας μας, η επισιτιστική ανασφάλεια ξεπερνά το 50%. Γι’ αυτό, και έχω ήδη αναδείξει το θέμα στη βουλή 5 φορές, με κύρια την ομιλία μου στις 15/12 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της χώρας.
Σας καλώ όλους, λοιπόν, να ενωθούμε στην προσπάθεια να πείσουμε τους πολιτικούς, ότι όπως επενδύουμε σε βιβλία, κτήρια, και θρανία, είναι εντελώς απαραίτητο να επενδύσουμε και στην παροχή φαγητού σε όλα τα σχολεία της χώρας, έτσι ώστε να μην πεινάει ούτε ένα παιδί. Επειδή η παιδική πείνα δεν είναι ούτε κομματικό ούτε μικροπολιτικό θέμα.
Υ.Γ. Περιττεύει να αναφερθεί ότι σε κανένα χώρο εργασίας, δεν θα ήταν επιτρεπτές αυτές οι συμπεριφορές. Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός δικαιούται να απαιτεί υψηλότερο επίπεδο από τους εκπροσώπους του. Είναι κι αυτός ένας λόγος που πολλές γυναίκες, πολλοί επιστήμονες, και πολλοί ακόμη που θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα στη χώρα μας, αποφεύγουν την πολιτική.
Ας αφήσουμε, λοιπόν, τις κοκορομαχίες και την εσωστρέφεια, και ας βρούμε όλοι το θάρρος όπου και να βλέπουμε αδικία, να δείχνουμε λίγο παραπάνω ευαισθησία, να λέμε συγγνώμη, και να συνεχίσουμε να πολεμάμε για την ουσιαστική αλλαγή. 

=============

 ----------------------------

Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis 

Κοιτα να δεις ρε παιδι μου τι γινεται !!
Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ως αισθηματιας και πονετικος αντρας αποφασιζει να καταπολεμήσει το 2021 σε 8 μήνες(!!!) τη «μοναξια και την κοινωνικη απομονωση των ατομων τριτης ηλικιας»
Βαζει λοιπον στο Περιφερειακο Ταμειο Αττικης αντιστοιχο εργο με το βαρυγδουπο αυτο τιτλο (φωτο 2-3-4)και δαπανη τριαντα χιλιαρικακια(30.000 ευρω)
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ οπως προδιαγραφει στην αποφαση εγκρισης (φωτο 4)
Μα στους ειδικους βεβαια….(φωτο 5)
Στην εταιρεια «ΠΡΟΛΗΨΗ» της κυριας Ληνου και του συζυγου της…..(φωτο 6-7-8-9-10)
Κλαψτε ελευθερα…..(φωτο 5)








Παυλος Πολακης
Για δες εδω τι γινεται!!!!!
Ετσι κλαιω κι εγω με κλαμα γοερο!!!!
Πόσα εκατομμύρια αξίζουν οι «υπηρεσίες» της Αθηνάς Λινού στο «Σύστημα Μητσοτάκη»;
“Σκανδαλώδεις” οι κρατικές επιχορηγήσεις στην εταιρεία της!
Στις 5/12/2021 στην Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου χειροτονήθηκε ιερέας ο ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και σύζυγος της καθηγήτριας επιδημιολογίας και πλέον Βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού.
Μία ημέρα πριν, 4/12/2021, ο κ. Λινός είχε χειροτονηθεί διάκονος στην Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου στην Ανατολή Αγιάς. Επόμενο ήταν λοιπόν ο ίδιος, ως ιερέας αλλά και η κα Λινού, ως πρεσβυτέρα, να αποκτήσουν ακόμα περισσότερες ευαισθησίες από όσες ήδη είχαν επιδείξει με το καλό τους παράδειγμα στον δημόσιο βίο.
Άλλωστε, ήδη από το 1990, όπως οι ίδιοι διαφημίζουν στην ιστοσελίδα του, τρέχουν το «Ινστιτούτο Prolepsis», που δραστηριοποιείται στον χώρο της ιατρικής έρευνας, της προαγωγής υγείας, της περιβαλλοντικής και εργασιακής ιατρικής.
Αξίζει να εστιάσουμε στο εν λόγω Ινστιτούτο, που έκανε ευρύτερα γνωστή την πρεσβυτέρα Αθηνά Λινού στο ευρύ κοινό, ιδίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Κορωνοϊού, οπότε έβγαινε σχεδόν καθημερινά στα κανάλια για να μας πείσει «να μείνουμε σπίτι» και ότι ο ιός «δεν κολλάει» με τη μεταλαβιά, αλλά «δεν υπάρχουν έρευνες» για να μάθουμε πόσους ανθρώπους πήρε στο λαιμό της μετά από αυτές τις δηλώσεις.
Μάλλον έτσι εννοούσε την «προληπτική ιατρική» η Πρόεδρος του Ινστιτούτου “Prolepsis” Αθηνά Λινού αλλά αυτό είναι δικαίωμά της. Αυτό, ωστόσο, που δεν είναι δικαίωμά της, είναι να καπηλεύεται την ιατρική επιστήμη, τη θρησκεία και την ευαισθησία των ανθρώπων για να κάνει μπίζνες.
Το… οικογενειακό «Ινστιτούτο Prolepsis» της Αθηνάς Λινού δεν είναι άλλο από την «ΠΡΟΛΗΨΙΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ» που, αν υπήρχε δημοσιογραφία στην χώρα, θα μπορούσε εύκολα κάποιος να βρει εδώ: https://publicity.businessportal.gr/company/127520501000
Ωστόσο δεν μπήκε κανείς στον κόπο, παρόλο που στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης υπάρχουν εδώ και μέρες πολλές περίεργες πληροφορίες για τις επιχορηγήσεις που ελάμβανε και λαμβάνει η κα Λινού και ο σύζυγός της από το κράτος. Αυτό θα ήταν επίσης εύκολο να το εντοπίσει κανείς στο σχετικό μητρώο επιχορηγούμενων φορέων, εδώ: https://mef.diavgeia.gov.gr/.../21c45773-198b-4f75-adaf...
Αλλά γιατί να χαλάσει κάποιος δημοσιογράφος τη ζαχαρένια του μέσα στη θερινή ραστώνη; Άλλωστε, όταν «έκλαψε» η Λινού κατάφερε «να φάει τον Πολάκη», επομένως η τιμιότητα και η ευαισθησία της δεν αμφισβητούνται…
Παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι επίμονη και κάποιοι είναι αρκούντως παρατηρητικοί για να καταλάβουν την «υποκριτική τέχνη» της Αθηνάς Λινού. Και αυτό, γιατί η ίδια, δεν φαίνεται να νιώθει καθόλου άβολα όσο «αξιοποιεί» το δημόσιο χρήμα για να «τρέφει» το αχόρταγο Ινστιτούτο της.
Είναι άραγε οξύμωρο ή τυχαίο που το «Πρόγραμμα» με το οποίο η κα Λινού και ο σύζυγός της ροκάνιζαν και ροκανίζουν επί χρόνια δημόσιο (αλλά και ιδιωτικό) χρήμα λέγεται «ΔΙΑΤΡΟΦΗ»; Είναι άραγε οξύμωρο ή τυχαίο που η εταιρεία μιας νυν βουλεύτριας αριστερού κόμματος έφτασε να επιχορηγείται μέχρι και εκατομμύρια ευρώ από το Σύστημα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη;
Τα τελευταία 8 χρόνια η εταιρεία της Αθηνάς Λινού έλαβε τουλάχιστον τις παρακάτω κρατικές επιχορηγήσεις:
2016 150.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Κώστας Μπακογιάννης)
2017 400.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Κώστας Μπακογιάννης) 62.000 Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (Παναγιώτης Μαντάς)
2018 75.000 Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (Παναγιώτης Μαντάς)
2019 75.000 Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (Παναγιώτης Μαντάς)
400.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Κώστας Μπακογιάννης)
2020 400.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ)
2021 600.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ)
2022 1.000.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ)
2023 1.000.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ)
220.800 Περιφέρεια Πελοποννήσου (Παναγιώτης Νίκας)
2024 900.000 (έως τώρα) Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ)
(τελευταίο ένταλμα: Ιούλιος 2024)
Σύνολο έως τώρα: 5.282.800
Πλέον, μετά την εκλογή της Αθηνάς Λινού, την εταιρεία διαχειρίζεται ο ιερέας σύζυγός της και ιατρός Δημήτριος Λινός, όμως τα παραπάνω στοιχεία απεικονίζουν μόνο κάποιες από τις.. μη κερδοσκοπικές δραστηριότητες της Αθηνάς Λινού..
Δεν περιλαμβάνουν δηλαδή διάφορες.. απευθείας αναθέσεις, όπως αυτή που της έκανε το 2020 ο Κώστας Μπακογιάννης, ως Δήμαρχος Αθηναίων πλέον, ύψους 7.200 ευρώ για την «επιμόρφωση σε 130 υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων, ώστε να μάθουν τη χρήση των ατομικών μέσων προστασίας από τα λοιμώδη νοσήματα.
Πριν επανέλθουμε όμως στις λοιπές δραστηριότητες της Αθηνάς Λινού, αξίζει να θέσουμε ορισμένα ερωτήματα, τόσο στην ίδια όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ:
Γιατί η Αθηνά Λινού δεν αρκέστηκε στις ιδιωτικές δωρεές που διαφημίζει πως έχει στο site της για το πρόγραμμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» από τις εταιρείες που τη στηρίζουν όπως:
η ΑΒ Βασιλόπουλος, η BP ΕΛΛΗΝΙΚΗ M.Α.Ε., η CASTROL HELLAS Μ.Α.Ε., η NN Hellas, η Nuevo Α.Ε., η MYTILINEOS, η SouthBridge, ο ΔΕΔΔΗΕ, η Εταιρεία του Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η ΔΕΠΑ, η Intracom Telecom, η Star Bulk Carriers Corp., η INTERAMERICAN, , η ReaCapital Advisors, η LAMDA Development, η Pfizer, η GENESIS Pharma, η Roche (Hellas) Α.Ε., η Johnson & Johnson κ.λπ.;
Δεν αρκούν στην Αθηνά Λινού οι δωρεές από τις παραπάνω πιο ισχυρές εφοπλιστικές, κατασκευαστικές και φαρμακευτικές εταιρείες για την κοινωνική της δράση;
Πρέπει να λαμβάνει και δημόσιο χρήμα;
Έχει δικαιολογήσει το Ινστιτούτο ισόποσες δαπάνες για τις κρατικές επιχορηγήσεις άνω των 5.000.000 ευρώ που έχει λάβει μέχρι στιγμής από τα δημόσια ταμεία; –
Από πότε στεγάζεται η εταιρεία PROLEPSIS στο μέγαρο της οδού Φραγκοκλησιάς 7 στο Μαρούσι και σε ποιον ανήκει το κτίριο;
Σύμφωνα με της Δαπάνες της PROLEPSIS που δηλώνονται στη Διαύγεια, το ενοίκιο που πληρώνει (από τις κρατικές επιχορηγήσεις που παίρνει) είναι 4.374,96 / μήνα.
Το Ιατρείο του ιερέα συζύγου της Αθηνάς Λινού αναφέρει επίσης ως έδρα στην ιστοσελίδα του την ίδια οδό (https://www.linos.gr/contact/). Συστεγάζεται το ιατρείο με την PROLEPSIS ή βρίσκεται σε άλλον χώρο στο ίδιο κτίριο;
Διαθέτει η πρεσβυτέρα Αθηνά Λινού και ο ιατρός-ιερέας Δημήτριος Λινός άλλες εταιρείες και, αν ναι, ποιες;
Είναι νόμιμα και ηθικά όλα, στη ζωή σας, κυρία Λινού;
Ο ΣΥΡΙΖΑ; Πώς αντιλαμβάνεται την ηθική στην περίπτωση και στη συμπεριφορά της επιχειρηματία Αθηνάς Λινού; Γνωρίζει το κόμμα το σύνολο των δραστηριοτήτων της και, αν όχι, σκοπεύει να τη ρωτήσει;
(Με στοιχεία από businessportal.gr)
– Του Ειδικού Συνεργάτη

=====================

----------------------------------

  • Αποκάλυψη για τις μπίζνες της Λινού: Συνεργασία με την εταιρεία «Γιαννίτσης» των χαλασμένων σχολικών γευμάτων στη Λαμία!

    ============

    Π. Πολάκης σε Στ. Κασσελάκη για Αθ. Λινού: "Δουλευόμαστε ψιλό γαζί"

    Μετά την ανάρτηση της Αθηνάς Λινού, που αναφέρει ότι σε επικοινωνία της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος της διέψευσε ότι ελέγχονται από "ανεξάρτητες εταιρείες" οι επαγγελματικές της δραστηριότητες, ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε οργίλος στο facebook.

    Με νέα του ανάρτηση, απευθύνεται στην ηγεσία της Κουμουνδούρου, κατά πώς προκύπτει τουλάχιστον από τα συμφραζόμενα: "Δουλευομαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ!!".

    Αναλυτική η ανάρτηση (διατηρείται η ορθογραφία ως έχει) :

    "Αν χρειαζομαστε τεχνοκρατες για να καταλαβουμε απο τα στοιχεια που εχουν βγει στην επιφανεια τι ακριβως εκανε η Ληνου με την Προληψη τοτε συμβαινουν τα εξης:

    1) Η δεν ξερουμε τι μας γινεται

    2) Η προσπαθουμε να κερδισουμε χρονο εν οψει εξελιξεων

    3) Η στηνουμε παιχνιδακια.

    Την ιδια στιγμη που εμενα με έθεσαν εκτος ΚΟ με ενα στημενο και ψευτικο κλαμα σε μιση ώρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, χρειαζονται -λέει-ερευνα απο "ανεξαρτητο τεχνοκρατη" για να βγαλουν συμπερασμα για αυτα που αποκαλυφθηκαν για τη Λινου!!!

    Δουλευομαστε ψιλο γαζι μου φαινεται και προφανως αυτα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ!!".

     

     

Σχόλια