Έτσι θα είναι το (Euro)pride κι άμα γουστάρετε!

 

Αντόν Μιχαήλοβιτς

 Το Europride της Θεσσαλονίκης έρχεται, όχι όμως δίχως αντιδράσεις εξ αριστερών, οι οποίοι λένε ότι θέλουν ένα άλλο pride. 

Από την Παρασκευή 21/6 εώς και το Σάββατο 29/6, θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη το Πανευρωπαϊκό Pride του 2024, με workshops, εκδηλώσεις, επιχειρηματικές ευκαιρίες και δυνατότητες, τουρισμό και φυσικά την ΛΟΑΤΚΙ παρέλαση την τελευταία μέρα του φεστιβάλ. Έτσι η Σαλούγκα θα λάβει άπλετο φως προόδου, το οποίο για 8 μέρες θα αναζωογονήσει την πόλη από τον βαλκανοανατολικό σκοταδισμό. Οι κάτοικοι θα μάθουν τον διαφωτισμό και να συμπεριφέρονται σαν πολιτισμένοι, όχι να κατουράνε στα πηγάδια.

Αυτοί που θα μας εκπολιτίσουν λοιπόν μας είναι γνωστοί: πρόκειται για την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη, τον δήμαρχο της πόλης Στέλιο Αγγελούδη -γνωστό για τα πογκρόμ της Ξηροκρήνης-, τον Μιχάλη Λώλη -πρόεδρο της Επιτροπής της ΕΛ.ΑΣ. για τα ανθρώπινα δικαιώματα, διάφορους Ευρωπαίους και μη ομολόγους τους, συμπεριλαμβανομένης και της Μαριάμι Κβαρατσχέλια, διοργανώτριας του Pride της Τιφλίδας και με έντονη συμμετοχή στην πρόσφατη αποσταθεροποίηση και απόπειρα ανατροπής της Γεωργιανής κυβέρνησης. Μην με λέτε συνωμοσιολόγο γιατί η ίδια το παραδέχεται φωναχτά.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

==================

 

Σχόλια