Οι Ευρωεκλογές των κομμάτων με τη στρατιά των celebrities και η άλλη Ελλάδα.

 

Ακόμη μια συγκλονιστική ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού...


 «Ενα φρικτό έγκλημα γίνεται η αιτία να φανερωθεί όλη η διεφθαρμένη πραγματικότητα.
Η κοινωνία δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.
Αλλά ούτε και η εξουσία.
Συνεχίζουν όμως οι κυβερνώντες να διατηρούν αυτή την εγκληματική παθογένεια λες και το θέμα δεν τους αφορά.
Και ψέματα, αδιανόητα ξεδιάντροπα ψέματα, γεμάτα ειρωνεία και αλαζονεία.
Η αλαζονεία της σιγουριάς πως είμαι ανώτερος όλων των άλλων και κανείς δεν μπορεί να με κουνήσει από την θέση που εκ γενετής με προόρισαν.
Δυνατή προπαγάνδα. Ολόκληρες ομάδες επικοινωνιολόγων έχουν συστρατευτεί, πληρωμένες πιθανότατα με δημόσιο χρήμα, προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο από αυτό που βιώνουμε.
Μα είναι δυνατόν; Μάθαμε να μην πιστεύουμε στα μάτια και τα αυτιά μας.;
Συνηθίσαμε στην κακοποίηση;
Πιστέψαμε πως δεν μας αξίζει τίποτα καλό και ότι έτσι θα είναι πάντα η ζωή μας;
Αυτό θεωρούν κανονικό, αυτό τους εξασφαλίζει, αυτό τους κινεί, η αβάσταχτη βεβαιότητα του ΕΓΩ.
Μας απαντούν με γελοίο κυνισμό και αυθάδεια, παρακάμπτοντας το συμβάν.
''Ετσι λειτουργούσαμε πάντα, γιατί τώρα να αλλάξουμε;
Τόσα χρόνια ήσασταν υπομονετικοί και άβουλοι, υποταγμένοι στην κακοποίησή σας, αποδεχόμενοι πειθήνια τα κρατικά εγκλήματα το ένα μετά το άλλο. Ηταν η κακιά η ώρα, ήταν οι κακές οι ώρες, σας επιτρέπαμε μερικές στιγμές διαμαρτυρίας που γρήγορα τις σβήναμε ίσα να να ξεθυμάνετε.''
Από εδώ και στο εξής θα πασχίζουν να σβήνουν τις διαμαρτυρίες μας όλο και πιο γρήγορα.
Με απαξίωση, με πρόστιμα, με καπνογόνα.
Με ότι περνά από το γεμάτο εξουσία χέρι τους.
ΟΧΙ, ΑΡΚΕΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ.
Και για αυτό το έγκλημα, το έγκλημα των Τεμπών, όπως και για τα προηγούμενα εγκλήματα, καμωμένα από τις άλλες κυβερνήσεις, πιστεύουν πως θα μείνει χωρίς τιμωρία.
Γιατί αυτοί που το τέλεσαν βρίσκονται στην εξουσία.
Και έχουν την νομιμοποιημένη αλαζονεία να αποφασίζουν οι ίδιοι αν θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη ή όχι.
Ασύλληπτο, ακόμη και ως ιδέα.
Αδιανόητη ακόμη και η αναφορά και σε μια πρόταση. Ομως αυτό το βιώνουμε.
Δούλεψε καλά η μεθοδική χρόνια πλύση εγκεφάλου και χωρίς ουσιώδη αντίδραση φτάσαμε πλέον εδώ.
Θάβουμε τους νεκρούς μας και βλέπουμε σε βίντεο την συγκάλυψη του εγκλήματος και της λαθρεμπορίας από τους κυβερνώντες σαν να παρακολουθούμε ταινία τρόμου και όχι την ίδια την πραγματικότητα.
Ζούμε την απόλυτη κατάρρευση της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, την φίμωση της ελευθερίας του λόγου και της σκέψης, της ισονομίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ολα αυτά μαζί με την φτώχεια που γεννά την αβεβαιότητα για το αύριο.
Αραγε πόσο κουράγιο να βρεις να αντιδράσεις;
Ο ευτελισμός της αξιοπρεπούς διαβίωσης, της υγείας, της παιδείας.
Συνηθίσαμε να μην απαιτούμε, να μην διεκδικούμε, να μην πιστεύουμε ότι αξίζουμε το καλύτερο.
Μοιρολατρικά αφεθήκαμε στην παραβίαση κάθε ιερού και όσιου.
Είμαστε σε επιτήρηση για το κράτος Δικαίου, το αντιλαμβάνεστε;
Και οι ένοχοι τι λένε για αυτό; Κατηγορούν τους ορφανούς γονείς για τον διασυρμό της χώρας.
Να συμβαίνει δηλαδή στο σπίτι μας η απαράμιλλη βία και να κατηγορείται όχι όποιος την τελεί αλλά όποιος τολμά να την εκφράσει.
Εμείς οι ορφανοί γονείς μαζί με την κοινωνία, επιζητούμε την ίαση αυτών των παθογενειών και την θριαμβευτική επάνοδο του Κράτους Δικαίου μέσα από την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, των διεφθαρμένων, των μόνιμα καλοβολεμένων εις βάρος όλων μας.
Είναι γελοία και ευτελιστική η εικόνα όσων τρέμουν μην χάσουν τα προνόμια και τις θέσεις τους.
Οποία κατάντια!
Ο Σκοταδισμός και η τυραννία ενδύονται το φιλελεύθερο λαμπερό δημοκρατικό καθεστώς.
Μέσα από τηλεοπτικές δηλώσεις υπόλογων πολιτικών και των υποστηρικτών τους δημοσιογράφων.
Ανθρωποειδή που φέρουν ένα πτυχίο δημοσιογραφίας αλλά το έχουν μετατρέψει σε κίτρινη και κατάπτυστη φυλλάδα.
Αντί να τιμούν το δικαίωμα της ενημέρωσης σκορπίζουν τρόμο και παραπλάνηση.
Οι ίδιοι, σε συνέχεια συστρατεύονται πολιτικά μαζί τους.
Ολα σβήνουν στο βωμό της διαφθοράς και της εξουσίας.»

"Η αλαζονεία της σιγουριάς πώς είμαι ανώτερος όλων των άλλων και κανείς δεν μπορεί να με κουνήσει από την θέση που εκ γενετής με προόρισαν...... Αυτό θεωρούν κανονικό, αυτό τους κινεί, η αβάσταχτη βεβαιότητα του ΕΓΩ.... Και έχουν την νομιμοποιημένη αλαζονεία να αποφασίζουν οι ίδιοι αν θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη ή όχι... "Έτσι λειτουργούσαμε πάντα, γιατί τώρα να αλλάξουμε;Ήταν η κακιά η ώρα, ήταν οι κακιές οι ώρες, σας επιτρέπαμε μερικές στιγμές διαμαρτυρίας, που γρήγορα τις σβήναμε ίσα για να ξεθυμάνετε."........
Συνηθίσαμε να μην απαιτούμε, να μην διεκδικούμε, να μην πιστεύουμε ότι αξίζουμε το καλύτερο...... ΟΧΙ, ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ!"
ΥΓ :Δεν είχε ανάγκη η Κα Καρυστιανού να κατέβει υποψήφια με κανένα κόμμα, ήδη έχει ψηφιστεί απο 1.350.000 Έλληνες! Μόνη της!
Αλιευμένο

===============

 =============

================

 

Που και πως βρέθηκαν τόσοι  ανθρωποι να παρανομούν υπακούοντας  τυφλά τις εντολές ενός κέντρου για να παραποιηθεί η πραγματικότητα; Μόνο σε δομές μαφίας υπάρχει αυτή η σύμπνοια, συνδυαζόμενη με την ομερτά.

Το πρόβλημα της χώρας είναι ένα: 

 πρόβλημα Δημοκρατίας. 

---------------------

 ==============

 Με δάκρυα στα μάτια, εκατοντάδες άνθρωποι που σήμερα συγκεντρώθηκαν στο Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας άκουσαν την Μαρία Καρυστιανού και υπέγραψαν την έκκληση του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023 με αίτημα την έναρξη των διαδικασιών για την αναθεώρηση του Συντάγματος, την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων που ξεπέρασε τα τρία εκατομμύριο υπογραφές.

Το αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τους χιλιάδες πολίτες που θέλησαν να παρακολουθήσουν σήμερα το απόγευμα την εκδήλωση για την τραγωδία των Τεμπών, με κεντρική ομιλήτρια την Μαρία Καρυστιανού. Ορδές Βολιωτών κατέκλυσαν ασφυκτικά το κτίριο, μέσα και έξω, δημιουργώντας ουρά ακόμη και στο πεζοδρόμιο.

Με την άφιξη της Μαρίας Καρυστιανού και της Ελένης Βασάρα, που έχασαν τα παιδιά τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, δηλώνοντας την συμπαράστασή τους στις δυο γυναίκες.

Σε δηλώσεις της η κ. Καρυστιανού τόνισε ότι για τις οικογένειες των θυμάτων είναι κάθε μέρα ένας χειρότερος Γολγοθάς. «Ελπίζουμε πολύ-πολύ γρήγορα να έρθει η τιμωρία και να μπορούμε να αναπνέουμε πιο εύκολα», είπε και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την στήριξη του κόσμου.
Σε ερώτηση για την πειθαρχική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη σε βάρος της εισαγγελέως Λάρισας, η οποία απέρριψε μήνυση συγγενών κατά του Χρ. Τριαντόπουλου για το μπάζωμα, η κ. Καρυστιανού τόνισε:
«Ήταν τόσο αδιανόητη η κίνηση της Εισαγγελέως Λαρίσης που δεν θα μπορούσε η κ. Αδειλίνη να πράξει διαφορετικά. Η αρχειοθέτηση της μήνυσής που καταθέσαμε ήταν η ντροπή της δικαιοσύνης. Η κατηγορία για πλημμέλημα σε βάρος του Αγοραστού είναι εξοργιστική. Δεν μας ενδιαφέρει να γίνει γρήγορα η δίκη, αλλά να γίνει σωστή ανακριτική διαδικασία ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Και αυτά που έκρυψαν και όπου κι αν τα πέταξαν, εμείς θα τα βρούμε, θα τα συγκεντρώσουμε και θα γίνει σωστή δίκη».

 

=================

  • Το Τούνελ των Τεμπών.

     -------------------

    Απίθανες κουβέντες από την Κυρία Καρυστιανού.
    Καλή επιτυχία σε ό,τι έχει ξεκινήσει ουσιαστικό,αναγκαίο και πανέμορφο μέσα στην κοινωνία.Ας είμαστε κοντά της σε ό,τι χρειαστεί,στους υπόλοιπους γονείς και στην ομάδα που τη βοηθάει επίσης εθελοντικά.
    Από Giorgos VlachosGiorgos Vlachos
    Maria Karystianou: Κάθε μέρα ένας χειρότερος Γολγοθάς.
    Ελπίζουμε πολύ πολύ γρήγορα να έρθει η τιμωρία και να μπορούμε να αναπνέουμε πιο εύκολα. Είπε και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη🙏της για την στήριξη του κόσμου.
    👉Ήταν τόσο αδιανόητη η κίνηση της Εισαγγελέως Λαρίσης που δεν θα μπορούσε η κ. Αδειλίνη να πράξει διαφορετικά, από την κίνηση της πειθαρχικής έρευνας κατά της εισαγγελέας Λάρισας. Η αρχειοθέτηση της μήνυσής που καταθέσαμε κατά Τριαντόπουλου και Ράπτη, ήταν η ντροπή της δικαιοσύνης. Η κατηγορία για πλημμέλημα σε βάρος του Αγοραστού είναι εξοργιστική. Δεν μας ενδιαφέρει να γίνει γρήγορα η δίκη, αλλά να γίνει σωστή ανακριτική διαδικασία ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Και αυτά που έκρυψαν και όπου κι αν τα πέταξαν, εμείς θα τα βρούμε, θα τα συγκεντρώσουμε και θα γίνει σωστή δίκη.
    👉Είμαστε περισσότεροι από τους καλοβολεμένους. Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα, και μετά την συγκάλυψη ας βγουν να παραδεχτούν πως η δικαιοσύνη αργοπεθαίνει. Προφυλάσσουν τους εγκληματίες πολιτικούς, αλλάζουν νόμους και διατάξεις όπως τους βολεύει, θέλουν εμάς τους γονείς να μας γονατίσουν. Το πολιτικό μας σύστημα κινείται από το χρήμα, μας λένε πως ποτέ δεν θα ξεφύγουμε. Η απληστία εξαφάνισε τα ίδια μας τα παιδιά, και η καταστροφή ενός ανθρώπου εξασφαλίζει την σωτηρία του άλλου. Σε μια τέτοια άρρωστη κοινωνία κανείς δεν θα είναι καλά. Είμαστε καταδικασμένοι να τρέχουμε πίσω από τους δυνάστες μας για ψίχουλα. Εάν κανείς δε νοιάζεται για εμάς, θα τους κάνουμε να νοιαστούν. Η οργή μας μεταμορφώνεται σε δύναμη και δεν περιμένουμε βουβοί τους δήθεν σωτήρες. Είμαστε περισσότεροι από τους καλοβολεμένους. Η κόρη μου δεν πρόλαβε καν να ψηφίσει στη ζωή της. Οι ρωγμές στο σύστημα έγιναν και είναι μεγάλες, ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. Η δικιά μας δικαίωση είναι αυτό που συμβαίνει και ας λείπουν τα παιδιά μας. Μακάρι να γνώριζαν τα παιδιά μας πόσο μεγαλώνει η καρδιά μας 💔 για να τα φτάσει. Θέλουμε να γίνει σωστή δίκη για τα Τέμπη, ό,τι κι αν έκρυψαν θα τα βρούμε...✊
    Όλες οι ομιλίες στο ΤΕΕ Βόλου:
    🆘🗣️στο σημείο 1:14 του video, η Μαρία χτυπάει κατά μέτωπο το σάπιο ολιγαρχικό κατεστημένο, περιγράφοντας τι έχει γίνει έως τώρα στο πολιτικό, μιντιακό και επιχειρηματικό πεδίο αλλά και τι έκανε ως τα Τέμπη, ο κόσμος απέναντι σε αυτό:🔥Κανένας πολιτικός "αρχηγός" δεν βγήκε να πει ότι η Δημοκρατία χάθηκε...ΔΕΙΤΕ ΤΟ...δε χαρίστηκε σε κανέναν...

     

Σχόλια