Απέραντη διαφθορά, ...: Το «τετράγωνο της απόλυτης παρανομίας» στο κέντρο της Αθήνας, ...

 https://hellasjournal.com/2024/04/aperanti-diafthora-alla-miname-na-enochloumaste-i-grafiki-to-tetragono-tis-apolitis-paranomias-sto-kentro-tis-athinas-i-sigkrousi-korifis-sti-lefkosia/

....Ούτε στην Κύπρο, ούτε στην Ελλάδα. Όπου και να περπατήσεις στην Αθήνα, ιδιαίτερα στο «τετράγωνο της απόλυτης παρανομίας», ακούς για τη διαφθορά. Με ονόματα και διευθύνσεις. Συναγελάζονται όλοι με όλους και στο μέσο οι δικαστές βλέπουν τα …τρένα να περνούν!

Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Πολιτικοί, οικονομικοί και ποδοσφαιρικοί παράγοντες, και βεβαίως οι απαραίτητοι «πασπαρτού», οι δημοσιογράφοι. Είναι αυτό που λέει η σχετική διαφήμιση: Πάνε με όλα…

    Λίγοι έμειναν να υπηρετούν την αλήθεια. Οι πολλοί δεν σέβονται τη δεοντολογία, και αυτό που αναφέρω δεν είναι μία αποκάλυψη. Είναι γνωστό. Οι μετρήσεις των ξένων δημοσιογραφικών οργανώσεων για την Ελλάδα είναι καταθλιπτικές και προκαλούν θυμό.

...
    Με προβληματίζει πολύ το θέμα του φυσικού αερίου. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από εκείνη την ευλογημένη(;) μέρα που μας ανακοίνωσαν ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ανακάλυψε ενέργεια στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη (ΑΟΖ).

Είναι θέμα ανικανότητας ότι δεν μύρισαν οι πολίτες ούτε φυσικό, ούτε αέριο; Ή είναι θέμα διαφθοράς; Οι άνθρωποι των ξένων ενεργειακών κολοσσών έχουν πιάσει στα στόματά τους συγκεκριμένους αξιωματούχους.


Πάνε και έρχονται οι φήμες για προσωπικά συμφέροντα. Και δεν είναι μόνο αυτό; Είναι και η ηλεκτρική διασύνδεση. Άλλο μέγα πρόβλημα εκεί. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.
.......

--------------------------

και οι απαντήσεις...



Σχόλια