Η ανεξέλεγκτη Μετανάστευση και οι πολιτικές, κοινωνικές και θρησκευτικές επιπτώσεις και συγκρούσεις:

 Δυστυχώς μισούν οτιδήποτε είναι ενάντια στη Μωαμεθανική θρησκεία…

Του ΑΝΔΡΕΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Μην ξεχνάτε ότι όσοι μιλούν καθαρά κι αγνά θα πάρουν τη ρετσινιά, θα μας ονομάσουν στις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες ότι χυδαία ονόματα θέλουν. Η αλήθεια σήμερα ΞΥΝΙΖΕΙ χειρότερα από το ξύδι!!!!!

Ημι-κατεχόμενη πατρίδα….Έλεος!!!! Ας μπάσουν χιλιάδες όπως έκανε η «πάνσοφη» Μέργκελ το 2016.

Ερασιτέχνες Υπουργούς και Λειτουργούς τον έναν μετά το άλλον. Το φαγοπότι των παχουλών μισθών, τις δόξες των τηλεοπτικών καναλιών + προγραμμάτων στη σειρά ποιος θα πρωταγωνιστεί και απανωτές συντάξεις. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στην Κύπρο πρέπει να γίνει το ΚΑΚΟ για να κουνηθούμε έστω λίγο, μα όχι πολύ. Κι ούτε το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Το γνωρίζετε κι είμαι σίγουρος ότι ειλικρινά ανησυχείτε. Σαν πολίτες γνωρίζουμε την απίθανη βασανιστική γραφειοκρατία του Κυπριακού κυβερνητικού μηχανισμού. Το μακρύ χέρι της Τουρκίας στέλλει μέσω όλων των οδών τους «κακόμοιρους» μετανάστες. Ανεξέλεγκτα έρχονται από τον Λίβανο και τη Συρία.

Ναι, τους ονομάζω «κακόμοιρους» υπό δύο (2) έννοιες: –

  • 1) Το παιχνίδι της κακουχίας ειδικά αυτών των «μεταναστών είναι φανερότατο.

Με κάθε ευκολία επιβιβάζονται και κάθονται άνετα σε ένα αεροπλάνο της γραμμής και αφικνούνται ωραία και καλά στην Τουρκία. Δεν χρειάζονται Θεώρηση Εισόδου (βίζα) και πολύ κατανοητός ο πανούργος αυτός μηχανισμός εκ μέρους της Τουρκίας.

Πληρώνουν υπέρογκα ποσά και έρχονται με βάρκες κι εμείς σαν καλοί Σαμαρείτες τους καλωσορίζουμε (ναι, με υποταγή στις διεθνείς συμφωνίες ενώ η Δύση ΔΕΝ σέβεται άλλες συμφωνίες καιΨηφίσματα ΟΗΕ για την κακόμοιρη βιασμένη Κύπρο)

Η «κακουχία» είναι ένα πολύωρο ταξίδι αναψυχής μετά φαγητού + ποτού στο αεροπλάνο.

Το αντίθετο με τεράστια τραγωδία της βάρκας και των πνιγμών με αυτή τη βίαιη και βάρβαρη εκμετάλλευση στις μισογκρεμισμένες βάρκες των διακινητών και τα ναυάγια.

Πάλιν αεροπλανάκι κι άντε Άφιξη στο παράνομο Αεροδρόμιο Τύμπου ή στο ferry boat της γραμμής Τουρκία – Κερύνεια. Έστω και με λίγη γαρνιτούρα περιπέτειας περνούν τη Νεκρή Ζώνη και δηλώνουν οτιδήποτε εκτός της αλήθεια. Εντάξει θάχει και πραγματικά θύματα κάπου στο ελάχιστο.

  • 2) Κι εδώ αρχίζει μια διαφορετική πραγματική «κακουχία». Η Κυπριακή εκμετάλλευση από όλων των επαγγελμάτων συμπεριλαμβανομένων των κυκλωμάτων των δικηγόρων για αιτήσεις ασύλου κ.ά.

Η κακοδιαχείριση στα ονομαζόμενα Κέντρα Φιλοξενίας (καλύτερα να τα πούμε Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως) με διάφορους τρόπους.

Αλήθεια τους παρέχεται φαγητό της δικής τους κουλτούρας ή τα Ευρωπαϊκά γεύματα;

Παρέχονται Χώροι Λατρείας αναλόγως των θρησκειών τους;

Έχουν άνετους χώρους διαμονής; Π.χ. Το 1974 στο Αεροδρόμιο Χήθροου, κρατήθηκα (3) μέρες, λόγω υποτιθέμενης μη Θεώρησης Εισόδου, σε Κέντρο Μεταναστών. Πήρα Άδεια Εισόδου κανονικά μετέπειτα από(3)μέρες όπως έγραψα.. Δεν υπέφερα ούτε σωματικά ή ψυχολογικά σε εκείνο τον χώρο κράτησης διότι ήταν ένας τόπος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ φιλοξενίας με όλες τις ανέσεις, φαγητό κ. ά.

Γιατί οι κάτοικοι των περίγυρων χωριών των καταυλισμώνεδώ στην Κύπρο, φοβούνται κι αμπαρώνονται νωρίς το βράδυ; Στην Κύπρο, μην ξεχνάτε – «Όταν γίνει το κακό, ίσως να ξυπνήσουμε»!!

3) Τι θέλετε να γίνει; Να πάρει κάποιος το κυνηγητικό όπλο του αρχίζοντας τραυματισμούς και σκοτωμούς; Να γίνουν βιασμοί; Ήδη διαπράττονται διάφορα αδικήματα κι αν βρεθούν (!!!) να προσαχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Το Επίδομα αυτών των «μεταναστών» είναι το πενιχρό ποσό των €261.00 συν κάποιο επιπρόσθετο για ενοίκιο. Ας πούμε €330.00

Τι να πω που εγώ έχω ένα αυτοκίνητο (28) ετών και κακόμοιρο αλλά ελάτε να δείτε τα BMW, AUDI, MERCEDES κ.ά. γεμάτα από διάφορα χρώματα μεταναστών να οδηγούν και άλλοι επιβάτες. Απλήπαρατήρηκαιαναρωτιέμαι…. Έστω μεταχειρισμένα πέραν των (10 ετών) αυτά είναι τουλάχιστον €6,000.00!!!! Αγοράζονται με τα επιδόματα των €261.00;;;; Διερωτώμαι….Γιατί το Κράτος δεν με φυλάει, δεν με στηρίζει, δεν με προστατεύει εμένα τον φορολογούμενο πολίτη που τελικά μόνο Δράκουλας είναι μετά το 2013. Μας κοροϊδεύουν δήθεν με ΕΕΕ, με Υπηρεσίες Προνοίας 4ης κατηγορίας, ανύπαρκτη αστυνόμευση, αυξανόμενο έγκλημα, ταχύτατη αύξηση ακρίβειας κλπ κλπ.

Αφήνουν την Παιδεία, την Υγεία και την Κοινωνία στο έλεος της καταστροφής!!

Ελάτε στο Larnaca Metropolis Mall……Γεμάτο «μετανάστες» αγοράζοντας από ακριβά καταστήματα. Εγώ αδυνατώ να αγοράσω στις τιμές αυτών των καταστημάτων. Μήπως πράγματι με το πενιχρό επίδομα των €261.00 έχουν τη δυνατότητα αγορών πανάκριβων προϊόντων;

  • 4) Αυτά τα πραγματικά ερωτήματα στοχεύουν στην αφύπνιση των Κυβερνητικών Υπηρεσιών για ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗ των παράνομων μεταναστευτικών ροών.

Αυτή η ανεξέλεγκτη μετανάστευση Αφρικανών κι άλλων εθνικοτήτων είναι ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ!! Πρέπει να την κόψετε ΑΜΕΣΑ!

Η ελεγχόμενη μετανάστευση έχει τα θετικά της ασφαλώς.

1). Πού είναι οι συμφωνίες επαναπατρισμού με ΟΛΕΣ τις χώρες προέλευσηw;;;;; Όχι 1-2 χώρες για να καυχιόνται οι…..κυβερνώντες.

2). Οι διαδικασίες στην Επιτροπή Ασύλου, όπως γίνεται σε άλλες χώρες, νάναι σύντομες για 2-3 μέρες με όλο το αναγκαίο προσωπικό.

3). Το Διάταγμα Απέλασης να εκτελείται στο μέγιστο των επτά (7) ημερών

4). Να υπάρξει Νομοθεσία από δώ κι εμπρός ώστε το Επίδομα Ασύλου να είναι μόνο €50.00 όπως στην Μάλτα. Μόλις μαθευτεί θα ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ τους μνηστήρες να έρχονται. Στο μυαλό τους τα 261.00 είναι χρυσάφι στην ΔΙΚΗ τους χώρα. Έτσι σκέφτονατι. ΔΕΝ γνωρίζουν την πανάκριβη ζωή εδώ,

5). «Κόψε το στη ρίζα του» με κανονικές Αιτήσεις Ασύλου στις Πρεσβείες/Προξενεία/Κέντρα Αιτήσεων Ασύλου κι άμεση εξέταση τους. Το κάναμε με τους ξένους φοιτητές και μειώθηκαν αισθητά οι «δήθεν» φοιτητές.

6). Να γίνει αυστηρότερη Νομοθεσία Ενοικιάσεως όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου η οποιανδήποτε ενοικίαση από αλλοδαπούς υπόκειται σε αυστηρή Νομοθεσία. Το ίδιο να ισχύει για οποιονδήποτε συναλλαγές αγοροπωλησιών.

7). Να αλλάξει το σύστημα πληρωμής επιδομάτων με έξυπνη τραπεζική κάρτα που ακόμη δεν την έκαναν.

8). Να γίνεται υποχρεωτική η ταυτοποίηση ταυτότητας ώστε όλοι οι πολίτες να μεταφέρουν την Ταυτότητα τους μαζί τους κι η Αστυνομία νάχει το δικαίωμα να ζητά τα στοιχεία μας βασιζόμενο στην πιθανή υποψία αδικήματος π.χ. παράνομη διαμονή κλπ.

9). Η Ε.Ε. κάνει τα στραβά μάτια επί το πλείστον. Της συμφέρει να έχει σκλαβάκια φθηνούς εργάτες.

10). Να αξιολογηθούν αποτρεπτικά πρακτικά έργα για εποπτεία της Νεκρής ζώνης κι όχι συρματοπλέγματα κακού σχεδιασμού που τελικά κτίζουν σύνορα μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Κατεχομένων εδραιώνοντας την φιλοσοφία της διαίρεσης και χωριστών δύο κρατών.

11). Οι πλείστοι των μεταναστών ανήκουν στη Μωαμεθανική Θρησκεία. Υπάρχει αποδεδειγμένα μια τάση γεννήσεων σε μεγάλους αριθμούς στο μουσουλμανικό ζευγάρι με όλα τα επακόλουθα. Κι η σταδιακή αυτή εισβολή κι εδραίωση αυτών των Μωαμεθανών αναποδογυρίζει την θρησκευτικά και πολιτική δημογραφία του Κυπριακού πληθυσμού. Η δική τους κουλτούρα ΔΕΝ αφομοιώνεται τόσο εύκολα με τον Δυτικό πολιτισμό.

Το αντίθετο στο να μισούν οτιδήποτε είναι ενάντια στη Μωαμεθανική θρησκεία. Δείτε την βία στην οικογένεια και μόνο, από τις καταγγελίες και αναφορές στα Αστυνομικά Κλιμάκια Βία στην Οικογένεια. Προσωπικά έχω τέτοια εμπειρία σε διάφορες υποθέσεις.

Αναπόφευκτα θα οδηγηθούμε σε συγκρούσεις κάθε φύσης.

Ο πυλώνας της Ελληνικής -Χριστιανικής Παιδείας διαβρώνεται κι η αντίσταση από ξενόφωνους που ούτε νοιάζονται να μάθουν την τοπική Ελληνική Γλώσσα, θα μεγαλώνει μέρα με μέρα, χρόνο με χρόνο. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολιτισμός και διαμόρφωση αξιών ζωής στην αρετή και πρόοδο.

* Άντης Φιλίππου,
Ψυχολόγος

Σχόλια