Επίθεση του χαροκαμένου πατέρα Νίκου Πλακιά στον Τερεζάκη

Η ανάρτηση του πατέρα των δίδυμων που χάθηκαν στα Τέμπη

https://twitter.com/PlakiasNikos/status/1780193601781125469


 https://www.newsbreak.gr/ellada/585592/epithesi-toy-charokamenoy-patera-nikoy-plakia-ston-terezaki/

==============

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Σήμερα θα μιλήσουμε για την μονταζιέρα και αύριο για το ξυλόλιο. Και κάπου εκεί θα κλείσει ο κύκλος ενημερώσεως σας για το τι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο κατά τους πρώτους 10 μήνες.

Λοιπόν ο Τερεζάκης δήλωσε ότι έφτασε στην Λάρισα κατά τις πρωινές ώρες της 01/03/22 και μαζί με κάποιον διαβαθμισμένο υπάλληλο μπήκαν στο safe room και πήρε το στικάκι usb και τα ηχητικά με τις συνομιλίες των μηχανοδηγών. Μάλιστα πρόσφατα θυμήθηκε να μας πει ότι τα έστειλε και σε άλλα στελέχη στα υψηλά κλιμάκια του ΟΣΕ.

Η τροχαία Λάρισας με ανακοίνωση της μας ενημέρωσε ότι τα έλαβε στις 03/03/23. Δηλαδή ο Τερεζάκης τα είχε για 48 ώρες στο τσεπάκι του; Και μπορούσε να κάνει με αυτά ότι ήθελε ας πούμε; Ο Κύριος Φλωριδης μας έχει μπερδέψει με τα μεν δεν και αλλά. Και δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά αυτόν. Λοιπόν ο Τερεζάκης θα απαντήσει στον ΠΑΤΕΡΑ τριών παιδιών τι τελικά τα έκανε; βόλτα στον κάμπο; Από αυτό και μόνο μπορείτε να καταλάβετε αν έγινε μονταζιέρα η όχι. Όχι μόνο έγινε αλλά είχε και άπλετο χρόνο να την κάνει όπως ήθελε.

Και κοίτα Κύριε Τερεζάκη μη έχετε τίποτα στο πίσω μέρος του μυαλουδάκι σας αυτό που σκέφτομαι και εγώ γιατί σε παρακολουθώ 14 μήνες. Μην τολμήσετε να πάτε να τα φορτώσετε όλα στον νεκρό διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ κύριο ΧΡΥΣΑΓΗ θα γίνει χαμός . Εσυ και οι άλλοι τρεις της φωτογραφίας κάτω δεν θα γλιτώσετε με τίποτα . Και αν σας κρίνει αθώους η δικαιοσύνη στις δίκες που έρχονται, εγώ προσωπικά σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας κρίνω ποτέ αθώους. Θα σας κάνω μηνύσεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Θα κάνετε μια τετράδα μέσα στην φυλακή που θα περάσετε ζωή και κότα. Στην φωτό είναι εκτός του ΤΕΡΕΖΑΚΗ Η ΤΣΙΑΠΑΡΙΚΟΥ της ΡΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ του ΟΣΕ Και εκείνο το καλόπαιδο που νομίζει ότι τον ξεχάσαμε ο ΒΙΝΗΣ της ΕΡΓΟΣΕ.

 ===========

«Ως εκ τούτου, τον καλώ κι εγώ με τη σειρά μου να πράξει το αυτονόητο και να παραιτηθεί»

Την παραίτηση του Γιώργου Φλωρίδη ζήτησε την Τρίτη και ο πατέρας του αδικοχαμένου στα Τέμπη Βάιου Βλάχου. Απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης ο Χρήστος Βλἀχος τόνισε: «Όταν δεις την δικογραφία θα τρέχεις να κρυφτείς γιατί μας έχεις φλομώσει στο ψέμα».

Νωρίτερα είχε που ανακοινώσει μια συγκινητική δράση, την δημιουργία ενός σχολείου στο Καμερούν στην μνήμη των χαμένων παιδιών στα Τέμπη.

«Ονομάζομαι Χρήστος Βλάχος και είμαι ο πατέρας του Βάιου του Βλάχου. Μετά το σημερινό δημοσίευμα από το #Documento, έχουμε βρει τα μπάζα που λείπανε που τα πήρε ο κ. Παντρεμένος.

Την Τετάρτη θα δώσουμε κατάθεση στον ανακριτή.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα μέσω δημοσιευμάτων, ο κύριος Φλωρίδης, είναι πλέον φανερό σε όλους, πως κρίθηκε ανεπαρκής να συμβάλλει στην απόδοση δικαιοσύνης ως όφειλε. Ως εκ τούτου, τον καλώ κι εγώ με τη σειρά μου να πράξει το αυτονόητο και να παραιτηθεί.

Εχουμε πάρει μια απόφαση με τον Παπα Βαγγέλη που είναι στο Καμερούν, να ιδρυθεί ένα σχολείο στην μνήμη των παιδιών μας.

Το Πάσχα θα έρθει στα Μετέωρα και θα συνεννοηθούμε για το κόστος, είναι μια από τις πρώτες δράσεις που έχουμε αποφασίσει, θα βάλουμε τα χρήματα για ότι χρειαστεί, σχολείο, πηγάδι, για να μπορούν εκεί τα παιδιά να σπουδάσουν και να πίνουν καθαρό νερό…»

Δείτε το βίντεο

==================

 

Σε μια καταγγελία-βόμβα προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών και θείος της κοπέλας που «έφυγαν» τόσο πρόωρα και με τόσο τραγικό τρόπο, στα Τέμπη, υποστηρίζοντας πως το μοιραίο βράδυ ο σταθμάρχης βρισκόταν στο σταθμαρχείο με…ιερόδουλη!

«Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Που είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Που τον έβαλαν αυτοί; Που είχε πολιτικό μέσο», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτοί νόμιζαν με τι λέξη μπάζωμα ότι εννοούσαμε την πίσσα που ρίξανε»

Παράλληλα, ο χαροκαμένος πατέρας, που αγωνίζεται καθημερινά τον τελευταίο ένα χρόνο για να αποδοθεί δικαιοσύνη, με αναρτήσεις του στο X (πρώην Twitter) απαντά στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του αναφορικά με το μπάζωμα στο χώρο του πρωτοφανούς δυστυχήματος.

«Εκεί έγινε ξεμπάζωμα δηλαδή πήραν γύρω στα 1500 κυβικά χώματα ,συν τα αλλα που μεταφέραν στο κουλούρι μαζί με τα βαγόνια ,και αλλα υλικά και τα μεταφέραν στην μάντρα έξω από την Λαρισα», αναφέρει μεταξύ άλλων και προσθέτει: «Την λέξη μπάζωμα την χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να κάνουμε την έρευνα χωρίς να τους έχουμε στα πόδια μας για τυχών τρικλοποδιές. Αυτοί νόμιζαν με τι λέξη μπάζωμα ότι εννοούσαμε την πίσσα που ρίξανε εκεί και την διαμόρφωση του χώρου με το εκκλησάκι και ότι από κάτω υπήρχαν στοιχεία που μας απέκρυβαν».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Νίκου Πλακιά σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών και το μπάζωμα, στο Χ:

 

Ανάρτηση

Συζήτηση

Και για να κλείσω με τις απαντήσεις προς τον Πρωθυπουργό Καταρχήν πρέπει να απολύσει όλους τους επικοινωνιολόγους του και όσους τον συμβουλεύουν για το θέμα των #Τεμπη_έγκλημα Για το περιβόητο μπάζωμα μιλαω Λοιπόν δεν υπήρχε κανένα μπάζωμα μιας και δεν κουβαλήσανε εκεί χώματα η αλλα υλικά αυτη είναι η λέξη μπάζωμα Εκεί έγινε ξεμπάζωμα δηλαδή πήραν γύρω στα 1500 κυβικά χώματα ,συν τα αλλα που μεταφέραν στο κουλούρι μαζί με τα βαγόνια ,και αλλα υλικά και τα μεταφέραν στην μάντρα έξω από την Λαρισα εκεί οπου η ο και ο μετα από έρευνες μηνων ανακαλύψανε το μέρος και ειδοποιήσανε τον ανακριτή Την λέξη μπάζωμα την χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να κάνουμε την έρευνα χωρίς να τους έχουμε στα πόδια μας για τυχών τρικλοποδιές Αυτοί νόμιζαν με τι λέξη μπάζωμα ότι εννοούσαμε την πίσσα που ρίξανε εκεί και την διαμόρφωση του χώρου με το εκκλησάκι και ότι από κάτω υπήρχαν στοιχεία που μας απέκρυβαν . Όμως τα πραγματικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στα δικαστήρια είχαν μεταφερθεί στο ΚΟΥΛΟΥΡΙ και στην μάντρα του ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΥ Στο έγγραφο που σας δείχνω σήμερα είναι τα ποσα που πληρώθηκαν για το σήκωμα των βαγονιών για τυχών απεγκλωβισμό ,και για την περίφραξη στο Κουλούρι Συνολικό ποσο 647.862€ Ξέρετε ποσο κόστιζε μια στοιχειώδη τηλεδιοίκηση γύρω στα 90.000€ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ !!!

 

Σχόλια