Ότι και να πεις είναι λίγο… Μόνταραν τη συνομιλία του σταθμάρχη για να κυριαρχήσει το αφήγημα περί “ανθρώπινου λάθους” μόλις μια μέρα μετα την τραγωδία στα Τέμπη!!!

 Κάποτε κατηγορούμασταν ως “ψεκασμένοι” επειδή μιλούσαμε για εγκλήματα μέσα στα νοσοκομεία, δύσκολο να το πιστέψει ο μέσος αναγνώστης, όπως και πολλά άλλα που προτιμά να δίνει το προσωνύμιο ψεκασμένος παρά να αποδεχτεί την σκληρή πραγματικότητα.

Αυτά όμως που γίνονται στην υπόθεση των Τεμπών, αν και ξεπερνούν κάθε φαντασία, ίσως τον κάνει να ξυπνησει απότομα απο το λήθαργο. Διότι πλέον δεν μιλάμε για ελληνικό κράτος αλλά για δομή εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό Κορλεόνε!
Η κυβέρνηση μιά μέρα μετά το έγλημα στα Τέμπη, μόνταρε τη συνομιλία του σταθμάρχη με το μηχανοδηγό! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το ΒΗΜΑ, έγγραφα αποδεικνύουν ότι οι συνομιλίες, κλάπηκαν από το σύστημα καταγραφών πρόωρα, υπέστησαν μοντάζ για να κυριαρχήσει στο δημόσιο αφήγημα το ανθρώπινο λάθος!

 Η περιβόητη συνομιλία του σταθμάρχη με τον μηχανοδηγό που δόθηκε στη δημοσιότητα μια μόλις ημέρα μετά από τη σύγκρουση των δύο τρένων και φέρεται να δείχνει την εντολή αναχώρησης του μοιραίου Intercity προς τη λάθος πορεία, δεν αφορούσε την αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στο δυστύχημα, αλλά εκείνη τοπικού συρμού που κινήθηκε κανονικά και δεν είχε καμία εμπλοκή.

Μιλάμε για κανονική “κοπτοραπτική” στα ηχητικά με σκοπό να δοθούν στη δημοσιότητα. Ο μοναδικός που έχει αυτά τα ηχητικά, είτε στο GSMR που κάνει την επικοινωνία μεταξύ των σταθμαρχών, είτε την ώρα που φεύγει το τρένο από τη Λάρισα, είναι ο ΟΣΕ. Είναι δυνατόν 8 με 10 ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα να υπάρχει συνομιλία σταθμάρχη – μηχανοδηγού, που αποτελεί αντικείμενο προανακριτικής έρευνας, στο Youtube;».

Παράλληλα, σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» στελέχη του ΟΣΕ είχαν υποστηρίξει ότι παρέδωσαν τις σχετικές μαγνητοφωνήσεις στην τροχαία Λάρισας τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, όμως από νεότερα έγγραφα αποδεικνύεται ότι αυτά δόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. στις 3 Μαρτίου, τρεις ημέρες μετά την σύγκρουση. Κάτι που αποδυκνείει πως τα ηχητικά εκλάπησαν παράνομα απο την κυβέρνηση με άγνωστο τρόπο.

Τέλος, από την ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδονται οι αναφορές ότι εκείνοι είχαν δώσει εντολή εξαφάνισης των συντριμμιών, όπως είχαν υποστηρίξει κυβερνητικά στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Τα παραπάνω ζητήματα που φώναζαν πως κάτι δεν πάει καλά, παρουσιάστηκαν απο όποιον τα αμφισβητούσε ως θεωρία συνωμοσίας και μάλιστα με πρωταγωνιστές τον Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ!

==============


=====================

 

--------------


==================

 ----------------------

-------------------------------

------------------------

 

Σχόλια