Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος: Απλά ακούστε- Το Σχέδιο απο-Δυτικοποίησης της Δύσης

 

======================

 

Μέσα στον καθολικό ναό στη Νέα Υόρκη...
Η λέξη ΠΑΡΑΚΜΗ είναι πολύ φτωχή να περιγράψει την πραγματικότητα.
================
 
Αννυ Λιγνού
 
Ο κύριος στα δεξιά, ειναι, οπως μας ενημερώνει το ΕΘΝΟΣ ο υπεύθυνος πυρηνικών αποβλητων της Αμερικής, διορισμένος από τον Μπάιντεν.
Μας έχει ενημερώσει αναλυτικά για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του, οτι δηλαδή «ανήκει στη λεγόμενη "κοινότητα των κουταβιών" κυρίως ομοφυλόφιλου προσανατολισμού, της οποίας το ερωτικό χόμπι συνίσταται στην προσομοίωση αμφίδρομων σχέσεων, όπου ο ένας παίζει τον ρόλο του "κηδεμόνα" και ο άλλος τον ρόλο του "σκύλου"» (το γιατί πρέπει να ξέρουμε τόσες λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή, δεν το γνωρίζω).
 Υποθέτουμε ότι για να είναι σε αυτήν τη σημαντική θέση, κρινεται ικανός να διαχειριστεί τη ζωη του (αλλα και τη δική μας μια και παίζει με πυρηνικά), μπορεί να παντρευτεί τον καλό του ντυμένος σκυλος και να τον βγάζει βόλτα με το λουρί, να υιοθετησουν ή να γεννήσουν μέσω παρένθετης μητέρας παιδιά και να τα αναθρέψουν όπως νομίζουν ως κουτάβια, απορρίπτοντας τον μεχρι τωρα πολιτισμό μας, την κοινωνική μας δομή και το εκπαιδευτικό μας σύστημα, για τους δικούς τους λόγους. Ονομάζεται μάλιστα από την έγκριτη εφημερίδα ”ακτιβιστης” στην προσπάθειά του να μας επιβάλει τον τρόπο ζωής του. Σωστά μέχρι εδω; Σωστά.
Ο άλλος, τώρα,  γιατί δεν μπορεί να απορρίψει τον πολιτισμό μας, την κοινωνική μας δομή και το εκπαιδευτικό μας σύστημα, και να ζήσουν με την οικογένεια του στο κοινόβιο τους όπως θέλουν δηλαδή μεσα στο χώρο τους, χωρίς να μας επιβάλλουν τη ζωη τους, τους χαρακτηρίζουμε με άσχημους χαρακτηρισμούς και τον συλλαμβάνουμε; Τι φάση;
Ελευθερία από τα Lidl;
📌 Προσοχή:
Η ανάρτηση δεν εκφέρει γνώμη για κανέναν από τους δύο. Εχει σκοπό τη συζήτηση περί ελευθερίας του ατόμου αλά καρτ με δύο μέτρα και δύο σταθμά καθως και την κοινωνική σύγχιση και τρικυμία στην οποία έχουμε περιέλθει.
Αν με ρωτήσετε προσωπικά την άποψη μου,  μού φαίνονται βλαμμένοι και οι δύο. Κι από τους δύο βλαμμενους προτιμώ τον τρωγλοδύτη. Μου φαίνεται πιο υγιές το βλάψιμο του. Ο κόσμος έχει χώρο για όλους ειτε μας αρέσει είτε όχι ο τρόπος ζωής τους.
Όσον αφορά την κοινωνικοποίηση των παιδιών και τη μόρφωση τους στη σύγχρονη κοινωνια, ξέρω γω; Αν δεν παίζει τίποτα άλλο παράξενο μεταξύ τους εκεί μέσα, ίσως και να γλιτώνουν από μερικούς μαχαιροβγάλτες συμμαθητές, μερικούς αγράμματους παιδαγωγούς και υπουργούς που θέλουν το καλό μας (μεχρι να πάρει ανάποδες στροφές το μυαλό μας), από την όμορφη τραπ μουσική,  την αποβλακωση του τικ τοκ, τη γενική παράνοια, και το σκουπιδαριό που τρώμε στο τραπέζι μας, στην ενημέρωση μας, στην εκπαίδευση μας και στην κοινωνία μας γενικότερα.
Ξέρω γω; Προβληματίζομαι.
 =================
 
 
%CE%AE_%CF%84%CE%B7%CF%
 ================
 
82_%CE%A6%CF%81%CE%B1%CE%B
D%CE%BA%CF%86%CE%BF%CF%8D
%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82 
=============

Σχόλια