Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΤ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΣ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

25 Ιουνίου 2023

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πρόλογος: Κλεάνθης Γρίβας

Περιεχόμενα

  1. ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ELYSIUM
  2. ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ KLENTLER (Kentler Projec)
  3. ΗΠΑ: Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ
  4. ΗΠΑ: ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΙ – ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

(α) Σώμα Προσκόπων Αμερικής: Κέντρο σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών

(β) Σώμα Προσκόπων Αμερικής: Ήταν διεφθαρμένο εξ’ αρχής

(γ) Οι αποκαλύψεις της της  Louisville Courier Journal (2017)

  1. ΠΑΙΔΟΒΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ CIA

Συμβουλή: Μη βάλετε ποτέ τα παιδιά σας σε προγράμματα όπου δεν είστε παρόντες

Δείτε: Οπωσδήποτε τη συγκλονιστική ταινία Spotlight (2015) στο Netflix

Διαβάστε: Σειρά σχετικών άρθρων

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Πρόλογος

Ο παιδοβιασμός είναι μια μεταστατική κακοήθης νεοπλασία που προσβάλει όλο το κοινωνικό σώμα, αλλά σημειώνει ιδιαίτερη ανάπτυξη μεταξύ των «αλήτ» λόγω της ιδιαίτερης «ασυλίας» που τις εξασφαλίζει ο πλούτος και η ισχύς τους.

Για να επιτευχθεί αφενός η (μερική, έστω) δικαίωση των νυν θυμάτων και αφετέρου η (επίσης μερική, έστω) θωράκιση των εν δυνάμει θυμάτων –που είναι σίγουρο ότι δεν θα πάψουν να υπάρχουν– απαιτείται η θέσπιση ενός νόμου που θα καθιστά τα βασανιστήρια, τον βιασμό και την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών, των γυναικών και των ανδρών ως «ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ», και όχι απλώς αδίκημα «αλλά ατιμωτικό έγκλημα, πράξη βδελυρή, διοικητικά και δικονομικά ανιχνεύσιμη, έγκλημα που ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΤΕ…». (Κ. Σιμόπουλος: Βασανιστήρια και Εξουσία. Αθήνα, 1987, σ. 530-532).

Ο βαθμός της ηθικής ή της ανηθικότητας ενός ατόμου και μιας κοινωνίας εξαρτάται πάντα απ’ το εάν συμπαρατάσσονται με τον θύτη ή με το θύμα. Δυστυχώς, όλα τα εν αποσυνθέσει και νοσογόνα άτομα, κοινωνίες και πολιτικά κόμματα του βόθρου συμπαρατάσσονται στις διακηρύξεις με τα θύματα, αλλά στην πράξη βρίσκονται πάντα στο πλευρό του δημίου.

Συνεπώς, καθένας που θέλει να διατηρήσει κάποια ψήγματα αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς πρέπει να διακατέχεται από μια αγωνία: να μη βρεθεί ποτέ συμπαραταγμένος με τον δήμιο. Η θέση του είναι πάντοτε με το μέρος του θύματος. Πρόκειται για μια ηθική επιταγή κρυστάλλινη και δεσμευτική, που δεν επιδέχεται καμιά παρερμηνεία και παραμένει ανεπηρέαστη από τις διαστροφικές επιρροές της εξουσιαστικής «νεο-γλώσσας» του Μεγάλου Αδερφού και της εξουσιοφρενικής «διπλής γλώσσας» των αξιολύπητων διαχειριστών της εξουσίας και των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και Αποβλάκωσης (ΜΜΕ-Α), που εξαχρειώνουν την ατομική και την κοινωνική συνείδηση.

Έχοντας την εμπειρία άσκησης της ψυχιατρικής επί 44 χρόνια και έχοντας πεισθεί ότι ορισμένες χαρακτηριοδομικές διαταραχές (μεταξύ αυτών και ο παιδοβιασμός, που αποδίδεται –κατ’ ευφημισμό– ως παιδοφιλία ή παιδεραστία), δεν είναι αντιμετωπίσιμες ή αντιστρεπτές, άρχισα να προβληματίζομαι με κάτι που πολεμούσα πάντα: τον χημικό ευνουχισμό των δραστών.

Κλεάνθης Γρίβας

  1. ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ELYSIUM

Μια «κοινότητα παιδοβιαστών» της Αλήτ, με 87.000 ενεργά μέλη που λειτουργούσε μέσω της Elysium στο DarkNet

https://newspunch.com/police-politicians-pedophile/

6/7/2017

Η κοινότητα παιδεραστών της Αλήτ, που λειτουργεί μέσω της ιστοσελίδας Elysium, στο Darknet, «χρησιμοποιήθηκε για παγκόσμιες ανταλλαγές παιδικής πορνογραφίας από τα μέλη της και για να οργανώνει συναντήσεις για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών», ανέφεραν οι αρμόδιοι εισαγγελείς στη Φρανκφούρτη.

Οι Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν την Πέμπτη ότι έκλεισαν μια μεγάλη πλατφόρμα που χρησιμοποιούνταν από παιδεραστές της «αλήτ» για την οργάνωση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, και συνέλαβαν τον ύποπτο αρχηγό της και ανώτερα μέλη της «κοινότητας παιδεραστών» στη Γερμανία και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλλήψεις περιλαμβάνουν «πολιτικούς υψηλού επιπέδου» καθώς και διασκεδαστές, επαγγελματίες του λευκού γιακά και υψηλόβαθμους κληρικούς.

Με τον κωδικό Επιχείρηση Elysium, ξεκίνησαν οι συλλήψεις την παραμονή των G20 στο Αμβούργο, προκάλεσαν αναταραχή στην παγκόσμια σύνοδο κορυφής όταν βασικά μέλη τουλάχιστον δύο ευρωπαϊκών αντιπροσωπειών κρατήθηκαν από την αστυνομία.

Το PressTV αναφέρει ότι η κοινότητα των παιδοβιαστών είχε 87.000 ενεργά μέλη που «αντάλλασσαν φωτογραφίες και βίντεο» με περιεχόμενο «τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και βρεφών, και αναπαραστάσεις άσκησης σεξουαλικής βίας σε παιδιά».

Μετά από μήνες έρευνας, οι αρχές συνέλαβαν έναν 39χρονο άνδρα από την περιοχή Limburg-Weilburg, ως ύποπτο ότι ήταν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας των παιδεραστών Elysium, ο οποίος ανακρίνεται, καθώς η αστυνομία προσπαθεί να αποκτήσει τα ονόματα και τα προσωπικά στοιχεία των 87.000 μελών αυτής της διαδικτυακής κοινότητας.

Στη δήλωση των αρχών δεν αναφέρεται πόσα άτομα έχουν συλληφθεί, με τη διευκρίνηση ότι περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση θα γίνουν διαθέσιμες σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.

Το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει: «Πιστεύεται ότι ο  ύποπτος ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία της τεχνικής υποδομής της πλατφόρμας και διαχειριστής της, ανέφεραν οι εισαγγελείς», προσθέτοντας ότι βρήκαν τον διακομιστή που χρησιμοποιήθηκε για την αποθήκευση των δεδομένων του ιστότοπου στο το λεγόμενο darknet κατά τη διάρκεια έρευνας στο διαμέρισμά του.

Οι ιστοσελίδες Darknet –όπως αυτή που αποκαλύφθηκε στην υπόθεση Elysium– είναι αόρατες για τους περισσότερους χρήστες του Διαδικτύου και μπορούν να προσπελαστούν μόνο με τη χρήση τεχνολογίας κρυπτογράφησης. Έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα από εγκληματίες για το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι ερευνητές εντόπισαν και άλλους διαχειριστές και μέλη του κυκλώματος και συνέλαβαν ορισμένους από αυτούς, κυρίως στη Γερμανία και την Αυστρία. Ανάμεσά στους συλληφθέντες είναι άτομα που κατηγορούνται για σοβαρή σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και «πολιτικοί υψηλού επιπέδου», διασκεδαστές, επαγγελματίες του λευκού κολάρου και υψηλόβαθμοι κληρικοί.

  1. ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ KLENTLER (Kentler Projec)

Το κράτος παρέδιδε παιδιά σε παιδoβιαστές επί 30 χρόνια

Ο «καθηγητής»  Helmut Kentler (1928 – 2008)

Ο Γερμανός καθηγητής ψυχολογίας Helmut Kentler, ψυχολόγος Helmut Kentler επί 30 χρόνια έδινε την κηδεμονία (αναδοχή) άστεγων παιδιών σε παιδοβιαστές με την πλήρη κάλυψη και τη χρηματοδότηση των δημόσιων υπηρεσιών. Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις για το ρόλο , ήρθαν στο φως μετά τον θάνατό του.

Ο Helmut Kentler ξεκίνησε το πείραμά του (Kentler Project) στο Δυτικό Βερολίνο τη δεκαετία του 1960, μεσούντος του Ψυχρού Πολέμου, επιδιώκοντας να επιβεβαιώσει «πειραματικά» την αντίληψή του πως «η σεξουαλική επαφή ανάμεσα σε ενήλικες και παιδιά ήταν ακίνδυνη». (!)

Για τους σκοπούς του εφιαλτικού πειράματος, οι αρχές και οι υπηρεσίες παιδικής «πρόνοιας» του Βερολίνου ενέκριναν την παράδοση των (άστεγων) παιδιών σε «αναδόχους» παιδοβιαστές, οι οποίοι απολάμβαναν της κάλυψης των αρχών, και λάμβαναν δημόσιο χρήμα, ως «επίδομα ανατροφής».

Όταν, δύο από τα θύματα αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την ιστορία τους, διαπίστωσαν ότι το έγκλημα είχε διαγραφεί. Αλλά, η έρευνα ορισμένων πανεπιστημιακών στα αρχεία, αποκάλυψε την ύπαρξη ενός εκτεταμένου δικτύου εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και δημοτικών θεσμών όπου ο παιδοβιασμός ήταν αποδεκτός και ότι αρκετοί από τους «ανάδοχους» ήταν ακαδημαϊκοί.

Βλέπε και:

▪ Το Γερμανικό Πείραμα του Helmut Kentler που έθετε Παιδιά σε «ανάδοχους» παιδοβιαστές  (You Tube https://youtu.be/gbl5-QRfgn0  )

▪ Αποκάλυψη πειραμάτων που χρηματοδοτήθηκαν από τη CIA σε παιδιά στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου  (Uncovering CIA-Funded Experiments On Children In Europe )

  1. ΗΠΑ: Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ

The Peoples Voice.TV

19 Μαρτίου 2017

https://thepeoplesvoice.tv/democrat-elite-pedophile-ring-guilty/

Ο πρώην Δημοκρατικός δήμαρχος του Χάμπαρντ του Οχάιο Richard Keenan, που συνδέεται με το κύκλωμα παιδοβιαστών της αλήτ, παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι βίαζε ένα μικρό παιδί 4 ετών επί τρία χρόνια (από το 2013), και συμβιβάστηκε με ποινή ισόβιας κάθειρξης με δικαίωμα αποφυλάκισης μετά από δέκα χρόνια.

Ο Keenan ισχυρίστηκε ότι το 4χρονο θύμα του… «συμμετείχε προθύμως». (!!!)

Το Youngstown Vindicator αναφέρει ότι σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, το θύμα είχε πει στη σύζυγο του Keenan για τη σεξουαλική κακοποίηση που ξεκίνησε το 2013 όταν ήταν 4 ετών και διήρκεσε τρία χρόνια.

Όταν η κ. Keenan του ζήτησε εξηγήσεις από τον σύζυγό της για τους ισχυρισμούς του παιδιού, εκείνος της απάντησε : «Το έκανα». Επίσης, ο Richard Keenan ομολόγησε τις πράξεις του στον πάστορά του, σε έναν κοινωνικό λειτουργό, στον αδελφό του και στην κουνιάδα του, σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε ο εισαγγελέας.

Στο μεταξύ, η επείγουσα έρευνα που διέταξε ο Πρόεδρος Τραμπ για το κύκλωμα παιδεραστών που έχει διεισδύσει στην Ουάσιγκτον και την πολιτική σε εθνικό επίπεδο, συνεχίζει να οδηγεί στη σύλληψη δραστών «υψηλού προφίλ».

  1. ΗΠΑ: ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΣ – ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η αποκάλυψη του μέγιστου σκανδάλου ότι το Σώμα Προσκόπων της Αμερικής (BSA) είναι Κέντρο Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης παιδιών, οδηγείται σε «διακανονισμό» έναντι 850 εκατ. δολαρίων. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διακανονισμό στην ιστορία των ΗΠΑ που αφορά υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. 

[Διακανονισμός: κουκούλωμα με παραδοχή ενοχής και καταβολή αποζημίωσης]

Brian Shilhavy

Editor, Health Impact News

6 Ιουλίου 2021

https://vaccineimpact.com/2021/pedophilia-boy-scouts-of-america-reaches-largest-child-sex-abuse-settlement-in-u-s-history-at-850-million/

Ένας «ανιχνευτής αγοριών» βαδίζει σε μια παρέλαση υπερηφάνειας LGBT στην πόλη της Νέας Υόρκης, στις 28 Ιουνίου 2015. Πηγή εικόνας .

Τα τελευταία 7 και πλέον χρόνια η Health Impact News αναφέρεται στο γεγονός ότι οι ΗΠΑ έχουν αναδειχθεί ως η χώρα Νο. 1 στον κόσμο για την διακίνηση, την εμπορία και την σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται αυτή την πραγματικότητα:

Έκθεση του Υπουργείου Εξωτερικών: Οι ΗΠΑ Νο. 1 στη εμπορία παιδιών για σεξ – Στις ΗΠΑ, το 60% των παιδιών-σκλάβων του σεξ προέρχονται από ανάδοχες οικογένειες

Διαβάστε το ανατριχιαστικό:

Αμερική: Νο 1 στην εμπορία παιδιών και την παιδεραστία – Το Σύστημα Αναδοχής Παιδιών, η Child Protection Services (CPS) και το Foster Care είναι οι «δίαυλοι»

(α) Σώμα Προσκόπων ΗΠΑ: Κέντρο σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών

Στις 1 Ιουλίου 2021, το «Σώμα Προσκόπων της Αμερικής» (BSA/ΣΠΑ) συμφώνησε για τον μεγαλύτερο διακανονισμό των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην ιστορία των ΗΠΑ. Κι αυτό είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου, σε σχέση με την έκταση του προβλήματος της παιδεραστίας στις ΗΠΑ.

Αναφορές του National Public Radio (NPR) :

«Το  Σώμα Προσκόπων της Αμερικής (SBA) έχει φτάσει σε ένα διακανονισμό ύψους 850 εκατομμυρίων δολαρίων με περισσότερους από 60.000 άνδρες που μήνυσαν το SBA για σεξουαλική κακοποίησή τους από ενήλικες επί αρκετές δεκαετίες όταν ήταν πρόσκοποι.

Η συμφωνία, που ανακοινώθηκε την Πέμπτη, είναι ο πρώτος νομικός διακανονισμός σε μια μακρά λίστα αγωγών εναντίον του Σώματος Προσκόπων της Αμερικής, το οποίο που υπέβαλε αίτηση πτώχευσης ον Φεβρουάριο του 2020.

Ο Ken Rothweiler, ένας από τους τρεις κύριους διαπραγματευτές εξ ονόματος των ανδρών που λένε ότι βιάστηκαν, κακοποιήθηκαν ή παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά παρενοχλήθηκαν ως παιδιά, τη χαρακτήρισε ιστορική. «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διευθέτηση αξιώσεων σεξουαλικής κακοποίησης στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών».

Ο Ken Rothweiler και η δικηγορική του εταιρεία αντιπροσωπεύουν περισσότερα από 16.000 θύματα της κακοποίησης – μεγάλο μέρος των οποίων καταγράφηκε και καταγράφηκε σε έναν εσωτερικό κατάλογο ηγετών που διάλεγαν αγόρια από τα λεγόμενα «αρχεία διαστροφής» τα οποία χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1940».

Ένας άλλος δικηγόρος που εκπροσωπεί τα θύματα, χαρακτήρισε τον διακανονισμό αυτό ως αποτυχία. Ο Tim Kosnoff, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Rothwieler και την εταιρεία του, καθώς και το AVA Law για τη διαμόρφωση του Abused in Scouting, αντιτίθεται στη συμφωνία, για την οποία σημειώνει ότι δεν είναι οριστική έως ότου ένας δικαστής υπογράψει. Όπως δήλωσε ο Tim Κοσνόφ στο NPR:

«Δεν ξέρω πώς μπορείτε να τη χαρακτηρίσετε ως επιτυχία… Εάν οι πελάτες μου με ρωτούσαν αν τη θεωρούσα καλή για αυτούς, θα έλεγα όχι. Μιλάτε για ανθρώπους που, σε ορισμένες περιπτώσεις, βιάζονταν για χρόνια και παίρνουν ως αποζημίωση 3.500 $ ή ίσως 5.000… Πρόκειται για προσβολή για όλους τους άντρες που βρήκαν το θάρρος να υποβάλουν μηνύσεις και συμμετείχαν σε αυτήν τη διαδικασία». ( Πηγή .)

(β) Σώμα Προσκόπων Αμερικής: ήταν διεφθαρμένο εξ’ αρχής

Αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού και πρώτος επικεφαλής του παγκόσμιου Προσκοπικού Κινήματος, Robert BadenPowellΠηγή εικόνας

Ο Robert Baden-Powell, αξιωματικός του βρετανικού στρατού, θεωρείται ότι ξεκίνησε το παγκόσμιο προσκοπικό κίνημα για νεαρά αγόρια στις αρχές του 1900.  Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν στοιχεία ότι είχε έναν εραστή που τον βοήθησε στη συγκρότηση του κινήματος.

Όσον αφορά τη σύγχρονη οργάνωση των Προσκόπων της Αμερικής (Boy Scouts of America – BSA), δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει χρησιμοποιηθεί για την έκθεση ανηλίκων παιδιών σε «ατζέντες» παιδεραστίας.

Το 2015, έγινε πρόεδρος των BSA, ο Robert Gates, πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος της CIA υπό τον πρόεδρο Μπους, μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) και Υπουργός Άμυνας υπό τον Πρόεδρο Τζορτζ Μπους Τζούνιορ (από το 2006 έως το 2011).

Γιατί ένας αξιωματούχος του «Βαθέως Κράτους», ανέλαβε τους Προσκόπους; Το 2015, στην ετήσια συνέλευση του BSA στην Ατλάντα, ο Robert Gates, προέτρεψε την οργάνωση να αλλάζει τις προϋποθέσεις για την εισδοχή προσκόπων στο BSA.

Για την αλλαγή των «προϋποθέσεων ένταξης» στο BSA του 2017, ένα εκτενές άρθρο δημοσιεύθηκε στο Rolling Stone: (https://www.rollingstone.com/culture/culture-news/boy-scouts-to-allow-transgender-boys-to-enroll-in-program-108087/ )

Σήμα Ανιχνευτών Επιβολής του Νόμου. Πηγή εικόνας .

Το Learning for Life, θυγατρική της Προσκόπων της Αμερικής (Boy Scouts of America), διαχειρίζεται τα “προγράμματα Explorer”, τα οποία περιλαμβάνουν το πρόγραμμα «Διερεύνησης επιβολής του νόμου» (Law Enforcement Exploring).

«Το Law Enforcement Exploring είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτό σε νέους άνδρες και γυναίκες έως 20 ετών που έχουν ολοκληρώσει την 6η τάξη του δημοτικού σχολείου, και ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στο πεδίο της επιβολής του νόμου ή σε κάποιο σχετικό τομέα του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης.

Το πρόγραμμα προσφέρει στους νέους προσωπική γνώση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης μέσω εκπαίδευσης, πρακτικών εμπειριών, ανταγωνισμού και άλλων δραστηριοτήτων. Επιπλέον, το πρόγραμμα προωθεί την προσωπική ανάπτυξη μέσω της καλλιέργειας χαρακτήρων, του σεβασμού του κράτους δικαίου, της φυσικής κατάστασης, του καλού πολίτη και του πατριωτισμού». (Πηγή)

Πολλές περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από στελέχη των προγραμμάτων «Law Enforcement Exploring» του Σώματος Προσκόπων (BSA) έχουν αποκαλυφθεί και καταγγελθεί σε ολόκληρη τη χώρα επί τουλάχιστον 40 χρόνια τώρα.

(γ) Οι αποκαλύψεις της Louisville Courier Journal, (2017)

Ο δημοσιογράφος Andrew Wolfson διερεύνησε το πρόγραμμα σε εθνικό επίπεδο και δημοσίευσε τα ευρήματά του στην  Louisville Courier Journal, το 2017, σε άρθρο με τίτλο: Η σεξουαλική κακοποίηση των Explorer Scouts συνεχίζεται για δεκαετίες σε ολόκληρη τη χώρα

Αποσπάσματα:

▪ «Το 1998, o αστυνομικός Τζον Φερράρο στο Λάργκο της Φλόριντα, αυτοκτόνησε όταν κατηγορήθηκε για σεξουαλικές επαφές με έναν 16χρονο πρόσκοπο, αφήνοντας ένα ψυχρό σημείωμα: «Δεν είμαι το μόνο άτομο που κάνει σεξ με ανήλικο στο αστυνομικό τμήμα. Πρέπει πραγματικά να υπάρξουν αυστηροί κανόνες».

▪ Ο αρχηγός της αστυνομίας απέρριψε τους ισχυρισμούς για την ύπαρξη ενός ευρύτερου σκανδάλου στην αστυνομία ως αβάσιμους, αλλά μια εξωτερική έρευνα διαπίστωσε ότι 11 αξιωματικοί σε ένα τμήμα είχαν σεξουαλική επαφή με προσκόπους που χρονολογούνταν από την προηγούμενη δεκαετία. Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνεχίζεται η εκμετάλλευση των προσκόπων από αστυνομικούς.

▪ Η Courier-Journal διαπίστωσε ότι τα τελευταία 40 χρόνια, τουλάχιστον 137 κορίτσια και 26 αγόρια βιάστηκαν ή αποπλανήθηκαν, ή έγιναν αντικείμενα εκμετάλλευσης με άλλους τρόπους σε 28 πολιτείες από τουλάχιστον 129 αστυνομικούς, πυροσβέστες και άλλους συμβούλους «επιβολής του νόμου». Τα νεότερα θύματα ήταν 13 ετών.

▪ Ένας αξιωματικός προσπάθησε να δημιουργήσει τριγωνικό σεξ με προσκόπους, που είχαν επιλεγεί ως explorers.. Ένας άλλος έβγαζε κρυφά φωτογραφίες των εσωρούχων τους. Ένας τρίτος έβγαλε άσεμνες φωτογραφίες αγοριών που πήρε σε εκδρομές κάμπινγκ. Στο Warick του Ρόουντ Άιλαντ, 6 αξιωματικοί έκαναν σεξ με ένα κορίτσι. Στο Μπάντον του Όρεγκον, 5 αξιωματικοί έκαναν σεξ και γύρισαν ταινία με δύο κορίτσια και δύο αγόρια.

Για 75 υποθέσεις ασκήθηκαν ποινικές κατηγορίες και για 19 κατατέθηκαν αγωγές, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και μία που αποκαλύφθηκε στο Irwindale της Καλιφόρνια, μια πόλη με 1.422 κατοίκους, υπόθεση που «διακανονίστηκε» με 2,75 εκατομμύρια δολάρια.

▪ Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, τα θύματα υπέστησαν αμέτρητες συναισθηματικές και ψυχολογικές βλάβες. Ένα κορίτσι στο Ρόσφορντ του Οχάιο, το οποίο κακοποιήθηκε σεξουαλικά το 2015, δήλωσε κατά την δίκη του Thomas Watson που καταδικάστηκε το 2015: «Όταν σε γνώρισα για πρώτη φορά, ήσασταν καλός άνθρωπος, κάποιος που θα μπορούσα να εμπιστευτώ για να με διδάξει και να με στηρίξει στο ταξίδι μου για να γίνω καλός πυροσβέστης. Λόγω των πράξεών σου, αγωνίζομαι καθημερινά για να καταφέρω να ξυπνώ και να λειτουργώ ως ένα φυσιολογικό 18χρονο [τώρα] κορίτσι».

▪ Η έρευνα του Courier-Journal διαπίστωσε ότι ορισμένοι αστυνομικοί φορείς προσπάθησαν να αντικρούσουν τις καταγγελίες των θυμάτων και ότι το Learning for Life (η θυγατρική της Σώματος Προσκόπων των ΗΠΑ -Boys Scouts of America- που εκτελεί το πρόγραμμα Explorer για νέους ηλικίας 13 έως 20 ετών), περίμενε χρόνια για να υιοθετήσει κάποιους κανόνες διασφάλισης [των ανηλίκων], η εφαρμογή των οποίων αφέθηκε στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα».

Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ.

  1. ΗΠΑ: ΠΑΙΔΟΒΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ CIA

Στα προγράμματα της CIA κακοποιούνται σεξουαλικά παιδιά για να χρησιμοποιηθούν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις (όπως στο Πρόγραμμα MK-ULTRA);

Το μυστικό πρόγραμμα MK Ultra της CIA χρησιμοποιεί το mind control (έλεγχο του νου) για μυστικές στρατιωτικές επιχειρήσεις. Το Health Impact News έχει καταγγείλει αυτό το πρόγραμμα στο παρελθόν. Βλέπε: Ιατρικές απαγωγές παιδιών για πειράματα με ναρκωτικά και σεξουαλική κακοποίηση – Η ιστορία του προγράμματος MK-ULTRA της CIA

Γι αυτό, επισκεφτείτε μας στο κανάλι Rumble  και στο  κανάλι Bitchute .

  • Η Kristy Allen ως παιδί, υπήρξε θύμα μια σατανιστικής τελετουργικής σεξουαλικής κακοποίησης.Αλλά για μεγάλο μέρος της ζωής της, δεν μπορούσε να θυμηθεί ό,τι υπέστη. Ο πατέρας της, μέλος της εκκλησίας των Μορμόνων, στρατολογήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες του στρατού και υπήρξε και ο ίδιος θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ως παιδί.

Η Kristy αποκαλύπτει πώς η οικογένειά της επηρεάστηκε από τον «έλεγχο του νου» (Mind Control) μέσω του προγράμματος MK Ultra της CIA, το οποίο την κατέστησε ανίκανη να θυμάται οτιδήποτε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη επί χρόνια. Τόσο η ίδια όσο και τα αδέλφια της επιλέχθηκαν από την παιδική τους ηλικία για να χρησιμοποιηθούν σε μυστικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Η Κρίστι άρχισε τελικά να ανακτά μερικώς κάποιες από τις παιδικές της αναμνήσεις από τις συνεχείς σεξουαλικές κακοποιήσεις που υπέστη, και βρίσκεται υπό θεραπεία.  (επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Bitchute και στο Rumble)

Συμβουλές:

Ποτέ μην εισάγετε τα παιδιά σας σε προγράμματα όπου δεν είστε παρόντες

Ειλικρινά, εύχομαι να μην ήμουν γνώστης ενός τέτοιου θέματος. H εναντίωση σ’ αυτή την εξαχρείωση είναι το μόνο πράγμα που με κρατά υγιή.

Ίσως πολλοί από εσάς να αποφύγετε να παρακολουθήσετε τα βίντεο που δημοσιεύουμε τώρα και τα όσα έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν για αυτού του είδους άθλιες και σκοτεινές πλευρές της κοινωνίας μας.

Αλλά αν είστε γονείς ανήλικων παιδιών σήμερα, δεν έχετε δικαίωμα να αποφύγετε την ενημέρωση αυτού του είδους, γιατί τα παιδιά σας κινδυνεύουν καθημερινά. Οι ΗΠΑ έχουν καταστεί ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη της γης για τα παιδιά. 

▪ Μη στέλνετε τα παιδιά σας σε σχολεία στα οποία δεν μπορείτε να ασκείτε έλεγχο συνεχώς. Χωρίς αυτή την εγγύηση, είναι καλύτερα να επιλέξετε την κατ’ οίκον εκπαίδευση των παιδιών σας.

▪ Όσο για τα Προγράμματα του Σώματος Προσκόπων, ξεχάστε τα. Κάθε πρόγραμμα που αφορά ομάδες μικρών παιδιών λειτουργεί ως μαγνήτης για τους παιδοβιαστές και τα κάθε είδους ενήλικα σεξουαλικά αρπακτικά. Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη που μπορείτε να αφήσετε το παιδί σας μόνο του, είναι τα εταιρικά εκκλησιαστικά προγράμματα, όπως το Sunday School, Youth Groups, “Christian” Camps, κ.λπ. Είναι τα πιο επικίνδυνα μέρη για να αφήσετε τα παιδιά σας, πιστεύοντας ότι είναι «ασφαλή». Γιατί, δεν είναι.

ΔΕΙΤΕ:

  • Οπωσδήποτε την συγκλονιστική ταινία Spotlight (2015), την αληθινή ιστορία της αποκάλυψης από την εφημερίδα Boston Globe της Βοστώνης, του τεράστιου σκανδάλου της εκτεταμένης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από αξιωματούχους της καθολικής εκκλησίας και την συγκάλυψή της από την τοπική Καθολική Αρχιεπισκοπή. Προσέξτε ιδιαίτερα τους τίτλους του τέλους της ταινίας, όπου προβάλλεται ο τεράστιος αριθμός των αντίστοιχων αποκαλύψεων που πυροδότησε η ταινία στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. [υπάρχει στο Netflix]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: τα σχετικά άρθρα

Η Laura Lloyd-Jenkins, πρώην διαχειρίστρια του Τολέδο της Κομητείας του Οχάιο και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Lucas County Children Services, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για την εμπλοκή της σε σκάνδαλο σωματεμπορίας που αφορούσε τρεις πάστορες του Οχάιο, ένας εκ των οποίων ήταν ο πρώην σύζυγός της .

Η Lloyd-Jenkins ομολόγησε την ενοχή της για κατηγορίες ψεύδους κατάθεσης σε ομοσπονδιακούς ανακριτές σχετικά με τα όσα γνώριζε για τον πρώην σύζυγό της και δύο άλλους «ποιμένες» σε μια υπόθεση παιδικής σωματεμπορίας σε βάρος μιας έφηβης που σχετίζονταν με τις «εκκλησίες» τους.

Ο πρώην σύζυγός της Τζένκινς, πάστορας Cordell Jenkins καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη τον Μάιο επειδή έκανε σεξ με ένα 14χρονο κορίτσι στο σπίτι του και στο γραφείο της εκκλησίας. Κατέγραψε τις ρητές πράξεις με το κινητό του, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

[Διαχειριστής Κομητείας: είναι διοικητικός επικεφαλής της κομητείας υπό την καθοδήγηση και την εποπτεία του Συμβουλίου των Επιτρόπων].

Σχόλια