...βρε κάτι μου θυμίζει...

Τακτική του επικυρίαρχου, στα πλαίσια της νέας αποικιοκρατίας, για να έχει τους ιθαγενείς της αποικίας γονατισμένους👇
⚡️Προώθηση μιας πολιτικής τάξης και δημιουργία μιας κλίκας ολιγαρχών που θα είναι πρόθυμοι να υπηρετήσουν τον επικυρίαρχο, ώστε να οδηγηθεί η νεο-αποικία σε πλήρη εξάρτηση (τραπεζικό σύστημα, αποβιομηχάνιση, καταστροφή κάθε ικανότητας για εγχώρια παραγωγή πολεμικής βιομηχανίας κλπ).
⚡️Μεθόδευση που οδηγεί στην απαξίωση του εκπαιδευτικού συστήματος της νεο-αποικίας ώστε να βγάζει αμόρφωτους, ακαλλιέργητους κι ανιστόρητους υπηκόους, χωρίς ικανότητα κριτικής σκέψης και χωρίς αγάπη για την πατρίδα.
⚡️Μεθόδευση ώστε να εξαναγκαστεί σε μαζική μετανάστευση στο εξωτερικό ο ανθός της νεο-αποικίας, εκείνος που μπορεί να παράγει έργο και προϊόν, επιστημονική έρευνα και τεχνολογία.
⚡️Μεθόδευση που οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση όσων μείνουν πίσω και μεθόδευση ώστε να αποκτήσουν νοοτροπία φυγοπονίας👉να γίνει η νεο-αποικία ένας χώρος εθισμένων και εξαρτημένων από τα επιδόματα.
⚡️Μεθόδευση που οδηγεί την κοινωνία της νεο-αποικίας στην εκπούsteυση, την εκπόrneυση, την "παρδαλοποίηση" και τον "δικαιωματισμό" στο μέγιστο δυνατό βαθμό👉ώστε οι νέοι να χάσουν κάθε εκτίμηση για την οικογένεια και όρεξη να κάνουν παιδιά.
⚡️Μεθόδευση ώστε να γεμίσουν οι ακριτικές περιοχές και τα αστικά κέντρα της νεο-αποικίας με Laθροεισβολείς (κατά προτίμηση όσο το δυνατόν λιγότερο συναφείς πολιτισμικά μαζί της) για να αντικαταστήσουν τον όλο και συρρικνούμενο ντόπιο πληθυσμό.

Σχόλια