H ανατολή του μονολεκτικού κόσμου...

#Maria_Denaxa

🔴Την ίδια ώρα που παρακολουθούμε την ενορχήστρωση του χάους απο και τις καλά «δημοκρατικές» ηγεσίες μας, συμβαίνουν παράλογα γεγονότα που τις πρακτικές τους συναντάς μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα.
🔴 Υπουργός της γαλλικής κυβέρνησής κατηγόρησε στιγμάτισε και στη συνέχεια εκβίασε απο τηλεοράσεως, τον ποδοσφαιριστή Καρίμ Μπενζεμά, επειδή στην νέα ισραηλοπαλαιστηνιακή σύρραξη, διαχώρισε τη στάση του από το μαντρί και δεν συντάχθηκε με το αφήγημα της ενιαίας σκέψης.
(To bullying (εκφοβισμό) βίωσαν και μάλιστα και απο "προοδευτικές" δυνάμεις κι όσοι κατά την πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία, τόλμησαν να εκφράσουν μια διαφορετική άποψη ή να κρατήσουν μια διαφορετική στάση).
🔴Παράλληλα με την αποδόμηση του Μπενζεμά, στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας επιχειρούσαν εκατοντάδες άνθρωποι να διαδηλώσουν υπερ της Παλαιστινίων. (Όχι υπερ της Χαμάς, όπως θα επιχειρήσουν να πείσουν οι κυρίαρχες δυνάμεις, αλλά υπέρ του πολύπαθου, βασανισμένου και φυλακισμένου επί δεκαετίες λαού των Παλαιστινίων.)
🔴Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, επειδή έτσι το αποφάσισε ο υπουργός εσωτερικών και οι εντολοδόχοι του, απέτρεπαν με δακρυγόνα και αστυνομική βία τον κόσμο να διαδηλώσει μέχρι που το Διοικητικό Δικαστήριο, επέτρεψε τη διαδήλωση η οποία εξελίχθηκε χωρίς κανένα σοβαρό επεισόδιο.
🔴Εκείνο όμως που ξεπερνά κάθε σκεπτόμενο, είναι πως στη Γαλλία του διαφωτισμού, ο πνευματικός κόσμος, οι διανοούμενοι, οι άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων που κάποτε άλλοτε θα ύψωναν τη φωνή τους στον παραλογισμό...μας τελείωσαν.
🔴Ο φόβος που καλλιεργεί με όλα τα μέσα μια συγκεκριμένη, διαπλεκόμενη και επικίνδυνη κάστα παγκοσμίως, φυλάει τα έρμα καθώς με τη χειραγώγηση, την παραπληροφόρηση και προάγοντας άκρως διεφθαρμένες, τυχοδιωκτικές έως παρανοϊκές προσωπικότητες σε ανώτατα αξιώματα και θεσμούς, κατάφερε να καταστρέψει σχετικά υγιής κοινωνίες, κοινωνικούς ιστούς, κριτική σκέψη και νεολαία – δηλαδή το αύριο.
🔴Ο εχθρός για αυτούς δεν είναι ένας ιός, ο εχθρός για αυτούς δεν είναι ο διχασμός, δεν είναι η διαστροφή, το ψέμα, η καταστροφή, οι αιματοχυσίες, οι γενοκτονίες οι πόλεμοι οι εθνοκαθάρσεις, το βρώμικο χρήμα, ο τυχοδιωκτισμός, η επικίνδυνη πλευρά της τεχνολογικής εξέλιξης, δεν είναι η Ρωσία, το Ισραήλ, η Κίνα, η Χαμάς, η Ουκρανία, οι τζιχαντιστες. Αντιθέτως είναι τα εργαλεία τους.
🔴Ο εχθρός για αυτούς είναι ο Ανθρωπος, η φύση του και η ευημερία του. Θεωρούν εαυτόν παντοκράτορα και παντοδύναμο.
Η ανθρωπότητα όμως δεν διένυσε 2000 χρόνια εξέλιξης για ένα άδοξο τέλος.
=============
ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεν προπονείται σήμερα με την ομάδα της Μπάγερν ο Νουσέρ Μαζραουί.
Ο Μαζραουί είχε συνομιλία με τα αφεντικά της Μπάγερν μετά την ανάρτηση του υπέρ της Παλαιστίνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Και οι δύο πλευρές έχουν ανταλλάξει ξεκάθαρα και ξεκάθαρα τις θέσεις τους.
==================

Ioanna Ypsilanti


Φαντάζομαι μια Ελλάδα που οι κάτοικοί της έχουν όλοι ψηφιακές ταυτότητες και μερικοί, απ΄αυτούς, κατεβαίνουν σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης.
Τι νομίζετε ότι μπορεί να τους συμβεί με δεδομένο ότι σ΄αυτήν την ταυτότητα έχει συμπεριληφθεί και το ποινικό τους μητρώο, που μπορεί να "μουτζουρωθεί" και για μία τροχαία παράβαση;
Αν η συμμετοχή στην διαδήλωση, στην όποια διαδήλωση, χαρακτηριστεί, από το κράτος "παράνομη", όπως γίνεται σήμερα, σε Γερμανία, ΗΠΑ, Γαλλία κλπ. αυτομάτως το ποινικό μητρώο του κάθε διαδηλωτή, στο οποίο έχει πρόσβαση ο κάθε εργοδότης, έχει σημαδευτεί.
Ο εργοδότης σε διώχνει απ΄την δουλειά, νόμιμα, η φωτογραφία σου θα φιγουράρει στις δημόσιες φωτεινές επιγραφές και οι Τράπεζες θα έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς σου, αφού η ταυτότητα συνδέεται με την τραπεζική σου δραστηριότητα. Υπάρχει και η πιθανότητα να συλληφθείς, για να "ξοφλήσεις το χρέος σου προς την κοινωνία", που πρόσβαλες.
Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα, για τον έλεγχο της ελευθερίας μας και των δραστηριοτήτων μας, από τον "μεγάλο αδελφό", που κάποιοι θεωρώντας ότι "δεν έχω τίποτα να κρύψω", δεν εξετάζουν το βάθος της χρήσης αυτής της ταυτότητας.
Εχουμε, παράλληλα και τις τραπεζικές μας κάρτες, που με βάση την "πράσινη ανάπτυξη" ελέγχουν τι τρώμε και μας απαγορεύουν να φάμε κάτι περισσότερο, αν ξεπερνάμε το όριο του "αποτυπώματος άνθρακα" στις αγορές μας. Απλώς δεν θα μας δίνουν τα λεφτά μας.
Γι΄αυτό αποφύγετε αυτές τις κάρτες που μοιράζουν τα σούπερ μάρκετ, ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα, για να κερδίζετε πόντους, ή επιταγές της πλάκας!Στο ίδιο κόλπο είναι όλοι! Μετρητά είναι η μόνη λύση και μακριά, από τα "τεχνολογικά επιτεύγματα, για την διευκόλυνσή σας".
=================
Maria Denaxa
🇺🇸Σε μια παράλληλη διάσταση η δυστοπία κάνει πρόβες => 🇺🇸Η Amazon άρχισε να επεξεργάζεται τις παραγγελίες των πελατών της χρησιμοποιώντας ρομπότ σε ορισμένες απο τις αποθήκες της. Πρόκειται για μια πειραματική φάση, αλλά οι εργαζόμενοι φοβούνται ήδη μαζικές απολύσεις /BBC
🇫🇷 "Η φτώχεια στη Γαλλία αυξήθηκε κατά 25% σε 15 χρόνια. 10 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Οι ανισότητες διογκώνονται. Την τελευταία δεκαετία, μόνο το 5% των γαλλικών εταιρικών κερδών πήγε στους εργαζόμενους. Μεταξύ 2010 και 2022, οι 500 μεγαλύτερες περιουσίες της χώρας αυξήθηκαν από 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε 1 τρισεκατομμύριο ευρώ. Η υπερσυγκέντρωση κεφαλαίου και εισοδήματος θα προκαλέσει σοκ. Μια εξέγερση, μια επανάσταση, ακόμη κι έναν πόλεμο. Ο φιλελεύθερος καπιταλισμός είναι ένα σύστημα που πνέει τα λοίσθια. Έχει οδηγήσει στην απώλεια του συλλογικού νοήματος. Είναι η μεγαλύτερη μηχανή παραγωγής ανισοτήτων που έχει εφευρεθεί ποτέ. Είναι επειδή είμαι παίκτης του συστήματος που μπορώ να μιλάω γι' αυτό όπως μιλάω, και βλέπω τις δυσλειτουργίες του κάθε μέρα". Ματιέ Πιγκάς, πρώην διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος της τράπεζας Lazard, πρώην επικεφαλής συγχωνεύσεων και εξαγορών παγκοσμίως της ίδιας επενδυτικής τράπεζας, χρηματιστής, επικεφαλής της ευρωπαϊκής θυγατρικής της αμερικανικής τράπεζας Centerview. (Συνέντευξη France Inter)
 ===================
Δημήτρης Μπελαντής
Αυτά που συμβαίνουν σε σχέση με την καταστολή της ελευθερίας έκφρασης στον δυτικό κόσμο τώρα σχετικά με την Παλαιστίνη κάνουν οσα συνέβησαν στην έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία να φαίνονται πολύ υποδεέστερα . Σταχυολογω μερικά :
- Ο Υπουργός Μετανάστευσης των ΗΠΑ δηλώνει ότι όσοι μετανάστες διαδηλώνουν εκεί υπέρ της Παλαιστίνης θα χάσουν τις άδειες παραμονής.
- "Δηλώνονται" στις ΗΠΑ ( index) οι εταιρείες που υποστηρίζουν το Ισραήλ και υποχρεώνονται σε παραίτηση ακόμη και διευθυντές επιχειρήσεων που έχουν αντίθετη εκφρασμένη γνώμη.
- Αυξάνει ο αριθμός δυτικών κρατών που υποστηρίζουν ότι το νοσοκομείο στη Γάζα το χτύπησαν οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι !!! Μπήκε και ο Καναδάς στο κάδρο .
- Απαγορεύσεις πορειών υπέρ της Παλαιστίνης στη Γαλλία.Αναλογα μέτρα στη Γερμανία.
- Δέχονται οξεία επίθεση όσοι ασκούν κριτική στο Ισραήλ ακόμη και για ακραίες πράξεις εγκλημάτων πολέμου όπως το νοσοκομείο στη Γάζα .Βαφτίζονται αντισημίτες, φορείς " λόγου μίσους" κλπ
Οι λόγοι αυτού του σκληρού νεομακκαρθισμου είναι σαφείς :
- Έλεγχος της αλήθειας ολοκληρωτικού τύπου καθώς το Ισραήλ παραμένει το προκεχωρημένο φυλάκιο της ιμπεριαλιστικής Δύσης στη Μέση Ανατολή και ειδικά τώρα που έχει ξεκινήσει διεθνώς ένας υπόγειος παγκόσμιος πόλεμος.
- Ισχυρότατο χρηματιστικο και διπλωματικό λόμπυ υπέρ του Ισραήλ στο κράτος των ΗΠΑ.Σχεδον ελέγχει το πολιτικό σύστημα και φιλτράρει σημαντικούς μηχανισμούς εξουσιας.Εχουν γραφτεί βιβλία για αυτό.
- Πορεία των δυτικών κρατών προς τον ολοκληρωτισμό.
- Υπερπροβολη του " ισλαμικου φανατισμού της Χαμάς" και υποπροβολη του συνολικού παλαιστινιακού ζητήματος.
Αυτά ενισχύουν την πεποίθηση ότι πάμε σε μεγάλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή και προετοιμάζεται το εσωτερικό μέτωπο στη Δύση.
 ======================
 
Ο Κροάτης ευρωβουλευτής, Mislav Kolaku ši ć, δεν κρατιέται στην αποκάλυψη της ατζέντας "Great Reset" του WEF, στο κοινοβούλιο της ΕΕ:
"Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος για το κράτος δικαίου, τη δημοκρατία και την ελεύθερη αγορά από αυτή την σέκτα... Είναι η μεγαλύτερη δικτυωμένη οργάνωση συνωμοτών παγκοσμίως, δημιουργώντας όλες τις ατζέντες που είδαμε τις τελευταίες δεκαετίες: πολέμους, πανδημίες και πολιτικές της λεγόμενης "πράσινης μετάβασης", που έχουν ως αποτέλεσμα τη φτωχοποίηση και ταλαιπωρία δισεκατομμυρίων ανθρώπων. "
======================
"Οδηγούμενος από τις ΗΠΑ, ο κόσμος κατρακυλά σταθερά σε μια βαθιά άβυσσο. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται δείχνουν ξεκάθαρα όχι μόνο μια μη αναστρέψιμη ψυχική επιδείνωση, αλλά και την απώλεια των εναπομεινάντων ψηγμάτων συνείδησης. Οι αποφάσεις αυτές, τόσο οι σημαντικές, όσο και οι δευτερεύουσες, αποτελούν κραυγαλέα συμπτώματα της επιδημικής κοινωνικής ασθένειας.
1. Ο Biden χαρακτήρισε τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τον θάνατο άλλων ανθρώπων κάπου μακριά από τις ΗΠΑ «έξυπνη επένδυση». Πρόκειται για την απόκτηση πρόσθετων όπλων αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία και το Ισραήλ.
2. Το καθεστώς του Κιέβου αποφάσισε να απαγορεύσει την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία αποκόπτοντας έτσι τους ορθόδοξους χριστιανούς της από το λίκνο της μητέρας Εκκλησίας.
3. Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας καταδικάζει χωρίς δισταγμό έναν αστέρα του ποδοσφαίρου για τις αναρτήσεις του υπέρ της Παλαιστίνης.
Αυτές οι ειδήσεις είναι διαφορετικές, αλλά όλες τους μιλούν για επιταχυνόμενη αποσύνθεση του ίδιου του ιστού της δυτικής κοινωνίας.
Η επένδυση στον θάνατο ανεπιθύμητων ανθρώπων παρουσιάζεται ως έξυπνη και καλή. Είναι κάτι πέρα από τα λόγια. Είναι πέρα από το καλό και το κακό. Και δεν είναι μόνο η άνοια του γερο-ηλίθιου, αλλά η μακραίωνη φιλοσοφία όλης της κρατικής τους υπόστασης.
Η απαγόρευση της πατρογονικής εκκλησίας στη Μικρορωσία (Malorossiya) είναι βρώμικη πολιτική βαθιά ριζωμένη στην κοκαΐνη και τον σατανισμό. Δηλαδή ο Ζελένσκι δεν είναι απλώς ένας εκφυλισμένος χωρίς συγγενείς και οικογένεια. Δεν είναι απλώς μια μαριονέτα ζόμπι, που έχει ξεχάσει τόσο τη δική του όσο και τη γενική ιστορία του. Τρέμει από πόθο για εξουσία, ένας κλόουν Frankenstein που δημιουργήθηκε για τη διασκέδαση των πελατών, έτοιμος όχι μόνο να τους παραδώσει το ίδιο του το σώμα για σαρκικές απολαύσεις, αλλά και να καταστρέψει με ευκολία τον Χριστιανισμό στην πατρίδα του.
Και τρίτον. Η υπέρβαση των μοντέρνων ιδεολογικών ορίων είναι πλέον κυριολεκτικά τιμωρητέα στη Δύση. Επιτρέπεται η έκφραση συλλυπητηρίων στους Ισραηλινούς, αλλά όχι στους Παλαιστίνιους. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία συμπάθεια γι' αυτούς. Είναι όλοι τους, κάτι σαν τρομοκράτες εκεί, οπότε ας τους αφήσουμε να πεθάνουν κατά χιλιάδες. Παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά αναλώσιμα.
Το αποτέλεσμα τέτοιων δηλώσεων είναι σαφές.
Η Intifada θα συνεχιστεί για πάντα.
Η Εκκλησία θα αναγεννηθεί, αλλά μέσα από το αίμα και τα βάσανα του εμφυλίου πολέμου.
Και η ποσότητα των παρεχόμενων όπλων αργά ή γρήγορα θα μεταπηδήσει σε ποιότητα. Τα υψηλής εκρηκτικότητας, αθροιστικά, εμπρηστικά και διατρητικά εκρηκτικά θα μετατραπούν σε πυρηνικά..."
- Dmitry Medvedev
=======
Ερώτημα προς τους φίλους με τις ισραηλινές σημαίες στα προφίλ τους: Θα έπρεπε το Ισραήλ να γίνει ένα δημοκρατικό κράτος, το οποίο θα προσδιορίζεται με βάση το σύνολο των πολιτών του, αντί να βλέπει τον εαυτό του σαν να ανήκει στο σύνολο του εβραϊκού λαού; Πρόκειται για ένα απολύτως θεμιτό ερώτημα, το οποίο δεν κρύβει κανέναν αντισημιτισμό. Πιστεύω μάλιστα, ότι όταν κάποιοι ισχυρίζονται το αντίθετο, απλώς συμβάλλουν στην αυξανόμενη σύγχυση.
(Στο μεταξύ, οι άμαχοι της Γάζας εξοντώνονται με κάθε δυνατό τρόπο. Άλλη μια ντροπή της ανθρωπότητας!)
 

Σχόλια