Περί σούργελων το ανάγνωσμα...

 Konstantinos Lampropoulos

Περί σούργελων το ανάγνωσμα..
Ντροπιάζετε τη Πατρίδα ανίκανα κνώδαλα


 

 ========================


 =======================

ας θυμηθούμε:

– Το έμαθες; Θα θεωρείται «αιρετικός», όποιος δεν ασπάζεται την «κλιματική αλλαγή».
– Αυτό είναι το νέο μέλλον που γυρίζει στον Μεσαίωνα, όσους «πιστούς» αποδεχτούν τον κόσμο τούτο τον προσωρινό.
– ...
– Κι όπως το βλέπω, τον έχουν ήδη κιόλας εμβολιαστεί, για να είναι μέρος της ανυπαρξίας του!
– «Φοβούνται», λέει, «γενική αποσταθεροποίηση»...
Όταν αυτοί, που το λένε αυτό, έκαναν το σόου των «δίδυμων πύργων» για να καταλάβουν τα μη ελεγχόμενα κράτη του Ιράκ, της Λιβύης και της Συρίας, μέσω της «Αραβικής Άνοιξης» που κατέληξε σήμερα σε Αραβικός χειμώνας, ώστε να τα προσαρτήσουν στο στρατόπεδό τους, ήταν όλα καλά!
– Τί εννοείς;
– Όλα αυτά που γίνονται μέσω της προβοκάτσιας της Χαμάς, είναι η απάντηση του αντίπαλου δέους μπροστά σε αυτό που δεν θέλουν να έρθει!
– Για την Ελλάδα υπάρχει κάτι νέο;
– Πάντα υπάρχει κάτι νέο, αλλά δεν θα το ακούς ποτέ από την τηλετύφλωση των στημένων παχουλών ή δυσκοίλιων «αρσενικών», όσο και νευρικών ή αγάμητων κι ανέραστων «θηλυκών» δημοσιογράφων.
– Χτες την ημέρα του ΟΧΙ του Ιω. Μεταξά, που αρνήθηκε τον Φασισμό ως Έλλην Πατριώτης στις κρίσιμες και ιερές ώρες του καθήκοντος, και την επομένη, τον ακολούθησε σύσσωμος ο απλός ελληνικός λαός συμπεριλαμβανομένου και του πνευματικού του μέρους, στα βουνά της Βόρειας Ηπείρου, χτες, ο πορδηπουργός σας παρέδωσε και επισήμως τα κατειλημμένα και αφοπλισμένα προς τούτο ελληνικά νησιά στην Τουρκία. Αλλοίμονο στα προϊόντα του, και στην «μαστίχα της Χίου»!
– Η Ελλάς που βρίσκεται σε όλα αυτά;
– Η Ελλάς ως Αποικία (ΕΕ) και Προτεκτοράτο (ΝΑΤΟ) συγχρόνως, πάντα (θα) βρίσκεται στην λανθασμένη πλευρά της ιστορίας, γι’ αυτό άγεται και φέρεται το πτώμα της υπό τον Κατακτητή (Συμμαχίες), τον Ιδιοκτήτη (Τραπεζίτες) και των Μισθοφόρων (αγνώστου προέλευσης Πράκτορες των Πρεσβειών, ελληνόφωνοι Πολιτικοί και όμαιμοι Κοτζαμπάσηδες), που (ανα)ζητούν ως προμήθεια τον μισθό των υπηρεσιών τους.
– ...
– Δίχως να τους καίγεται καρφί, για το αν καίγονται, είτε αν πνίγονται ή αν πεινάνε και κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ βρεθούν πρόσφυγες στον τόπο τους οι λοιποί «Έληνες» Μαλλάκες, που ψυχαγωγούνται από τους ψυχοπαθείς και χαπακωμένους «ήρωες» της τηλετύφλωσης υπό τους ήχους της «ειρήνης».

Σχόλια