Η "ανώνυμη καταγγελία" ως αποσταθεροποιητικός παράγοντας και αντίβαρο στη μαζική δολοφονία των Τεμπών.

 

greeklignite.blogspot.gr

"Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά στον που την έχει" είναι άλλη μια παροιμία που μας έρχεται απ' τα βάθη των χρόνων και δηλώνει τη μεγάλη σημασία της υπόληψης, ότι η τιμή του ανθρώπου, το καλό όνομα στην κοινωνία, είναι μέγα αγαθό. Αυτά όμως ίσχυαν τα παλιά χρόνια, πριν οι πολιτικοί κατεβάσουν το επίπεδο ήθους στα τάρταρα. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

===================

 "...ο Ευρωβο(υ)λευτής προχώρησε σε επόμενη σχέση με Ιταλίδα και η Κινάλ υπάλληλος μαθαίνουμε πως ανακάλυψε την παρηγοριά στον αρχηγό του Κινάλ, επίσης Ευρωβο(υ)λευτή. Ο οποίος επίσης έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τη σύσταση ν' αποφεύγονται οι ιδιαίτερες σχέσεις με το υπαλληλικό προσωπικό."

==========================

Blogger: ...και τώρα περιμένετε απ΄αυτούς τους τύπους να υπερασπισθούν τα συμφέροντα της χώρας. Αυτοί πάνε στη Ευρωβουλή να βρουν γκόμενα να πηδήξουν, αυτός είναι ο ένας και μοναδικός τους στόχος, τόσο γίδια είναι οι άνθρωποι. (Ας μην μιλήσουμε για τις ...κυρίες που είναι έτοιμες να κάνουν όσες piπες χρειασθεί στο χώρο εργασίας  για να βολευτούν...επαγγελματικά. Τα κορίτσια στη Φυλής είναι πολύ πιο καθαρά και αξιοπρεπή.)

Σχόλια