Nέα βόμβα Musk κατά Biden> Bρες κάποιον να ξέρει τη δουλειά που απαιτεί η θέση αντιπροέδρου στη FED και άσε στην άκρη τα κριτήρια διαφορετικότητας

 -Η μέγιστη ικανότητα με τη νομισματική πολιτική είναι εξαιρετικά σημαντική σε αυτόν τον ρόλο.

Λίγες ώρες αφότου ο Elon Musk ανέφερε ότι έχει τις αποδείξεις ότι η διαχείριση του COVID από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν μία απάτη εξαπολύει νέες βόμβες με αφορμή τα κριτήρια επιλογής αντιπροέδρου στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ- Federal Reserve.

Ο Elon Musk, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, της SpaceX και του Twitter, εξέφρασε την αντίθεσή του στην έμφαση που δίνει η κυβέρνηση Biden στη διαφορετικότητα στην επιλογή του επόμενου αντιπροέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ- Federal Reserve.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Μusk επέκρινε τη θεώρηση της διαφορετικότητας, δηλώνοντας ότι «η μέγιστη ικανότητα με τη νομισματική πολιτική είναι εξαιρετικά σημαντική σε αυτόν τον ρόλο».

Τα σχόλιά του ήρθαν ως απάντηση στις πρόσφατες παρατηρήσεις της Γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre σχετικά με τη σημασία της διαφορετικότητας και της εκπροσώπησης στη διαδικασία διορισμού για την ηγεσία της κεντρικής τράπεζας.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα δώσει προτεραιότητα σε μια «πολύ ποικιλόμορφη ομάδα οικονομολόγων παγκόσμιας κλάσης» στην αναζήτηση αντικαταστάτη της Lael Brainard, η οποία αναχώρησε πρόσφατα από αντιπρόεδρος της Federal Reserve για να γίνει διευθυντής του το Εθνικό Οικονομικό Συμβούλιο.

Η διοίκηση έχει καταστήσει τη διαφορετικότητα κεντρικό θέμα, με την πλειονότητα του υπουργικού συμβουλίου να είναι έγχρωμοι και γυναίκες, και να καταγράφει την εκπροσώπηση των LGBTQ+ ατόμων σε βασικές θέσεις.

Οι επικριτές της διαφορετικότητας κατά την πρόσληψη υποστηρίζουν ότι η προτεραιότητα σε εξωτερικούς παράγοντες όπως η φυλή ή η σεξουαλική ταυτότητα μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της συνολικής ικανότητας, καθώς οι υποψήφιοι με τα περισσότερα προσόντα μπορεί να παραβλεφθούν υπέρ εκείνων που πληρούν τις ποσοστώσεις διαφορετικότητας.

Το κίνημα της διαφορετικότητας, της ισότητας και της ένταξης, ή DEI, έχει αποκτήσει δυναμική τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα μετά τις διαδηλώσεις κοινωνικής δικαιοσύνης που ακολούθησαν τον θάνατο του George Floyd το 2020.

Η διαμάχη για την αντικατάσταση της Brainard, έρχεται καθώς η Ομοσπονδιακή Τράπεζα λαμβάνει μέτρα για να αντιμετωπίσει τις πληθωριστικές πιέσεις, οι οποίες έχουν αυξηθεί στο 6,4% τον Ιανουάριο του 2023, από 1,4% όταν ο Πρόεδρος Βiden ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του 2021, ανέφερε η Daily Wire.
Η κεντρική τράπεζα αύξησε τα επιτόκια των ομοσπονδιακών κεφαλαίων-στόχων, οδηγώντας ενδεχομένως σε ύφεση καθώς αυξάνεται το κόστος δανεισμού για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές. Οι πραγματικοί μισθοί μειώθηκαν κατά 1,5% μεταξύ Ιανουαρίου 2022 και Ιανουαρίου 2023, σύμφωνα με στοιχεία του Γραφείου Στατιστικής Εργασίας.

Υπό την κυβέρνηση Βiden, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ υπερηφανεύεται για την εκπροσώπηση των γυναικών, των έγχρωμων ατόμων και των ατόμων LGBTQ+, σύμφωνα με έκθεση του Associated Press.

Η κυβέρνηση Βiden έδωσε εντολή στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να δημιουργήσουν «ομάδες δικαιοσύνης οργανισμών» για να προωθήσουν τη διαφορετικότητα και την ισότητα στο ομοσπονδιακό εργατικό δυναμικό.

Ο πρόεδρος έχει κάνει ανακοινώσεις σε πολλές άλλες περιπτώσεις ότι σκόπευε να υποβάλει υποψηφιότητες για κρίσιμες θέσεις με βάση την ταυτότητα και όχι την αξία!

 Η απάντηση στην πανδημία του COVID ήταν απάτη

Την Τετάρτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του CEO Elon Musk εμφανίστηκε να λέει ότι έχει στη διάθεσή του πληροφορίες που αποδεικνύουν ότι ολόκληρη η απάντηση στην πανδημία του COVID ήταν απάτη.

Τους τελευταίους αρκετούς μήνες, ο Μusk κυκλοφόρησε τα «Αρχεία Twitter», που δείχνουν εκτεταμένες κυβερνητικές συμπαιγνίες με τον τεχνολογικό γίγαντα. Έχει επίσης αναφερθεί στα επερχόμενα Fauci Files τα οποία έχουν καθυστερήσει λόγω ενός «βασικού ερευνητή».

Ενώ απαντούσε σε ένα tweet, ο Μusk φάνηκε να λέει ότι είχε πληροφορίες βόμβας.

«Πότε θα παραδεχτούν όλοι ότι η όλη απάντηση στην «πανδημία» του Covid-19 ήταν απάτη;» ρώτησε ο δημοφιλής influencer Zuby στο Twitter.

«Έρχεται», απάντησε ο Μusk.

«Ο Musk παρότι ο ίδιος τρυπήθηκε έχει μιλήσει ανοιχτά κατά των εμβολίων COVID-19, λέγοντας «Ένιωθα σαν να πέθαινα», προσθέτοντας ότι ο ξάδερφός του έπαθε μυοκαρδίτιδα».

Τον Δεκέμβριο, ο Μusk επέκρινε τον Δρ Anthony Fauci και τη σύζυγό του Christine Grady όταν αποκάλυψε τη διεφθαρμένη εργασιακή τους σχέση.


Τα σχόλια από τον Μusk ήρθαν σε μια σειρά από tweets όπου απελευθέρωσε τον Fauci για το αμφίβολο παρελθόν του σχετικά με τη λεγόμενη «gain of function» έρευνά του.

«Ο Fauci παρέκαμψε το μορατόριουμ στην έρευνα gain of function για να χρηματοδοτήσει επικίνδυνα έργα όπως το έργο της EcoHealth Alliance στη Wuhan», ανέφερε ένας λογαριασμός στο Twitter. «Στη συνέχεια εργάστηκε εσωτερικά για να αλλάξει τον ορισμό του NIH για το GoF για να αποφύγει την ενοχή. Το 2022, απένειμε περισσότερα $ στον Peter Daszak για περισσότερη έρευνα στο GoF.

«Το “Gain-of-function” θα πρέπει να ονομάζεται έρευνα βιοόπλο-bioweapon, καθώς η λειτουργία που αναφέρεται είναι ο θάνατος! Πώς άλλαξε το όνομα αυτή τη φορά;» απάντησε ο Musκ.

ΠΗΓΗ

Σχόλια