Παραμονές εκλογών ήρθαν οι αποκαλύψεις απ' τη Βρετανία, που συμπληρώνουν το παζλ των υποκλοπών.

 

Ότι ο Μητσοτάκης έστησε απ' την πρώτη μέρα της θητείας του παρακρατικό μηχανισμό τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, είναι πλέον γνωστό. Το αν θα τον οδηγήσει στο Ειδικό Δικαστήριο είναι βεβαίως εντελώς αμφίβολο, αφού εδώ είναι Βαλκάνια και δεν υπάρχει κράτος δικαίου. Αλλά μια νέα αποκάλυψη ήρθε στις 15/2/2023 από τον Guardian να ταράξει τα νερά και να συμπληρώσει το παζλ των υποκλοπών: παρακρατική ομάδα Ισραηλινών "μυστικοσυμβούλων" φέρεται να έχει αναμιχθεί σε 33 εκλογές σε όλο τον κόσμο! Εδώ και δυο δεκαετίες, η ομάδα, που διευθύνεται από πρώην πράκτορα των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ, προσφέρει υπηρεσίες hacking και αυτοματοποιημένη παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από ψεύτικους λογαριασμούς, ανύπαρκτων προσώπων. Η ομάδα αυτή φέρεται να έχει εγκατεστημένο δικό της παράρτημα και στην Ελλάδα, στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

==================

Ειρήνη Μαρούπα

Μπράβο στα παιδιά! Επιτέλους μάθαμε ποιοί το κάνετε!
Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο επικεφαλής μικρού πατριωτικού κόμματος, Οδυσσέας Τυλιγάδας, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο πάγο ότι σε περιφέρειες που δεν είχε ψηφοδέλτιο πήρε πολλές ψήφους.
Ο Άρειος πάγος του απάντησε ότι δεν έχει έννομο συμφέρον να κάνει την καταγγελία επειδή δεν του φάγανε ψήφους αλλά του δώσανε!!!!
Ο άνθρωπος τους απάντησε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ; Ή ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ; Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!
Στις ίδιες εκλογές οι λαφαζανης κωνσταντοπουλου δεν μπήκαν στην Βουλή για 2000 ψήφους.
Έκτοτε σταμάτησα να ψηφίζω….
 

Σχόλια