Περίοδος Ιεράς Εξέτασης -Μεσαίωνα στη Ρωσία: Ψηφίζουν νόμους που θέτουν υπό απαγόρευση τους ΛΟΑΤΚΙ

Δέσμη νομοσχεδίων για την πλήρη απαγόρευση της «προπαγάνδας της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ», μεταξύ άλλων στα μέσα ενημέρωσης, το Διαδίκτυο, τη διαφήμιση, τη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο, κατατέθηκε στην Κρατική Δούμα, μετέδωσε το TASS. Η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της κάτω βουλής του κοινοβουλίου. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της κάτω βουλής του κοινοβουλίου, ο Πιότρ Τολστόι, δήλωσε ότι σχεδόν 400 βουλευτές έχουν υπογράψει τα εν λόγω νομοσχέδια.

Το νομοσχέδιο για την απαγόρευση της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ στο Διαδίκτυο συντάχθηκε από 390 βουλευτές, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Δούμας Βιστισλάβ Βολόντιν. Σύμφωνα με το TASS, το κείμενο του νομοσχεδίου προβλέπει την απαγόρευση της προπαγάνδας των «μη παραδοσιακών σχέσεων», της παιδεραστίας και της αλλαγής φύλου μεταξύ των εφήβων στο Διαδίκτυο, τα μέσα ενημέρωσης, τα βιβλία, τις ταινίες και τις διαφημίσεις. Επιπλέον, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, ένας αλλοδαπός μπορεί να απελαθεί για προπαγάνδα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ελλάδα Αθήνα 

-------------------------------

Συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν έναν αξιωματικό με στολή παραλλαγής να επιδεικνύει ένα Καλάσνικοφ και έναν εκτοξευτή αντιαρματικών χειροβομβίδων σε παιδιά νηπιαγωγείου. Το απόσπασμα από βίντεο δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρακτική της εκπαίδευσης στα όπλα είναι καθεστώς στη Ρωσία, αλλά είναι άγνωστο αν εν καιρώ πολέμου “εντατικοποιήθηκε”.

Ο «δάσκαλος» των παιδιών νηπιαγωγείου είναι ο Πάβελ Φίρσοφ, εκπρόσωπος ενός μιλιταριστικού κινήματος που προωθεί την φιλοπόλεμη προπαγάνδα του Κρεμίνου. Το κίνημα ονομάζεται “Combat Brotherhood” [Αδελφότητα της Μάχης].

Τα παιδιά στο Νηπιαγωγείο Νο. 31 στο Κορόλεφ, κοντά στη Μόσχα διδάχτηκαν τις «ιδιότητες που διακρίνουν έναν αληθινό υπερασπιστή της πατρίδας».

Ο Φίρσοφ είναι «βετεράνος στρατιωτικών επιχειρήσεων» και παραδίδει τακτικά στρατιωτικά μαθήματα σε μεγαλύτερα παιδιά.

Τα μαθήματα γίνονται καθώς δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στην απονενοημένη εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στα ρωσικό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης και τα επικριτικά σχόλια που συγκέντρωσε είναι άπειρα.

Σε ένα απ’ αυτά κάποιος αναρωτιέται;  ‘Κατάλαβα καλά ότι ένας πολεμιστής έφερε ένα πολυβόλο και ένα φλογοβόλο στο νηπιαγωγείο;’

Ένα άλλο σχόλιο αναφέρει: “Όταν ήμουν παιδί στο σχολείο,  ο παππούς κάποιου με ευγενή γκρίζα μαλλιά ήρθε στολισμένος με μετάλλια και μας είπε ότι ο πόλεμος είναι τρομακτικός, με πόνο και δάκρυα στα μάτια”.

“Μας είπαν πόσο υπέροχη ήταν η νίκη και πώς να αγαπάμε την παγκόσμια ειρήνη.

“Δεν θυμάμαι λέξη για όπλα.

“Τώρα λένε στα χαρούμενα παιδιά της Ρωσίας πώς και τι να χρησιμοποιήσουν για να σκοτώσουν κακούς ανθρώπους. Νιώστε τη διαφορά».

Ένας άλλος γράφει: «Είμαι σοκαρισμένος. Γιατί, γιατί να το δείχνεις αυτό στο νηπιαγωγείο; Εκφυλισμένοι!».

Ένας γονέας στο νηπιαγωγείο εξέφρασε την οργή του: «Δεν μας προειδοποίησαν. Ήμασταν απλώς τυχεροί που το παιδί μας δεν ήταν στο νηπιαγωγείο αυτή τη μέρα ».

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail

 =======================

Βlogger:

...κλαψουρίσματα, αλλά μάλλον η Ρωσία αποφάσισε να αμυνθεί και να προστατέψει την ιδιοστασία της.

 =====================

 

Σχόλια