Putin προς κατοίκους Donetsk, Luhansk, Kherson, Zaporizhia: Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας, η νίκη θα είναι δική μας

Ο Putin κατηγόρησε τους Αγγλοσάξονες ότι ευθύνονται για τη δολιοφθορά στους αγωγούς Nord Stream. 

Ομιλία σε συγκέντρωση-συναυλία στην Κόκκινη Πλατεία προς τιμήν των κατοίκων Luhansk, Kherson, Donetsk και Zaporozhye εκφώνησε o Vladimir Putin. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Ο Ρώσος Πρόεδρος χαρακτήρισε ιστορική την ημέρα υπογραφής των συμφωνιών, ενώ σημείωσε ότι η Ρωσία έδωσε στους κατοίκους αυτών των περιοχών το δικαίωμα επιλογής, και το έκαναν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, για πολλά χρόνια προσπαθούσαν να εξαλείψουν την ιστορική συνείδηση μεταξύ των κατοίκων του Donbass , αλλά διατήρησαν την αγάπη τους για την Πατρίδα.
«Για δεκαετίες προσπάθησαν να εξαλείψουν την ιστορική τους συνείδηση από αυτούς τους ανθρώπους, να καταστρέψουν τις παραδόσεις τους, να τους απαγορεύσουν να μιλούν τη μητρική τους γλώσσα, να απαγορεύσουν τον πολιτισμό - τίποτα δεν πέτυχε.
Αυτοί οι άνθρωποι κουβαλούσαν την αγάπη για την ιστορική τους πατρίδα στις καρδιές τους, την μετέδωσαν στις καρδιές τους. παιδιά», είπε ο Putin σημειώνοντας, ότι όταν η Ρωσία προσχωρεί σε νέα εδάφη, ανοίγει όχι μόνο τις πόρτες, αλλά και την καρδιά.
«Η Ρωσία δεν ανοίγει μόνο τις πόρτες του σπιτιού μας για τους αδελφούς και τις αδερφές μας: ανοίγει την καρδιά της σε αυτούς. Καλώς ήλθατε στο σπίτι» είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας εξαίροντας τη σημασία αυτού του βήματος και για τη Ρωσία.
Τέλος, σύμφωνα με τον ίδιο, η χώρα με την ένταξη των Kherson, Zaporozhye και Donbass απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη.
«Έχουμε γίνει πιο δυνατοί.
Επειδή είμαστε μαζί, η αλήθεια είναι πίσω μας, και υπάρχει δύναμη στην αλήθεια, που σημαίνει νίκη.
Η νίκη θα είναι δική μας!» σημείωσε με έμφαση ο Ρώσος Πρόεδρος. 

Η ανακήρυξη 

Νωρίτερα, τμήμα της ρωσικής επικράτειας ανακήρυξε τις τέσσερις περιοχές της Ουκρανίας (Donetsk, Luhansk, Kherson Zaporizhia) ο πρόεδρος Vladimir Putin, σε ειδική εκδήλωση στο Κρεμλίνο, στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου.
Ο Putin τόνισε ότι η επιλογή των ψηφοφόρων στα δημοψηφίσματα είναι "οριστική", ενώ υπέγραψε τα διατάγματα για την προσάρτηση των εδαφών με τους αντίστοιχους διορισμένους επικεφαλής τους. 
Ο πρόεδρος Putin κατηγόρησε τη Δύση για υβριδικό πόλεμο κατά της Ρωσίας, ενώ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα υπερασπιστεί τα εδάφης της με όλα τα μέσα. 
H Δύση πρέπει να θυμάται ότι οι άνθρωποι από τη Χερσώνα, τo Ντόνετσκ, τη Ζαπορίζια και το Λουχάνσκ, γίνονται πολίτες μας για πάντα, τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας, κατά την ομιλία του από το Κρεμλίνο ενώπιον εκατοντάδων μελών του πολιτικού προσωπικού της Μόσχας. 
Τόνισε ότι ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος και χαρακτήρισε μη αναστρέψιμο το τέλος της δυτικής ηγεμονίας. 
Σημείωσε ωστόσο ότι η Ρωσία δεν επιδιώκει την αναβίωση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

«Οι Ουκρανοί να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Μάλιστα, δήλωσε έτοιμος για συνομιλίες με την Ουκρανία, φυσικά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. 
«Καλούμε το καθεστώς του Κιέβου να σταματήσει αμέσως όλες τις εχθροπραξίες, τον πόλεμο που εξαπέλυσε το 2014 και να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 
Το Κίεβο πρέπει να σεβαστεί την επιλογή των πολιτών σε Λουχάνσκ, Ντονέτσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα.
Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για τη ειρήνη», τόνισε. 
O Ρώσος πρόεδρος ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για όσους πολέμησαν στην Ουκρανία. 
«Όλοι οι πεσόντες της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Είναι ήρωες.
Είναι ήρωες της μεγάλης Ρωσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

kremlino3.png

kremlino4.png

«Μη αναστρέψιμη η καταστροφή της δυτικής ηγεμονίας»

«Η καταστροφή της δυτικής ηγεμονίας είναι μη αναστρέψιμη, ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος», είπε ο Putin. 
«Καλούμαστε από την ιστορία, από την πίστη μας να αγωνιστούμε για την ιστορική Ρωσία.
«Για τη μεγάλη, ιστορική Ρωσία, για τις μελλοντικές γενιές, για τα παιδιά και τα εγγόνια μας πρέπει να τα προστατεύσουμε από αυτά τα πειράματα που στόχο έχουν να σπάσουν την ψυχή και τη συνείδησή τους.
Αγωνιζόμαστε για τον πολιτισμό μας, για τη γλώσσα μας, ώστε να είναι αδύνατο να την ακυρώσουν και να την αφαιρέσουν από την ιστορία», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Οι Αγγλοσάξονες χτύπησαν τον Nord Stream»

Παράλληλα, κατηγόρησε τους Αγγλοσάξονες ότι ευθύνονται για τη δολιοφθορά στους αγωγούς Nord Stream.
«Οι κυρώσεις δεν αρκούν για τους Αγγλοσάξονες, μεταπήδησαν στο σαμποτάζ, στην πραγματικότητα, άρχισαν να καταστρέφουν τις ευρωπαϊκές υποδομές», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά είναι γεγονός ότι αυτοί οργάνωσαν τις εκρήξεις στον διεθνή αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream», τόνισε ο Vladimir Putin.


«Υβριδικός πόλεμος της Δύσης κατά της Ρωσίας»

H Δύση επιδιώκει να αποδυναμώσει τη Ρωσία και έχει εξαπολύσει υβριδικό πόλεμο, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.
«Το 1991 η Δύση πίστευε ότι η ΕΣΣΔ δεν θα επιστρέψει, ή η Ρωσία δεν θα επιστρέψει, από αυτό το χτύπημα.
Βιώσαμε μια τρομερή δεκαετία του 1990, ωστόσο η Ρωσία άντεξε σε αυτό και έγινε πιο ισχυρή και πήρε τη θέση που της αξίζει.
Αλλά η Δύση ψάχνει νέες ευκαιρίες για να μας χτυπήσει και πάντα ονειρευόταν να διασπάσει το κράτος μας σε μικρότερα κράτη που θα πολεμούν μεταξύ τους», τόνισε ο Putin.
«Μας περνάνε για ηλίθιους.
Η Ρωσία είναι μια μεγάλη χώρα και ένας μεγάλος πολιτισμός και δεν πρόκειται να συνεχίσει να ζει κάτω από αυτούς τους ψεύτικους κανόνες», διαμήνυσε.

«Οι ΗΠΑ δημιούργησαν το προηγούμνο χρήσης πυρηνικών όπλων»

Αναφερόμενος στα πυρηνικά όπλα, ο Putin τόνισε οι ΗΠΑ δημιούργησαν το προηγούμενο για τη χρήση τους, ρίχνοντας ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

kremlino2.png
Η αντίδραση Zelenksy - Επείγον αίτημα για ένταξη στο ΝΑΤΟ από Ουκρανία 

Επείγον αίτημα για ταχεία (fast-track) ένταξη στο ΝΑΤΟ κατέθεσε σήμερα 30 Σεπτεμβρίου η Ουκρανία, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky, μέσω του Telegram.
Η κίνηση Zelensky έρχεται αμέσως μετά τις ανακοινώσεις Putin για την τελική προσάρτηση των Donetsk, Luhansk, Kherson, Zaporizhia ως ρωσικά εδάφη πλέον.
«Κάνουμε το αποφασιστικό βήμα υπογράφοντας το αίτημα της Ουκρανίας για ταχεία ένταξη στο ΝΑΤΟ», δήλωσε μέσω βίντεο ο Zelensky.
Να σημειωθεί πως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας συνεδρίασε σήμερα 30/9 για να συζητήσει τα μέτρα που έλαβε ο Ρώσος πρόεδρος Putin για την ανακήρυξη της προσάρτησης από τη Μόσχα ενός τμήματος του ουκρανικού εδάφους.
«Συζητήθηκαν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τη διασφάλιση της συλλογικής ασφάλειας του ευρωατλαντικού χώρου και της Ουκρανίας», ανέφερε ο επίσημος ιστότοπος του Ουκρανού προέδρου.
Στην ανακοίνωση τονίζεται πως τα μέτρα αυτά θα πρέπει να περιλαμβάνουν την εφαρμογή μιας στρατηγικής πυρηνικής αποτροπής κατά της Ρωσίας από τους συμμάχους της Ουκρανίας.

==================


  • Παγκόσμια κατακραυγή για το «freak show»του Κρεμλίνου: Σινιάλο αντεπίθεσης από ΝΑΤΟ μετά την αντιδυτική υστερία Πούτιν

    ----------------------

    Είναι απίστευτος ο πλούτος που αποκτά η Ρωσία με την προσάρτηση των περιοχών της Ουκρανίας, τις οποίες κατέκτησε στρατιωτικά, πέρα από τους δρόμους μεταφοράς, την ενέργεια, και τα γεωστρατηγικά ερείσματα.

    Τελετή για την προσάρτηση στη Ρωσική Ομοσπονδία του Ντονέτσκ, του Λουγκάνσκ, της Ζαπορίζιας και της Χερσώνας, περιοχών που ανήκουν στην Ουκρανία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Μόσχα (στη φωτογραφία του AP/Vadim Ghirda, επάνω, ένα παιδί στην Ουκρανία παίρνει με τη μητέρα του τον δρόμο της μετανάστευσης).

    Η αύξηση του εδάφους

    Δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας Vzglyad αποκαλύπτει τον πλούτο που θα αποκτήσει η Ρωσία, πέρα από την εδαφική επέκτασή της σε μια άκρως σημαντική γεωπολιτικά, και καυτή όπως αποδείχτηκε, περιοχή.

    Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, ως αποτέλεσμα της επανένωσης αυτών των περιοχών με τη χώρα μας, γράφει η ρωσική ιστοσελίδα, το έδαφος της Ρωσίας θα αυξηθεί κατά 107 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα – είναι συγκρίσιμο με την έκταση χωρών όπως η Βουλγαρία ή η Κούβα. Ταυτόχρονα, ο πληθυσμός της Ρωσίας μπορεί να αυξηθεί κατά 6-8 εκατομμύρια ανθρώπους.

    Το κύριο οικονομικό δυναμικό του Ντονμπάς είναι η εξόρυξη άνθρακα και η έλαση σιδηρούχων μετάλλων.

    Το 2021, η παραγωγή στον Ντονέτσκ ανήλθε σε 190 δισεκατομμύρια ρούβλια, αναφέρει η Kommersant.

    Τεράστια εργοστάσια

    Οι κύριες επιχειρήσεις είναι τα μεταλλουργικά εργοστάσια Donetsk και Yenakievsky, Zuevskaya TPP, Komsomolskoye Mining Administration, Khartsyzsky Pipe Plant.

    Η οικονομία του Λουγκάνσκ μοιάζει παρόμοια. Το 73% των εξαγωγών της δημοκρατίας είναι μεταλλουργικά προϊόντα. Οι κύριες επιχειρήσεις είναι: Krasnodonugol, Rovenkianthracite, Alchevsk Metallurgical Plant, Alchevsk Coke and Chemical Plant.

    Η περιφέρεια της Χερσώνας θα δώσει στη Ρωσία πρόσβαση στη λεκάνη της Αζοφικής – Μαύρης Θάλασσας και στον ποταμό Δνείπερο, που ανοίγει ευκαιρίες για την ανάπτυξη των θαλάσσιων και ποτάμιων μεταφορών, της βιομηχανίας αναψυχής, καθώς και της γεωργίας, που αποτελεί τη βάση της οικονομίας στην περιοχή.

    Η περιφέρεια διαθέτει τεράστια γεωργική γη με εύφορες εκτάσεις (1968,4 χιλιάδων εκταρίων, συμπεριλαμβανομένων 1770 χιλιάδων εκταρίων καλλιεργήσιμης γης), που είναι ιδανικά για φυτική και κτηνοτροφική παραγωγή, συμπεριλαμβανομένης της καλλιέργειας χειμερινού σίτου, καλαμποκιού, ρυζιού, ηλίανθου.

    Απέραντες καλλιέργειες

    Σύμφωνα με το Informer, στην περιοχή μπορεί ετησίως να καλλιεργούνται τουλάχιστον δύο εκατομμύρια τόνοι δημητριακών τροφίμων, ένα εκατομμύριο τόνοι λαχανικών και προϊόντων πεπονιού, 35 χιλιάδες τόνοι ρυζιού, 100 χιλιάδες τόνοι φρούτων, 50 χιλιάδες τόνοι σταφύλια και άλλα προϊόντα.

    Το βιομηχανικό συγκρότημα της Χερσώνας συγκροτούν περισσότερες από 200 επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων: ναυπηγική, μηχανολογία, τρόφιμα και μεταποίηση, χημικά χαρτοπολτού και χαρτιού, ελαφριά βιομηχανία, βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας. Από το έδαφός της διέρχονται δύο διεθνείς μεταφορικοί διάδρομοι.

    Στην περιοχή της Ζαπορίζιας, τα δύο τρίτα των εδαφών έχουν απελευθερωθεί (σ.σ.: κατά τον όρο της ρωσικής ιστοσελίδας) μέχρι στιγμής. Η περιφερειακή πρωτεύουσα – Ζαπορίζια – βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ουκρανικών αρχών. Η περιοχή έχει επίσης πρόσβαση στην Αζοφική Θάλασσα, στην ακτή της οποίας βρίσκεται το λιμάνι του Μπερντιάνσκ.

    Στη Ζαπορόζια καλλιεργείται σημαντική ποσότητα δημητριακών, ηλίανθων, λαχανικών και πεπονιών.

    Η εκτροφή πουλερικών και χοίρων αναπτύσσεται ενεργά.

    Βιομηχανία και ενέργεια

    Ακόμα, διαθέτει μηχανολογία, χημική και πετροχημική, βιομηχανία τροφίμων και ελαφριά βιομηχανία, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μεταλλουργία, ενέργεια και φαρμακευτική παραγωγή.

    Περισσότερες από 160 μεγάλες βιομηχανικές επιχειρήσεις λειτουργούν στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του κατασκευαστή χάλυβα και χυτοσιδήρου Zaporizhstal, του ειδικού κατασκευαστή χάλυβα Dneprospetsstal, του εργοστασίου σιδηρομεταλλεύματος Zaporizhia, του κατασκευαστή ηλεκτροδίων γραφίτη Ukrainian Graphite, του εργοστασίου αλουμινίου Zaporozhye και του εργοστασίου τιτανίου και μαγνησίου.

    Πριν την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, (σ.σ.: όπως αποκαλείται στη Ρωσία η εισβολή) η περιοχή παρήγαγε το ένα τέταρτο του συνόλου της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία. Το διάσημο Dneproges βρίσκεται στη Ζαπορίζια, στο απελευθερωμένο (όρος της ρωσικής ιστοσελίδας) Ενέργκονταρ υπάρχει ο θερμοηλεκτρικός σταθμός Ζαπορίζια (TPP) και ο πυρηνικός σταθμός Ζαπορόζια (NPP) – ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη.

    Αν μιλάμε για το μέγεθος αυτών των περιοχών, τότε το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ καταλαμβάνουν έκταση 26 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων, η περιοχή της Χερσώνας 28 χιλιάδες τετραγωνικά χλμ, και της Ζαπορίζιας 27 χιλιάδες τετραγωνικά χλμ.

    Αύξηση του πληθυσμού

    Με την είσοδο των απελευθερωμένων (όρος της ρωσικής ιστοσελίδας) εδαφών στη Ρωσική Ομοσπονδία, ο πληθυσμός της χώρας θα αυξηθεί κατά έξι εκατομμύρια ανθρώπους, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Ρόγκοφ, ηγέτης του κινήματος «Είμαστε με τη Ρωσία», στον λογαριασμό του στο Telegram.

    Στο μέλλον, σύμφωνα με τον ίδιο, όταν οι πρόσφυγες αρχίσουν να επιστρέφουν, ο συνολικός πληθυσμός των νέων περιοχών θα μπορούσε να αυξηθεί στα εννέα εκατομμύρια άτομα, ενώ ορισμένοι ειδικοί την εκτιμούν στα οκτώ εκατομμύρια άτομα.

    Πηγή: Vzglyad, echedoros-a.gr

    in.gr

     ==============

     =========================

    ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ, Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.
    ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ.
    Παραμερίζοντας τα σύντομα σχόλιά του για τα πρόσφατα δημοψηφίσματα, αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του συζητώντας για τη Δύση. Το κύριο παράπονό του δεν είναι η επέκταση του ΝΑΤΟ, για την οποία γίνεται μόνο μια πρόχειρη αναφορά. Η Δύση είναι άπληστη και επιδιώκει να υποδουλώσει και να αποικίσει άλλα έθνη, όπως η Ρωσία.
    Η Δύση χρησιμοποιεί τη δύναμη των οικονομικών και της τεχνολογίας για να επιβάλει τη θέλησή της σε άλλα έθνη. Να εισπράξει αυτό που αποκαλεί “φόρο των ηγεμόνων”. Για τον σκοπό αυτό η Δύση αποσταθεροποιεί χώρες, δημιουργεί τρομοκρατικούς θύλακες και κυρίως επιδιώκει να στερήσει την κυριαρχία από άλλες χώρες.
    Αυτή η φιλαργυρία και η επιθυμία να διατηρήσει τη δύναμή της είναι η αιτία για τον υβριδικό πόλεμο που η συλλογική Δύση διεξάγει στη Ρωσία. Θέλουν να είμαστε αποικία. Δεν θέλουν να είμαστε ελεύθεροι, θέλουν οι Ρώσοι να είναι όχλος άψυχων σκλάβων (άμεση μετάφραση).
    Η τάξη βασισμένη σε κανόνες που συνεχίζει η Δύση είναι ανοησία. Ποιος έφτιαξε αυτούς τους κανόνες; Ποιος συμφώνησε σε αυτούς; Η Ρωσία είναι μια αρχαία χώρα και πολιτισμός και δεν θα παίξουμε με αυτούς τους στημένους κανόνες. Η Δύση δεν έχει ηθική εξουσία να αμφισβητήσει τα δημοψηφίσματα, γιατί παραβίασε η ίδια τα σύνορα άλλων χωρών. Οι δυτικές ελίτ είναι “ολοκληρωτικές, δεσποτικές και απαρτχαϊντιστές” (άμεση μετάφραση). Είναι ρατσιστές εναντίον της Ρωσίας και άλλων χωρών και εθνών. “Η Ρωσοφοβία είναι ρατσισμός”. Κάνουν διακρίσεις αποκαλώντας τους εαυτούς τους “πολιτισμένο κόσμο”.
    Αποίκησαν, ξεκίνησαν το παγκόσμιο εμπόριο σκλάβων, γενοκτόνησαν ιθαγενείς Αμερικανούς, λεηλάτησαν την Ινδία και την Αφρική, ανάγκασαν την Κίνα να αγοράσει όπιο εν μέσω πολέμου. Εμείς, από την άλλη, είμαστε περήφανοι που “οδηγήσαμε” το αντιαποικιακό κίνημα που βοήθησε τις χώρες να αναπτυχθούν για τη μείωση της φτώχειας και της ανισότητας.
    Είναι Ρωσοφοβικοί (μας μισούν), γιατί δεν επιτρέψαμε να λεηλατηθεί η χώρα μας δημιουργώντας ένα ισχυρό ΚΕΝΤΡΙΚΟ (έμφαση δική του) κράτος βασισμένο στον Χριστιανισμό, το Ισλάμ, τον Ιουδαϊσμό και τον Βουδισμό. Προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας από τον 17ο αιώνα στους Καιρούς της Δυσκολίας. Τελικά κατάφεραν να βάλουν στα χέρια τους τα πλούτη μας στα τέλη του 20ού αιώνα. Μας αποκαλούσαν φίλους και συνεργάτες, ενώ αντλούσαν από εμάς τρισεκατομμύρια δολάρια.
    Το θυμόμαστε αυτό. Δεν ξεχάσαμε. Η Δύση ισχυρίζεται ότι φέρνει ελευθερία και δημοκρατία σε άλλες χώρες, αλλά είναι το ακριβώς αντίθετο της αλήθειας. Ο μονοπολικός κόσμος είναι από τη φύση του αντιδημοκρατικός. Είναι ψέμα. Χρησιμοποίησαν πυρηνικά όπλα, δημιουργώντας προηγούμενο. Ισοπέδωσαν γερμανικές πόλεις χωρίς καμία στρατιωτική ανάγκη να το κάνουν. Δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο, παρά μόνο για να τρομάξει εμάς και τον υπόλοιπο κόσμο. Κορέα, Βιετνάμ. Μέχρι σήμερα “κατέχουν” την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, τη Γερμανία και άλλες χώρες, ενώ κυνικά τις αποκαλούν “συμμάχους”.
    Η Δύση έχει την επιτήρηση των ηγετών αυτών των εθνών, που “καταπίνουν αυτές τις προσβολές σαν σκλάβοι που είναι”.
    Στη συνέχεια, μιλά για την έρευνα για τα βιολογικά όπλα και τα πειράματα σε ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.
    Οι ΗΠΑ κυβερνούν τον κόσμο με τη δύναμη της γροθιάς. Κάθε χώρα που επιδιώκει να αμφισβητήσει τη δυτική ηγεμονία γίνεται εχθρός. Η νεοαποικιοκρατία τους είναι καλυμμένη με ψέματα όπως ο “περιορισμός” της Ρωσίας, της Κίνας και του Ιράν. Η έννοια της αλήθειας έχει καταστραφεί με ψεύτικη και ακραία προπαγάνδα (το παιχνίδι ειρωνείας είναι ακόμα ισχυρό).
    Δεν μπορείτε να ταΐσετε τους ανθρώπους σας με έντυπα δολάρια και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρειάζεστε τροφή και ενέργεια. Αλλά οι δυτικές ελίτ δεν έχουν καμία επιθυμία να βρουν μια λύση στις κρίσεις τροφίμων και ενέργειας που *αυτοί* (η έμφαση δική του) δημιούργησαν.
    Έλυσαν τα προβλήματα στις αρχές του 20ου αιώνα με τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και οι ΗΠΑ καθιέρωσαν την κυριαρχία τους στον κόσμο μέσω του δολαρίου ως αποτέλεσμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Στη δεκαετία του '80 είχαν άλλη μια κρίση που έλυσαν λεηλατώντας τη χώρα μας. Τώρα θέλουν να λύσουν τα προβλήματά τους “σπάζοντας τη Ρωσία”.
    Η Ρωσία κατανοεί την ευθύνη της απέναντι στη διεθνή κοινότητα και θα κάνει τα πάντα για να κρυώσει τα κεφάλια αυτών των νεοαποικιοκρατών που προορίζονται να αποτύχουν.
    Είναι τρελοί. Θέλω να μιλήσω σε όλους τους Ρώσους πολίτες, θέλουμε να αντικαταστήσουμε τη μαμά και τον μπαμπά με τον γονέα 1 και 2;
    Επινόησαν φύλα και ισχυρίζονται ότι μπορείς να κάνεις “μετάβαση”. Το θέλουμε για τα παιδιά μας;
    Έχουμε διαφορετικό όραμα.
    Έχουν εγκαταλείψει τη θρησκεία και έχουν ασπαστεί τον σατανισμό (άμεση μετάφραση).
    Ο κόσμος διέρχεται μια επαναστατική μεταμόρφωση. Ένας πολυπολικός κόσμος προσφέρει στα έθνη την ελευθερία να αναπτύσσονται όπως θέλουν και αποτελούν την πλειοψηφία του κόσμου.
    Έχουμε πολλούς ομοϊδεάτες φίλους στις δυτικές χώρες. Βλέπουμε και εκτιμούμε την υποστήριξή τους. Σχηματίζουν απελευθερωτικά, αντιαποικιακά κινήματα όσο μιλάμε (άμεση μετάφραση). Αυτά μόνο θα μεγαλώνουν.
    Αγωνιζόμαστε για έναν δίκαιο κόσμο για τη χώρα μας. Η ιδέα της εξαιρετικότητας είναι εγκληματική και πρέπει να γυρίσουμε αυτή την επαίσχυντη σελίδα. Το τέλος της ηγεμονίας της Δύσης είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ (η έμφαση δική του).
    Δεν υπάρχει επιστροφή. Παλεύουμε για τη μεγάλη, ιστορική Ρωσία μας. Οι αξίες μας είναι: αγάπη για τον συνάνθρωπο, συμπόνια και έλεος.
    Η αλήθεια είναι μαζί μας, η Ρωσία είναι μαζί μας.
    ==========================

Σχόλια