Οι ΗΠΑ ευθύνονται για την εμφάνιση του Covid - Οι αποδείξεις, τα εργαστήρια και η Ουκρανία

 

Σύμφωνα με τον εντοπισμό και την απομόνωση των ασθενών, η πανδημία τροφοδοτείται τεχνητά από τη «ρίψη» νέων παραλλαγών του ιού σε μια συγκεκριμένη περιοχή», είπε ο Kirillov

 Η εξέλιξη της κατάστασης με την πανδημία COVID-19 υποδηλώνει ξεκάθαρα τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην εμφάνιση και εξάπλωσή της, δήλωσε ο Αντιστράτηγος Igor Kirillov, Αρχηγός των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο ο Οργανισμός των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID) να εμπλέκεται στην εμφάνιση του νέου κορωνοϊού», ανέφερε ο Kirillov σύμφωνα με το RIA Novosti .
Υπενθύμισε ότι τον Μάιο του 2022, ο Αμερικανός επιστήμονας Jeffrey Sachs, ο οποίος ηγήθηκε της επιτροπής για τη διερεύνηση της προέλευσης του κορωνοϊού και είναι ο κορυφαίος ειδικός στο ιατρικό περιοδικό The Lancet, είπε ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε τεχνητά και πιθανότατα χρησιμοποιώντας αμερικανικές προόδους στο βιοτεχνολογία.
«Σύμφωνα με τους ειδικούς μας, αυτό αποδεικνύεται από τη μεταβλητότητα των γενετικών παραγόντων, η οποία δεν είναι χαρακτηριστική για τους περισσότερους κορωνοϊούς, που προκαλεί διαφορετικές κορυφές επίπτωσής τους, σημαντικές διαφορές στη θνησιμότητα και τη μεταδοτικότητα, την άνιση γεωγραφική κατανομή, καθώς και την απρόβλεπτη φύση της διαδικασίας επιδημίας.  
================
 
Το κινεζικό βιολογικό εργαστήριο στη Γουχάν ανήκει στην GlaxoSmithKline, η οποία (κατά λάθος) κατέχει την Pfizer! (που φτιάχνει το εμβόλιο κατά του ιού που (κατά λάθος) ξεκίνησε στο εργαστήριο βιολογίας της Γουχάν και χρηματοδοτήθηκε (κατά λάθος) από τον Δρ Φάουτσι που (κατά λάθος) προωθεί το εμβόλιο!
Η GlaxoSmithKline διοικείται (κατά λάθος) από το οικονομικό τμήμα της Black Rock, το οποίο (κατά λάθος) διαχειρίζεται τα οικονομικά της εταιρείας Open Foundation (Soros Foundation), η οποία (κατά λάθος) διαχειρίζεται τη γαλλική AXA!
Ο Σόρος (κατά σύμπτωση) είναι ιδιοκτήτης της γερμανικής εταιρείας Winterthur, η οποία (συμπτωματικά) έχτισε ένα κινεζικό εργαστήριο στη Γουχάν, και αγοράστηκε από τη γερμανική Allianz, η οποία (συμπτωματικά) έχει ως μέτοχο τη Vanguard, η οποία (συμπτωματικά) είναι μέτοχος της Black Rock. που (συμπτωματικά) ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες και διαχειρίζεται περίπου το ένα τρίτο του παγκόσμιου παγίου κεφαλαίου. Ο «Black Rock» είναι επίσης (κατά λάθος) βασικός μέτοχος της MICROSOFT, η οποία ανήκει στον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος (κατά λάθος) είναι μέτοχος της Pfizer (που – θυμηθείτε – πούλησε ένα θαυματουργό εμβόλιο) και (κατά λάθος) είναι πλέον ο πρώτος χορηγός του ΠΟΥ. .
 ===================
 

=============================

Σχόλια