Μενέλαος Τασιόπουλος: Η γερμανική νόσος της Ευρώπης & η έναρξη ανόδου της Ελλάδας

--------------------

  • Η γερμανική “ατμομηχανή” φαίνεται ότι έμεινε από καύσιμο

    Blogger:

    ...είναι παρήγορο ότι  έστω μετά από μερικά χρόνια, από τα ΜΜΕ λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους, σχετικά με τη Γερμανία...

    ...η ουσία βρίσκεται στην συμπεριφορά της Γερμανίας, που αποφάσισε πολύ νωρίς ότι θέλει μια Γερμανική Ευρώπη προς εκμετάλευση - αποικοιοποίηση. Ήδη από το 2008 αποφάσισε: "Πάνω απ' όλα και όλους η Γερμανία" και διέλυσε την Ευρώπη για μια ακόμα φορά. Ποιός δεν θυμάται τις εξυπνάδες του Σόϊμπλε στις νουθεσίες του Αμερικανού υπουργού  των οικονομικών - Γκάϊτνερ- ο  οποίος  έγραψε: "Εγώ τους μιλούσα με οικονομικούς όρους και οι Γερμανοί με θεολογικούς: για τους κακούς και τεμπέληδες Έλληνες που πρέπει να τιμωρηθούν!" (Τα θυμιζει ο Βεργόπουλος στο παρακάτω Video. Θα ακούσετε ότι Γερμανία ονομάζεται παράσιτο και βδέλλα της παγκόσμιας οικονομίας)

    --------------------------------

    Γκάμπριελ: Ο Τραμπ θέλει αλλαγή καθεστώτος στο Βερολίνο

    Βlogger:
    Ώρα να θυμηθούν όλοι την μεγάλη δικηγοράντζα με τις ρόδες που κουνούσε το δάκτυλο στον Αμερικανό Υπουργό Οικονομικών. Να το θυμηθούν διπλά όσοι - και είναι πολλοί - 'Ελληνες πολιτικοί συμφώνησαν με τον μοντέλο του Σόιμπλε - και μετατράπηκαν σε πειθήνια σκυλάκια του. (Ένας Σόϊμλπε που και οι Γερμανοί σε λίγο θα θέλουν να ξεχάσουν, αφού θα τους θυμίζει τη μα.. κακία που έκαναν να αφήσουν τον έλεγχο της οικονομίας σε έναν στενοκέφαλο δικηγόρο που βλέπει παντού υπόχρεους του νόμου και οφειλέτες. Βέβαια ως δικηγοράντζα, ουδέποτε σκέφτηκε ότι και ο ίδιος παρανομεί - στο δικό του νομικό σύμπαν! - όταν  έχει ως χώρα πλεονάσματα πάνω από 6% του ΑΕΠ σε βάρος φυσικά όλων των εταίρων-υποτελών).
    Mεταγενέστερη  εγγραφή: 30-1-2018: Ο Σόιμπλε εξαπάτησε τους Γερμανούς!...  

Σχόλια