Πλειστηριασμοί, Γενοκτονία - Αθανασία Γεωργοσοπούλου

ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ''ΒΗΜΑ.TV'' ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ , Κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΡΧΑ .
ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΕΚΟΨΕ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ.
ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ !!!!!!
Επαναλαμβάνω.
Δεν υπάρχει πλειστηριασμος, που να διενεργήθηκε από fund-ασμα και να είναι νόμιμος.....
Δεν υπάρχει συμβολαιογράφος που να εκτέλεσε πλειστηριασμο από fund-ασμα και να μην διενήργησε το ολιγοτερο 259 ΠΚ και το περισσότερο έως και συμμετοχή σ εγκληματική οργάνωση....
Εδώ θα είστε κι εδώ θα είμαστε....
Θα τα ζήσουμε όλα στον δρόμο προς την ελευθερία!!!
====================
 
45 λ. 
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΥ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ 3156/2003 ΚΑΙ 4354/2015
Οι τραπεζίτες, που σήμερον έχουν ενδυθεί την προβιά των αλλοδαπών εταιρειών ειδικού σκοπού και των δήθεν ημεδαπών διαχειριστριών εταιρειών σκοπίμως αναφέρονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον 3156/2003 , ο οποίος δεν αφορά τα δάνεια σε αθέτιση, ήτοι τα κόκκινα δάνεια, αλλά μόνο τα ενήμερα δάνεια!!!!!!!!!!!!!
Κι αυτό διότι κατά τον νόμο 3156/2003 δια την απόδειξη της ειδικής διαδοχής δεν απαιτείτο η επισύναψη της ουσιαστικού δικαίου συμβάσεως μεταβίβασης, αλλά αρκούσε μόνη η παρουσίαση των περιλήψεων αυτών κατά τα άρθρα 10,14,16 Ν.3156/2003 ....
Δια την μεταβίβαση λόγω πωλήσεως όμως των δανείων σε αθέτηση ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΗΤΟΙ Ο Ν. 4354/2015
Συγκεκριμένα το νομικό πλαίσιο αναφορικά με την πώληση των κόκκινων δανείων , ήτοι ο Ν.4354/2015 προβλέπει τα εξής, ήτοι :
Άρθρο 3&2 Ν.4354/2015 « Η σύμβαση πώλησης και μεταβίβασης απαιτήσεων της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου υπάγεται σε συστατικό τύπο και αντικείμενό της μπορεί να είναι μεμονωμένες απαιτήσεις ή ομάδες απαιτήσεων κατά οποιουδήποτε δανειολήπτη……….. Η πώληση των μεταβιβαζομένων απαιτήσεων διέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 513 επ Α.Κ. η δε μεταβίβαση από τις διατάξεις των άρθρων 455 επ. Α.Κ. εφ όσον οι διατάξεις αυτές δεν αντίκεινται στις διατάξεις του παρόντος άρθρου»
ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟΝ 925 Κ.Πολ.Δ. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ , ΗΤΟΙ ΤΟΣΟ Η ΑΠΟ 22-07-2020 ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ , ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟ 22-07-2020 ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ .
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 513 ΕΠ. Α.Κ.
ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 513 ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ( ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ Η ΕΠΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ......................... ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ .
ΑΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΘΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΟ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ « V....A III FINANCE DAC » H ΕΠΙΔΙΚΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ .....................ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙ ΑΝΟΙΚΤΟΥ (ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΥ) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΩΛΗΣΗ .
ΕΦ ΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ 22-07-2020 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΘΕΙΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΗΤΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟ ................ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

 

=================
=====================

Σχόλια