Το κείμενο της ημέρα (2-8-2021)

 Οι Γερμανοί μεθοδεύουν την κλοπή της χώρας μας


Οι Γερμανοί βρήκαν και νέα φάμπρικα για να κλέψουν τις χώρες του νότου και ειδικότερα την καταχρεωμένη Ελλάδα, επιβαρύνοντας το ισοζύγιο πληρωμών της και αδιαφορώντας για τις προσπάθειες που καταβάλλει η χώρα μας για να αντιμετωπίσει τις υπέρογκες δανειακές της υποχρεώσεις. Επέβαλλαν στις Βρυξέλλες να εκδώσει οδηγία για την επιβολή βαρύτατης φορολογία στους κατόχους παλαιών αυτοκινήτων, ώστε να προωθηθεί η αγορά νέων που θα εισαχθούν κυρίως από τη χώρα δυνάστη της Ευρώπης. Ως δικαιολογία, οι Βρυξέλλες και η εδώ υποτακτική κυβέρνηση, προβάλλουν την ανάγκη να προστατευθεί το κλίμα από τους ρύπους που εκπέμπουν τα παλιά αυτοκίνητα, αναδεικνύοντας έτσι και την απάτη που συντελείται με την καλλιέργεια φοβίας για τους δήθεν κινδύνους της κλιματικής αλλαγής.

Οι Γερμανοί μας κλέβουν με μύριους τρόπους. Με τον έλεγχο της οικονομίας, των τραπεζών και του ευρώ και με διάφορες επιμέρους μεθοδεύσεις και κόλπα, όπως και αυτό, το ποιο πρόσφατο,την προώθηση εισαγωγής νέων αυτοκινήτων. Στην πράξη αυτό συνιστά πλάγια επιδότηση της γερμανικής κυρίως και κατά δεύτερο λόγο της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που έχουν πληγεί πρόσφατα από τους δασμούς των ΗΠΑ σε όλη την ΕΕ που πλήττουν και τα δικά μας εξαγώγιμα αγροτικά προϊόντα.

...συνέχεια εδω

======================================

  1. Ο Γ. Σμαραγδής μιλάει με τον Σοφιανόπουλο. (ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ)
  2. Ο “δρόμος για την κόλαση” είναι στρωμένος με πράσινα οράματα…
  3. «Πράσινη ενέργεια», μια ακόμη γερμανική κομπίνα: Οι «ΑΠΕ», ο μύθος και το… black out που έρχεται
  4. Η “βίαιη απολιγνιτοποίηση” θα μας κοστίσει 9 δις! Καθηγητής Νίκος Ορφανουδάκης
  5. Μανώλης Παναγιωτάκης: "Η "Πτολεμαΐδα 5" με λιγνίτη θα είναι ανταγωνιστικότερη και φθηνότερη ακόμη και από την τελευταία μονάδα φυσικού αερίου που κατασκευάζεται σήμερα στην Ελλάδα"
  6. Αφόρητη πολυτέλεια στην κρίση η βίαιη απολιγνιτοποίηση
  7. Το μυθιστόρημα των υδρογονανθράκων – Το ρωσικό αέριο «τρώει» υπουργούς
  8. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ!! 'ΤΟΜΕΣ΄1995 Σ.ΣOΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Σχόλια