Συνέδριο Γονιμότητας: Οι ταλιμπάν του «πολιτικά ορθού λόγου» το ακυρώνουν

Το «επεισόδιο» που παίχτηκε τα τελευταία 24άωρα με επίκεντρο το Συνέδριο Γονιμότητας, θα μπορούσε άνετα να γίνει ένα αντικείμενο μελέτης ή ακόμα και διατριβής στα πανεπιστήμια ανθρωπίνων σπουδών, με θέμα την Κοινωνική Μηχανική, την ψυχολογία των μαζών και του όχλου, και με έμφαση στον κοινωνικό προγραμματισμό – Οι διοργανωτές σκέφτονται ακόμα και να το ακυρώσουν μετά τις αντιδράσεις και ακυρώσεις συμμετοχής

Η Γάτα σχολιάζει

Σε μια περίοδο όπου οι συζητήσεις πανελληνίως γυρίζουν γύρω από τα εμβόλια, την υποχρεωτικότητα τους, τις απειλές για απώλεια εργασίας σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, και η κυβέρνηση ψάχνεται “βιοηθικά” πως θα τα προωθήσει όλα αυτά, συν τους εμβολιασμούς στα μικρά παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα, ξαφνικά πείραξε το σποτάκι του συνεδρίου. Κι όλοι αυτοί οι ξεδιάντροποι που σπρώχνουν την εμβολιαστική ατζέντα χωρίς καμία απολύτως ενσυναίσθηση, θυμήθηκαν όχι μόνο την ενσυναίσθηση, αλλά και «την αυτοδιάθεση του σώματος των γυναικών».

Αυτής της ίδιας γυναίκας που δεν τους ενοχλεί να την προβάλουν ως σύμβολο του σεξ και να προωθούν την προσθετική στήθους, γλουτών και χειλιών, το ντύσιμο με υπογραφή “τσούλα” και ό,τι άλλο μειωτικό βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Και οι αντιδράσεις υπέρ της αυτοδιάθεσης του σώματος τους, έρχονται από την ίδια πολιτική μερίδα που σπρώχνει τόσο τις γυναίκες όσο και τους άντρες να εμβολιαστούν, που όταν σε όλο τον πλανήτη σταματούν το AstraZeneca στις νέες γυναίκες εδώ ακόμα είναι διαθέσιμο, που σκέπτονται να δελεάσουν νέες και νέους να εμβολιαστούν τάζοντας τους προνόμια δημιουργώντας ένα νέο Απαρτχάιντ, που προκαλούν κοινωνικό αυτοματισμό στο όνομα της “υγειονομικής ασφάλειας”.

Είναι η ίδια πολιτική μερίδα που κλαίγεται για το δημογραφικό, αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα να το λύσει. Και όχι μόνο, πολεμάει με αντικίνητρα χρόνια τώρα τις πολυμελείς οικογένειες. Γιατί; Γιατί αυτή η μερίδα του «πολιτικά ορθού λόγου», που θα κάνει τα πάντα να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, παθαίνει μια περίεργη αφηρημάδα σε ότι αφορά τα δικαιώματα εκείνων για έναν νορμάλ οικογενειακό βίο.

Μάλιστα, το παίζει και χαζή. Δεν καταλαβαίνει τι λέει το σποτάκι του συνεδρίου. Δεν καταλαβαίνει ότι αναφέρεται στην υπογονιμότητα λόγω ηλικίας και όχι στην συνειδητή απόφαση μιας γυναίκας να μην θέλει να κάνει παιδιά – αν και το “συνειδητή” σηκώνει μεγάλη συζήτηση αν το πιάσεις από την άποψη του κοινωνικού προγραμματισμού.

Μήπως το έφτιαξε κάποιο χυδαίο σωβινιστικό και σεξιστικό αρσενικό γουρούνι, αυτό το σποτάκι;

Όχι βέβαια. Μια γυναίκα το έφτιαξε, μια γυναίκα που έπαθε κι έμαθε. Έμαθε με πόνο ότι η Σάρα που γέννησε στα 80 χρόνια, ήταν η μια και μοναδική εξαίρεση στους αιώνες των αιώνων, αμήν!

Η δημοσιογράφος Κία Παπαδοπούλου είναι η εμπνεύστρια του σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας, και σε ανάρτησή της απολογείται ως μια εγκληματίας, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε.

«Έρχεται η μέρα που κλείνεις τα πολλά και αρχίζει ο απολογισμός. Πέρασες στο πανεπιστήμιο, έπιασες μια καλή δουλειά, γνώρισες τον άντρα των ονείρων σου και ξαφνικά… μαθαίνεις πως αυτό το τέσσερα στο διψήφιο αριθμό της ηλικίας σου δεν σου επιτρέπει να γίνεις μητέρα. “Φωνές: Άντε τι κάθεσαι! Πότε θα παντρευτείς; Πότε θα γίνεις μάνα;” Τι έκανα λάθος; Τίποτα δεν έκανες λάθος! Απλά δεν γνώριζες. Αν ονειρεύεσαι να κάνεις την δική σου οικογένεια ΑΥΡΙΟ! Φρόντισε να ενημερωθείς ΣΗΜΕΡΑ!»

«Αυτό το κείμενο έχει τη δική μου υπογραφή και καταθέτει ένα κομμάτι από την ψυχή μου. Σ’ αυτό το κείμενο έχω γράψει όλα όσα έχω βιώσει στο πετσί μου επειδή έκανα το έγκλημα να είμαι 10 χρόνια παντρεμένη χωρίς να έχω κάνει παιδιά. Γιατί έχω περάσει τα 40 και δεν έχω γίνει μάνα. Γιατί η δική μου οικογένεια έχει έναν υπέροχο αδέσποτο σκύλο και όχι παιδιά όπως θα “έπρεπε”. Αυτές τις ερωτήσεις, που έχω βάλει ως ερινύες στο σποτ, τις έχω δεχτεί άπειρες φορές στη ζωή μου… η ειρωνεία είναι ότι τις έχω δεχτεί και από ανθρώπους που σηκώνουν το δάχτυλο και με καταδικάζουν που τις έγραψα. Θέλετε να μου πείτε πως μόλις μια γυναίκα περάσει τα 40 ΔΕΝ είναι η πρώτη ερώτηση που της κάνουν; Ακόμα και στην τηλεόραση.
Μου ζητήθηκε να γράψω το κείμενο για ένα κοινωνικό μήνυμα με θέμα τη γυναικεία υπογονιμότητα. Αυτή είναι η δουλειά μου, είμαι δημοσιογράφος και έχω γράψει παρά πολλά κείμενα μετά από έρευνα. Τα ιατρικά δεδομένα μιλούν ξεκάθαρα πως η έλλειψη γνώσης είναι ένας από τους βασικούς λόγους της γυναικείας υπογονιμότητας. Δυστυχώς, δεν μπορώ ν’ ανατρέψω τα ιατρικά δεδομένα. Ακόμα και εγώ η ίδια αν είχα τη γνώση που έχω σήμερα θα τα είχα κάνει όλα αλλιώς. Από πότε όμως είναι κακό να ενημερώνεται κάποιος όπως τονίζει το σποτ; Στο κοινωνικό μήνυμα έχω τονίσει δύο λέξεις: “ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει κάνει λάθος!” και φυσικά” ΑΝ ονειρεύεσαι να κάνεις τη δική σου οικογένεια…” Μπορεί να ονειρεύεσαι κάτι άλλο στη ζωή σου. Απλά ενημερώσου! Αυτό τονίζει το μήνυμα, να διώξεις τις ενοχές που σου φορτώνουν οι άλλοι και φυσικά να ενημερωθείς σωστά! Προσπαθήστε να βλέπετε και να κρίνετε σωστά ακόμα κι αν υπάρχει πολύ σκοτάδι».

Εγώ θα ρωτήσω πάλι, από πότε είναι κακό να λες σε κάποιον άντε να γίνεις κι εσύ γονιός; Που είναι το κακό δηλαδή; Αν οι γονείς του “κάποιου” συνεχώς ανέβαλαν να κάνουν παιδιά και στο τέλος δεν γινόντουσαν γονείς, απλά αυτός ο “κάποιος” δεν θα υπήρχε ΚΑΝ για να του πεις -με αγάπη πάντα- άντε κι εσύ να κάνεις ένα παιδάκι!

Όμως το συνέδριο, που το έστησαν γιατροί και για να ενημερώσουν, αλλά πιθανά και για να πιάσουν πελάτες άτομα και ζευγάρια που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν, δεν το παίζουν κοινωνικοί λειτουργοί και ηθοπλάστες, επιστημονικά ήθελαν να ενημερώσουν. Και είναι ΠΟΛΛΑ πλέον τα ζευγάρια που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν και είναι ΠΟΛΛΟΙ οι λόγοι που συμβαίνει αυτό, και ΔΕΝ είναι μόνο η ηλικία. Μεγάλη η λίστα των αιτιών, και μάλιστα πολλές από αυτές δεν θα αναφέρονταν καν στο συνέδριο -το υπογράφω- ούτε ποτέ θα έμπαιναν σε τραπέζι συζήτησης από την “πολιτικά ορθή μερίδα”. Αυτή που θα σε διαβεβαιώσει ότι η ακτινοβολία της ασύρματης τεχνολογίας δεν προκαλεί στειρότητα. Ότι τα μεταλλαγμένα κάνουν καλό στον πλανήτη επειδή δεν απαιτούν πολύ νερό και δεν βλάπτουν στη γονιμοποίηση. Ότι όλα τα εμβόλια είναι καρα-ασφαλή και δεν προκαλούν καμία ανωμαλία στο αναπαραγωγικό σύστημα μακροπρόθεσμα.

Και είναι ΑΥΤΗ η μερίδα του “πολιτικά ορθού λόγου” που σπρώχνει την ατζέντα της κλιματικής αλλαγής και του τάχα υπερπληθυσμού της Γης, και θέλει μείωση πληθυσμών – και το έχει πετύχει.

Και από πίσω, υπάρχει και μια μερίδα της μάζας, που έχει μεγαλώσει προγραμματισμένη στα δυτικά πρότυπα, που σκέφτεται εγωκεντρικά τόσο πολύ, όσο χρειάζεται ώστε να μην καταλάβει τι λέει το σποτάκι, που γίνεται κι αυτή πιο ταλιμπάν από τους κυβερνητικούς ταλιμπάν, και νομίζει ότι λέει την “δική της” άποψη χωρίς καν να της περνάει από το μυαλό ότι της την έχουν επιβάλει μέσω μιας καλά οργανωμένης, μεθοδευμένης και πολύχρονης εκπαίδευσης της.

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε στην επόμενη Γιορτή της Γυναίκας να προβάλλετε όλες αυτές που κατάφεραν να αποκτήσουν status σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο συμπεριφερόμενες ως άντρες -βλέπε ΠτΔ- και όχι μια απλή μάνα, μια ταλαίπωρη εργαζόμενη γυναίκα και απλή νοικοκυρά.

ΠΗΓΗ

=============

Σκέψεις για τον αυταρχισμό και τη λογοκρισία
Το 1ο συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας ακυρώθηκε. Το γεγονός αυτό, δεν τιμά καθόλου την ΠτΔ, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ, κατ’ επέκταση καί την κυβέρνηση, που απέσυραν την υποστήριξη του συνεδρίου με αφορμή ένα σποτ. Η συμπεριφορά αυτή δείχνει προχειρότητα, ανεπάρκεια, έλλειμμα σοβαρότητας και κυρίως πολιτική αδυναμία. Δείχνει επίσης πόσο αποτελεσματικός είναι ο μηχανισμός λογοκρισίας και αυταρχικού ελέγχου των ιδεών που έχει στήσει, σε αυτή την πολύπαθη χώρα, η δικαιωματιστική Αριστερά με τα διάφορα υπερ-φιλελεύθερα και κομμουνιστικά παρακλάδια και παραφυάδες της. Δυστυχώς ο πολιτισμικός πόλεμος που εδώ και χρόνια κάποιοι κατέγραφαν, σε άλλες χώρες του δυτικού κόσμου, ήρθε και στην Ελλάδα. Οι «μαχητές» της Πολιτικής Ορθότητας τον διεξάγουν μαζικά και με αξιοπρόσεκτη μανία. Ο «ολοκληρωτισμός» του 21ου αιώνα δεν φοράει μάσκα, ούτε επιβάλλει περιορισμούς για υγειονομικούς λόγους, είναι τυφλός, πολύχρωμος, γεμάτος ανθρώπινα δικαιώματα και ευαισθησίες, αψηφά τους φυσικούς νόμους, παρασύρει τη μάζα σαν χείμαρρος, τρέφεται από την αντίδραση φουντώνοντας το διχασμό και το φανατισμό και έχει ως κύριο όπλο του την ακρισία και την εμμονή στο μερικό. Στο όνομα της προστασίας του ανθρώπου, από τις «κακές και λανθασμένες» λέξεις, γίνεται πιο ύπουλος και σκοτεινός από ποτέ γιατί, φαινομενικά μόνο, δεν είναι αυτός που κυβερνά.
 
==============

 ====================

Η αλήθεια είναι ότι θέλω μέρες τώρα να γράψω την άποψη μου, από τη στιγμή που ξεκίνησε όλο αυτό. Περίμενα όμως πρώτα να δομήσω στο μυαλό μου όλες τις σκέψεις μου για να μην υπάρχουν κενά και παρερμηνείες.
Ο λόγος για το περίφημο Συνέδριο γονιμότητας.
Καταρχάς θα απευθυνθώ σε αυτές που αποφάσισαν να μην κάνουν παιδί, σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται.
Αυτό το θέμα δεν σας αφορά καθόλου. Γιατί πολύ απλά δεν σας ενδιαφέρει αν είσαστε γόνιμες ή πόσο γόνιμες είσαστε μετά τα σαράντα ή αν ήσασταν γόνιμες ποτέ, από τη στιγμή που αποφασίσατε ότι δεν κάνετε για μητέρες και δεν θέλατε παιδιά.
Προσωπικά σας χειροκροτώ εφόσον ήταν ενσυνείδητη επιλογή σας.
Σας χειροκροτώ μεν αλλά πραγματικά δεν σας αφορά αυτή η συζήτηση και ειλικρινά δεν μπορείτε και δεν πρέπει να έχετε άποψη για το συγκεκριμένο θέμα.
Το περίφημο διαφημιστικό, δεν θα έπρεπε καν να το συζητάτε. Θα έπρεπε να σας περνάει αδιάφορο και απαρατήρητο. Δεν ανήκετε στο κοινό που απευθύνεται.
Όπως θα περνούσατε αδιάφορα και απαρατήρητα μία διαφήμιση για παιδικές πάνες, θα έπρεπε το ίδιο αδιάφορη και απαρατήρητη να σας είναι και αυτή η διαφήμιση.
Ακολούθως απευθύνομαι στο συνονθύλευμα αριστερών και φεμινάζι.
Όπως δεν μπορούμε να έχουμε λόγο εμείς όταν μπαλαμουτιαζόσαστε μεταξύ σας ή θεωρείτε καλύτερο να γονιμοποιείστε με επιβήτορα, όποιον παραβιάζει τα σύνορα, έτσι ακριβώς δεν μπορείτε και εσείς να μας κάνετε κουμάντο, τι θέλουμε και τι όχι να κάνουμε με τις ζωές και τις μήτρες μας.
Όπως είσαστε αλληλεγγύες με κάθε μαντιλοφορεμένο ζώο που γεννάει αβέρτα και πληρώνουμε εμείς τα αποτελέσματα του ακατάπαυστου γεννοβολήματος, έτσι απαιτούμε αν όχι να είσαστε αλληλέγγυες αλλά να κάτσετε στον πάγκο και να το βουλώσετε όταν εμείς αποφασίζουμε τι θα κάνουμε με το δικό μας σώμα, με τη δική μας μήτρα, με τη δική μας οικογένεια, με το δικό μας άντρα.
Δεν σας πέφτει λόγος. Θιχτήκατε γιατί κάποιοι ενδιαφέρονται για τη συνέχεια του Ελληνικού λαού; Αφήστε να γεννηθεί και κανέναν Ελληνόπουλο που όταν βλέπετε λευκό παιδί πέφτετε στα βαρβιτουρικά και η μόνη σας φιλοδοξία είναι πως θα μας στειρώσετε για να παραδώσετε τη χώρα σε όλη τη σαβούρα.
Τρίτον απευθύνομαι στις υπόλοιπες σοβαρές γυναίκες που είτε θέλουν να αποκτήσουν παιδί, είτε το έχουν αποκτήσει, είτε κάνουν τον δικό τους προσωπικό αγώνα, που ακριβώς σε αυτές τις γυναίκες απευθυνόταν και το συνέδριο.
Είναι καλό και θεμιτό όλες μας να ξέρουμε τα δεδομένα που έχουμε και ναι μεν κανείς δεν μπορεί να μας αναγκάσει να κάνουμε παιδιά όταν εμείς δεν αισθανόμαστε έτοιμες, πλην όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος γι αυτό και καλό είναι, να είμαστε ενημερωμένες για όλες τις υπαρκτές και θεμιτές λύσεις.
Η μητρότητα είναι δικό μας θέμα και πρέπει να το υπερασπιστούμε, όπως εμείς νομίζουμε καλύτερα.
Τέλος θέλω να απευθυνθώ στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως και σε κάθε άλλη σταρλετίτσα, τραγουδιάρα και περσόνα της δεκάρας που αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία της, κράζοντας, ένας Θεός ξέρει για ποιο λόγο, κατακτώντας ένα πεντάλεπτο δημοσιότητας.
Σας έχω νέα μανταμίτσες....
Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να γεννήσουν ή θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδί αλλά βρε αδερφέ δεν ενδιαφέρονται ούτε να πάρουν από την Ουγκάντα ούτε να αναμαζώξουν κανένα από αυτά που παρατάνε οι τριτοκοσμικοί εισερχόμενοι αλλά ούτε και να κάνουν αναδοχή.
Γούστο μας θα γίνετε;
Όσο έχετε δικαίωμα εσείς άλλο τόσο έχουμε και εμείς να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε και αν σήμερα εφαρμόσατε το κυνήγι μαγισσών ή αλλιώς τη δικτατορία των μειονοτήτων, αύριο τα πράγματα θα αλλάξουν γιατί έτσι είναι ....
Η δράση φέρνει αντίδραση και τότε....
τρέξτε να κρυφτείτε και κάντε το από τώρα γιατί τότε δεν θα προλάβετε.
Υ.Γ Εσείς οι τόσο ευαισθητοποιημένες και τόσο ανοιχτόμυαλες θεωρήσατε ότι έπρεπε να περάσετε από λαϊκό δικαστήριο, κατά πως το συνηθίζετε γιατί δεν σας έχει μαμήσει ακόμα κανένας τη μάνα, την κοπέλα που βίωσε στο πετσί της την ανάγκη αλλά και την αδυναμία της να αποκτήσει παιδί και το αποτύπωσε σε μία διαφήμιση που δήθεν σας έθιξε....
Έθιξε ποιες;
Αυτά τα σιχάματα που βγαίνουν μπροστά με το σύνθημα "Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερο τσουλί, παρά του Έθνους να είμαι η παιδομηχανή."
Λες και θα σας εμπιστευόταν κανένας για να κάνετε παιδί, πόσο μάλλον να σας αναθέσει τη συνέχιση ενός Έθνους, εσάς που κατά τύχη και με μεγάλο κόπο λέγεστε γυναίκες και που είσαστε 24 ώρες το 24 ωρο τσουλιά με όλη τη σημασία της λέξης.
Ουστ ρε που θα μας επιβάλετε και τι θέλουμε ή πως το θέλουμε.
=================

Βασίλης Στοϊλόπουλος

Ακραίες χυδαιότητες!
Είπαν να πάρουν και αυτές μέρος στον έτσι κι αλλιώς καταταλαιπωρημένο «δημόσιο διάλογο» των ημερών για την υπογεννητικότητα και την κατάρρευση του δημογραφικού στην Ελλάδα. Δεν έβγαλαν όμως μόνο τον μισελληνισμό και τον εθνομηδενισμό τους στην επιφάνεια, αλλά και την άρνησή τους στη ζωή με τον πιο χυδαίο τρόπο. Το γαρ πολύ του δικαιωματισμού γεννά παραφροσύνη για τις «ανεκμετάλλευτες μήτρες». Και καλά να ήταν οι μόνες …... στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας».
Blogger:
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι όλος αυτός ο εσμός των διαφόρων ΜΚΟ έχουν πολλά χρήματα στη διάθεσή τους για να βγάζουν τόσο γρήγορα αφίσες και μάλιστα ακριβές (μπορείτε να το διαπιστώσετε από την ποιότητα εκτύπωσης και χαρτιού..). Ένα σοβαρό κράτος θα τις έκλεινε σε ένα βράδυ αφού δρουν υπονομευτικά  στο φρόνημα αυτού του λαού. Το κλείσιμο  να συνοδευτεί από έλεγχο όλων των φορολογικών στοιχείων των εμπλεκομένων...
 

Σχόλια