ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ [A Short Music Film]

 

-------------------------

Λέτε να το βρει από τον Μιθριδάτη ο Κυριάκος;

----------

Ο Μιθριδάτης ανακάλυψε την Πολιτική. Όχι τότε που καταργούσε τα Μνημόνια ο Τσίπρας μ' έναν νόμο και με ένα άρθρο, όχι τότε πήρε το ΟΧΙ από το Δημοψήφισμα και πέρασε ένα ακόμα πιο βαρύ Μνημόνιο, όχι τότε που πήρε τον αντισυνταγματικό ΕΝΦΙΑ και τον εκανε συνταγματικό για να μην μπορεί να τον αποφύγει κανείς αφήνοντας τις βίλες εκατομμυρίων της Μυκόνου να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ όσο οι γκαρσονιέρες στην Κυψέλη, όχι τότε που ξυλοφόρτωνε γεροντάκια που αντιδρούσαν στη Συμφωνία των Πρεσπών, όχι τότε που επέτρεπε να δεσμεύονται εκατομμύρια λογαριασμοί νοικοκυραίων από την Εφορία , όχι όταν άλλαζαν τον αιγιαλό για να νομιμοποιηθεί η κατεδαφιστέα βίλα μίας «αριστερής» εφοπλιστίνας ... αλλά ειδικά τώρα!
Και εντελώς αυθόρμητα όλα τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ προωθούν με διθυραμβικά σχόλια ... το πόνημα του διανοούμενου Μιθριδάτη ... ως «αυθόρμητο» κι «ανεξάρτητο» .
Αλλά ως γνωστόν οι Έλληνες πάσχουν από αμνησία.
Μπορούν να ψηφίζουν εναλλάξ ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ... για τα επόμενα 300 χρόνια με την πεποίθηση ότι κάθε φορά ο ένας έρχεται να μας σώσει από τους άλλους.
Αλλά ο Μιθριδάτης δεν θέλει να περάσει αυτό το μήνυμα.
Θα έβαζα στοίχημα ότι οι στίχοι γράφτηκαν μέσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να μην ξεφύγει ούτε συλλαβή που να μην βολεύει . ...Αμφιβάλλω αν θα μάθουμε ποτέ ποιος πλήρωσε την παραγωγή κι αν όλα τιμολογήθηκαν ... όπως πληρώθηκαν.
Άλλωστε όλοι οι «καλλιτέχνες» είναι .... βράχοι φορολογικής συνείδησης. Δεν ξέρουν τι σημαίνει μαύρο χρήμα, ίδρυση εταιρίας στη Βουλγαρία, πειραγμένες ταμειακές κλπ Είναι πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι ... Δεν θέλουν να φορτώνουν τους δικούς τους φόρους στις πλάτες των φτωχών ώστε να μπορούν να αγοράζουν πανάκριβα αυτοκίνητα και σπίτια επειδή ποτέ δεν πλήρωσαν τους φόρους που τους αναλογούσαν. Γιατί γελάτε; 
 
Βlogger:
 δεν νομίζω ότι ωφελείται ο ΣΥΡΙΖΑ από το τραγούδι του  ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ. Όσοι έχουν πάρει χαμπάρι τα πολιτικά πράγματα δεν βλέπει διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
 


 

Σχόλια