ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ BUSINESS..ΜΕ 83 OFF SHORE ΣΤΑ JERSEY ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Σε μια χώρα όπου οι πολιτικοί φωστήρες της από το πρωί μέχρι το βράδυ παραμυθιάζουν τον Ελληνικό λαό περί προσέλκυσης ξένων επενδύσεων γιατί έχουν κανονίσει και την ποσοστιαία μίζα για το ξεπούλημα δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας τέτοια θα βλέπουμε και θα αποκαλύπτουμε...Οι μιζαδόροι πωλητές δεξιοί και αριστεροί μας μιλάνε για ανάπτυξη και επενδύσεις όμως δεν μας λένε πως σε αυτή την χώρα δεν πρόκειται να έρθει κανείς σοβαρός επενδυτής μια και είναι ο απόλυτος παράδεισος της λαμογιάς της μίζας και της ελεύθερης τραπεζικής μπανανίας..

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα κατά τα άλλα έγκριτα δημοσιογραφικά στέκια πολιτικά και οικονομικά να μας μιλάνε για την δραστηριοποίηση στην χώρα ενός fund με την επωνυμία CVC CAPITAL PARTNERS όπου με την σειρά έχει εξαγοράσει τον όμιλο της VIVARTIA την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και προσφάτως με σκανδαλώδη τρόπο την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μόνο που τα δημοσιογραφικά τζιμάνια δεν μας είπανε πως το εν λόγω fund μέσω 83 off shore εταιρειών που δηλώνουν έδρα στα νησιά jersey μεταφέρουν τα κέρδη τους εκεί δεν φορολογούνται στην Ελλάδα και ο Σταϊκούρας αναζητά δημοσιονομικούς στόχους εσόδων..Δείτε και απολαύστε τους επενδυταράδες που έρχονται στην χώρα του Γενικού ξεπουλήματος....

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη
======




Τα δικά σας τα παιδιά πλούσια πάνω στο αίμα των δικών μας λαμόγια. Δε μεγαλώνουμε δούλους όπως νομίζετε.
Καταπληκτική η κίνηση της εταιρίας ""Μητσοτάκης ΑΕ"" να βάλει την κόρη του Πρωθυπουργού κάποιων Ελλήνων Σοφία Μητσοτάκη στην πολυεθνικη CVC Capital Partners, με έδρα το Λουξεμβούργο.
Η πολυεθνική αυτή είναι ένας γνήσιος αποικιοκράτης που αγοράζει τον τόπο μας που έχει γίνει γαλέρα σκλάβων.
Η θέση της θα είναι επικεφαλής υπεύθυνη για τις σχέσεις του ομίλου με τους μετόχους του και το επενδυτικό κοινό.
Η πολυεθνική CVC Capital Partners λοιπόν
-εξαγόρασε το 10% της ΔΕΗ
-έχει εξαγοράσει έξι νοσοκομεία ("Υγεία", "Μητέρα", "Λητώ", Metropolitan, Ιασώ General και Creta Interclinic)
- έχει εξαγοράσει τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες ασφαλειών (Εθνική Ασφαλιστικη)
- έχει εξαγοράσει την εταιρία και τροφίμων όμιλος Vivartia.
-έχει εξαγοράσει εταιρία που διαχειρίζεται τις μαρίνες Ζέας, Γουβιών Κέρκυρας και Λευκάδας.
-έχει σημαντική μειοψηφική συμμετοχή (26%) στην skroutz.gr που κυριαρχεί στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου.
- έχει κάνει πρόταση αγοράς των σούπερ μάρκετ Μασούτης, έχοντας στόχο την εξαγορά των σούπερ Κρητικός, My Market και Βασιλόπουλο.
-δραστηριοποιείται και στην εισαγωγή φυτικών προϊόντων όπως είναι για παράδειγμα τα ροφήματα Joya, τα οποία μεταξύ άλλων διαθέτει στα καταστήματα της Σκλαβενίτης ή της ΑΒ Βασιλόπουλος. Μεταξύ των προϊόντων που εισάγει είναι και προϊόντα όπως το Regilait - γάλα σε σκόνη που παρασκευάζεται στη Γαλλία από την εταιρεία Saint Martin Belle Roche για λογαριασμό της Δ.Σ. Γκατένιο. Ωστόσο βασικό μέρος δραστηριότητας σχετίζεται με την εισαγωγή πρόβειου και αγελαδινού γάλακτος για την εγχώρια βιομηχανία.
Το Αμερικανικά funds είναι οι εθνικοί επενδυτές της Ελλάδος, και οι πολιτικοί μαριονέτες τους στο νέο ρουσφέτι υψηλού επιπέδου μισθού προδοσίας.
===========
 
Μην παραλείψουν οι υπήκοοι να δώσουν 46% στο κόμμα Μητσοτάκη ΑΕ: η CVC Capital Partners, στην εταιρεία στην οποία η κορούλα του Ηγεμονος προσελήφθη ( προφανώς γιατί εκτίμησαν τις σπουδές της στον κλάδο Διαχείρισης Δημόσιας Υγείας!) επειγεται να κάνει μια ευρεία γκάμα από business και " επενδύσεις" και δεν πρέπει με τίποτα να χαλάσει το business plan της " επενδυτικής εταιρείας μας:δεν είναι κρίμα τώρα που βγαίνει στη σφυρί όλη η κινητη και ακίνητη περιουσία της αποικιάς Χρέους να μην συμμετεχει στο μεγάλο φαγοπότι η εταιρεία που δίνει το μεροκάματο στην φερελπιδα κορούλα της Αγίας Οικογένειας;
Για αυτό, λοιπόν, ταπεινοί μου υπήκοοι, το νου σας! Στις εκλογές της Κυριακής επιλέγουμε σταθεροτητα ( ξεπούληματος και εξαθλίωσης),ψηφίζουμε την μόνη παράταξη που μπορεί να την εγγυηθει! Ψηφίζουμε το Κόμμα- φέουδο της Μητσοτάκης ΑΕ και λοιποί συγγενείς, ανήψια και βαφτιστιρια!
 
 
🔳Τι είναι η CVC Capital Partners;;
Είναι αμερικάνικη μεγαλοεταιρεία (αυτό που λέμε ξένο fund) με έδρα το Λουξεμβούργο αλλά και τα Αραβικά Εμιράτα.
🔳 Τι κάνει η Η CVC;;
Αγοράζει ό,τι ξεπουλιέται στις αποικίες και το ονομάζουν αλλιώς επένδυση!
🔳 Ποιος έχει διοριστεί στα γραφεία της CVC;;
Η Σοφία Μητσοτάκη, κόρη του ΠΘ, ως investors relation manager, από τον Αύγουστο του 2021.
🔳 Τι κάνει στην Ελλάδα συγκεκριμένα η CVC;;
Θαυμάστε:
🔳 Στην κυριαρχία της βρίσκονται 9 κορυφαία θεραπευτήρια, το Υγεία, το Λητώ, το Μητέρα, το Metropolitan Hospital, το Metropolitan General, το Creta InterClinic στην Κρήτη, το City Hospital στην Καλαμάτα, το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο και το Αρεταίειο στην Κύπρο.
🔳 Πριν από λίγο καιρό πέρασε στον έλεγχό της ο όμιλος Vivartia (Δέλτα Τρόφιμα Α.Ε., Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε.», Goody's Α.Ε. και η «Everest Α.Ε.).
🔳 Η CVC ελέγχει επίσης στην Ελλάδα και τις μαρίνες Ζέας, Γουβιών Κέρκυρας και Λευκάδας. Επιπλέον έχει σημαντική συμμετοχή στην skroutz.gr που κυριαρχεί στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου.
🔳 Είναι σε συζητήσεις για την αγορά των σούπερ μάρκετ Μασούτης, Κρητικός, My market, και ΑΒ Βασιλόπουλος.
🔳 Το όνομα του αμερικανικού ομίλου ακούγεται και για άλλες επενδύσεις με τελευταίο παράδειγμα το 49% του ΔΕΔΔΗΕ. μέσω διαγωνισμού που προωθήθηκε από τη ΔΕΗ.
🔳 Υπενθυμίζεται ότι και η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής, την οποία οι εργαζόμενοί της χαρακτήρισαν «ξεπούλημα», ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2021, επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη
Κερδάμε αδέρφια!
Και έτσι κερδισμένοι και περιχαρείς, εμείς οι κάτοικοι του προτεκτοράτου, πάμε ομοθυμαδόν για εκλογές την Κυριακή!
 

Σχόλια