Οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας «αντικατέστησαν» την σημαία της Επανάστασης στον διάσημο πίνακα «Ορκος των Αγωνιστών»

 

Με την πολύχρωμη σημαία του κινήματός τους «αντικατέστησαν» οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας την σημαία της Επανάστασης όπως αυτή εμφανίζεται στον «Όρκο των αγωνιστών», στο διάσημο έργο του Θεοδώρου Βρυζάκη.

 Το πρωτότυπο έργο του Θεόδωρου Βρυζάκη

Στο κείμενο της ανάρτησής τους στο Facebook γράφουν: «Η κάθε γενιά, σε κάθε εποχή, δίνει έναν δικό της αγώνα, από την επανάσταση του 2021 ως το me too ως την απόκτηση των αυτονόητων δικαιωμάτων, όπου υπάρχει καταπάτηση υπάρχει εξέγερση και επανάσταση».

Ταπεινή μας γνώμη; Εργα τέχνης που έχουν καταξιωθεί στο χρόνο, πόσω μάλλον όταν πραγματεύονται «βαριά» ιστορικά γεγονότα, είναι καλό να μένουν έξω από επίσημες παρεμβάσεις και μηνύματα συλλογικοτήτων, -κοινωνικών, οπαδικών, κομματικών- ή ό,τι άλλο.

  • Πρώτον, επειδή δεν εξυπηρετεί πραγματικά τις στοχεύσεις τους. Αλλά, αντιθέτως, μπορεί εν προκειμένω να γίνει αφορμή για επιφανειακή, χυδαία και ρατσιστική κριτική.
  • Υπάρχει όμως και ένας δεύτερος λόγος: Φανταστείτε στον συγκεκριμένο πίνακα, τη θέση της πραγματικής σημαίας να έπαιρνε η σημαία του ΠΑΣΟΚ, ή της ΝΔ ή του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, της Καλαμαριάς. Ως ανώνυμη διαδικτυακή ανάρτηση σίγουρα θα είχε «πλάκα». Αλλά αν ένα κόμμα, ομάδα, εταιρία κλπ επέλεγε επισήμως να περάσει το μήνυμά του με μια τέτοια παρέμβαση, τότε το αποτέλεσμα είναι μονολεκτικό και αφόρητο: Κιτς.

Γ.Δ

ΠΗΓΗ

=====================

Βlogger: 

Κρατάω μόνο ότι ο υπογράφων το κείμενο - απάντηση στην αθλιότητα -  υπογράφει με τα αρχικά του και όχι με το όνομά του. Θέλει να προφυλάξει το εαυτόν του, από επιθέσεις του δραστήριου "συνδικάτου" που έχει και στη διάθεσή του νομικά εργαλεία, όπως τον νόμο περί ρατσισμού. Ο συγγραφέας είναι σίγουρο ότι εν τέλει αυτολολογοκρίνεται κι' όλας! 

  • Αυτό είναι μια απόδειξη για την  κυριαρχία των μειονοτήτων. 
  • Τα φιδάκια του φασισμού λοιπόν ήδη κυκλοφορούν ελεύθερα και δαγκώνουν και αυτό το ξέρει ο κόσμος. Καλώς ήρθατε στην μετα-Δημοκρατία! (Σιγά που θα την πουν φασισμό ή ναζισμό, άντε να συμφωνήσουμε: μετα-φασισμό, ή έστω μετα-ναζισμό!)

Κάποιοι για τους δικούς τους λόγους έχουν κατακερματίσει την κοινωνία σε "μειονότητες" που όλως τυχαίως απολαμβάνουν ιδιαίτερης  μεταχείρισης και η πλειοψηφία πετάχτηκε στα αζήτητα.

Η πλειοψηφία λοιδορείται καθημερινά και ήδη ξεχάσαμε ότι στο τέλος - τέλος η βούληση της πλειοψηφίας είναι κυρίαρχη σε μια Δημοκρατία και δεν μπορεί να πετιέται στο καλάθι αχρήστων και ακόμα χειρότερα να καθυβρίζεται για να αφήσουμε χώρο στις πάσης φύσεως κατασκευασμένες μειοψηφίες. Η πλειοψηφία σήμερα όπως έχει διαμορφωθεί το τοπίο αποτελείται  από:  αντιδραστικοούς, φασίστες,  εθνίκια, ψεκασμένους   που χρειάζονται ...αναμόρφωση. Βρε αδερφέ είναι συντηρητικοί! "Δεν μελώνουν τον λουκουμά", άρα μήπως δεν πρέπει να ψηφίζουν εν τέλει! Μήπως η ψήφος δηλαδή ο λόγος για το είδος της διακυβέρνησης να είναι προνόμιο μόνο των μειονοτήτων που εν τέλει είναι οι μόνοι φορείς της ...προόδου; λέμε τώρα...

Ως πότε οι κοινωνίες θα ανέχονται αυτήν την επίθεση στον κοινό νου; Ήδη στη Γαλλία με αφορμή μιαν άλλη μειονότητα το θέμα σιγοκαίει ....

Αλλάξτε μια λέξη και έχετε μια εικόνα για τον τραγέλαφο που συμβαίνει μπρος στα μάτια μας.

"... βρισκόμαστε σε κατάσταση αδιάκοπου παραληρήματος: «Επιδίδονται όλοι σε μειονοτικό και ταυτοτικό παραλήρημα, ενώ οι αξίες της δημοκρατίας είναι εντελώς αντίθετες: η δημοκρατία δεν βλέπει άνδρες, γυναίκες, λευκούς, μουσουλμάνους και Εβραίους: βλέπει πολίτες ίσους έναντι του νόμου. Ζούμε το θλιβερό τέλος του οικουμενισμού κι αυτή η εμπειρία είναι τρομερή: ο καθένας κραδαίνει την υποκειμενικότητά του, το χρώμα του δέρματός του, τη θρησκεία του. Έτσι δεν φτιάχνεται δημοκρατία, φτιάχνεται το σημερινό αυταρχικό καθεστώς της “προοδευτικής” κατήχησης, της ηθικολογίας που δεν σηκώνει αντιρρήσεις».

Michel Onfray «La nef des fous» (Το πλοίο των τρελών)" ΠΗΓΗ

-------------------------

 Σχετικά με την κοινότητα που σήμερα επιτίθεται αισθητικά είχαμε κρατήσει δημοσιεύματα και παλιότερα:

  1. Περίεργες συμπτώσεις...

  2. Ως… πλασιέ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας συνεχίζει να λειτουργεί το «δεξί χέρι» του Μητσοτάκη!

----------------

  • Πως η “πολιτική ορθότητα” περιθωριοποιεί τον “Αντίλογο”

==========================

Eίναι από μόνη του:  θλιβερή κατάντια να ασχολούνται - μεγάλα δικτυακά μέσα - μάλλον και με τα ΜΜΕ με ένα θέμα που μόνο ψυχίατροι θα έπρεπε να προσεγγίσουν.

Με τη χώρα σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, να φλέγεται, με το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού να μην ξέρει τι του ξημερώνει να αφιερώνουμε χρόνο και φαιά ουσία για τα καμώματα μιας σεβαστής κατά τα άλλα μειοψηφίας που εν τέλει μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αλλά τα ήθελε κι' ο ..... λος της. 

Άντε τώρα να μιλήσει κανείς για ..ευτελή θέματα όπως ανεργία για την επερχόμενη πείνα,... 

διαβάστε τώρα ένα ...εθνικιστικό κείμενο

==================

Ο οικονομικός σύμβουλος του Μητσοτάκη συνεχίζει να λειτουργεί ως πλασιέ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Τη σημαία των σεξουαλικών επιλογών του συνεχίζει να κουνά με κάθε ευκαιρία ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης. Αντί να προβάλλει το όποιο έργο του από τη θεσμική του θέση ή να εξηγεί στους Έλληνες τον οικονομικό σχεδιασμό του πρωθυπουργού, ο κ. Πατέλης συνεχίζει να λειτουργεί ως πλασιέ της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας προωθώντας τη στον δημόσιο διάλογο.

Τη στιγμή που η χώρα βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, ο κ. Πατέλης φροντίζει να βρίσκει χρόνο προκειμένου να επιμορφώσει τους Έλληνες για τη σχέση του με τον σύντροφό του, να κατηχήσει για την αναγκαιότητα του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και να θέσει το ζήτημα της «τεκνοθεσίας» από ζευγάρια του ίδιου φύλου, επιβεβαιώνοντας αυτούς που εδώ και καιρό λένε ότι έχει αναλάβει εργολαβικά την απόπειρα προσέλκυσης των ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστών στο κομματικό «μαντρί» της Νέας Δημοκρατίας, κλέβοντάς τους από το αντίστοιχο όπου τους έχει ο… ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαφές ότι ο κ. Πατέλης έχει το «πράσινο φως» από το Μαξίμου γι’ αυτή του την τακτική, αφού σχεδόν κάθε δημόσια παρέμβασή του έχει την ίδια ακριβώς θεματολογία.

Έτσι, λοιπόν, στην τελευταία συνέντευξή του μας ενημέρωσε για τον «κεραυνοβόλο έρωτα» με τον σύντροφό του και είχαμε την ευκαιρία να δούμε φωτογραφίες από τη γαμήλια τελετή τους στην Αγγλία αλλά και από εκδρομές τους σε μαγευτικά τοπία. Τόνισε, μάλιστα, ότι θα ήθελε να κάνει γάμο και… στην Ελλάδα, καθώς, όπως είπε, πιστεύει στον θεσμό του γάμου!

Ακολούθησε το γνωστό ηθικοπλαστικό κήρυγμα του δικαιωματισμού, με τον κ. Πατέλη, αφού πρώτα διαβεβαίωσε ότι δεν θέλει παιδιά, να τονίζει ότι «η δημόσια συζήτηση περί υιοθεσίας από ΛΟΑΤΚΙ στην Ελλάδα παραβλέπει κάτι σημαντικό: Παιδιά ΛΟΑΤΚΙ γονιών υπάρχουν ήδη. Και μάλιστα πολλά. Απλώς δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα άλλα». Αν, μάλιστα, κάποιος λάβει υπόψη του άλλες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το ζήτημα, μπορεί να συμπεράνει ότι δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα η Νέα Δημοκρατία να φέρει σχετική νομοθεσία.

===============

Mεταγεννέστερη εγγραφή!

Εξαιρετικό τρολάρισμα στη γερμανική Βουλή, για τα πάνω από 60... φύλα που αναγνωρίζουν οι γερμανοί ελτζιμπιντικιέδες και ελτζιμπιντικιούδες. Αντί να προσφωνήσει "αξιότιμοι κυρίες και κύριοι", ο βουλευτής του ΑfD τους προσφωνεί όλους! Ευκαιρία να ακούσετε πολλές φορές την προσφώνηση sehr geehrte που είχε η περιώνυμη (στα Γερμανικά) επιστολή μου στη Μέρκελ, η οποία στην ελληνική μετάφραση αντικαταστάθηκε με την προσφώνηση που προβλέπει το ελληνικό πρωτόκολλο για αρχηγό κυβέρνησης (εξοχώτατη) και ήταν η αιχμή του δόρατος της επίθεσης εναντίον μου από την πολιτικομηντιακή μαφία το 2012, διότι τάχα εξέφραζε δουλοπρέπεια! Για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον γερμανικό λοατκισμό, ιδού τα φύλα:
androgyner Mensch
androgyn
bigender
weiblich
Frau zu Mann (FzM)
gender variabel
genderqueer
intersexuell (auch inter*)
männlich
Mann zu Frau (MzF)
weder noch
geschlechtslos
nicht-binär
weitere
Pangender
Pangeschlecht
trans
transweiblich
transmännlich
Transmann
Transmensch
Transfrau
trans*
trans*weiblich
trans*männlich
Trans*Mann
Trans*Mensch
Trans*Frau
transfeminin
Transgender
transgender weiblich
transgender männlich
Transgender Mann
Transgender Mensch
Transgender Frau
transmaskulin
transsexuell
weiblich-transsexuell
männlich-transsexuell
transsexueller Mann
transsexuelle Person
transsexuelle Frau
Inter*
Inter*weiblich
Inter*männlich
Inter*Mann
Inter*Frau
Inter*Mensch
intergender
intergeschlechtlich
zweigeschlechtlich
Zwitter
Hermaphrodit
Two Spirit drittes Geschlecht (indianische Bezeichnung für zwei in einem Körper vereinte Seelen)
Viertes Geschlecht
XY-Frau
Butch (maskuliner Typ in einer lesbischen Beziehung)
Femme (femininer Typ in einer lesbischen Beziehung)
Drag
Transvestit

 

Σχόλια