Γάκης Δημήτριος Ιατρός Χειρουργός: Σχετικά με τον Covid 19

----------

...Είναι αξιόπιστα τα PCR test covid; 

--------------

-------------

 

Blogger:

Φυσικά δεν θα μείνετε μόνο στα παραπάνω: Θα πάτε εδώ για να συνεχίσετε την - ανάγνωση(θέαση) έτσι ώστε να αποκτήσετε τη συνολική εικόνα. Μετά από αυτές τις δυο φωνές νομίζω ότι ο καθένας που έχει καθαρό μυαλό μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα.

  • Η "υγειονομική κρίση¨είναι πριν απ' όλα ένα εργαλείο στα χέρια συμφερόντων, και τριτευόντως πραγματική υγειονομική κρίση. Πάτησαν το κουμπί  ενεργοποίησης και υλοποίησης αυτού του σεναρίου πριν απ' όλα για ανακόψουν την πορεία του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, χωρίς οι σχεδιαστές να χάνουν, αλλά αντίθετα να βγαίνουν κερδισμένοι στο νέο περιβάλλον.
  • Mε το "πάγωμα" της παγκόσμιας οικονομίας η απορύθμιση που προκλήθηκε κατέστησε τις περισσότερες κυβερνήσεις υποχείρια των διεθνών οργανισμών. Συνάμα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα βρέθηκαν σε ισχυρότατη θέση, αφού αποφασίζουν πια πους θα "διασώσουν" και ποιους θ' αφήσουν να πεθάνουν! 
  • Δίνεται έτσι η δυνατότητα για δημιουργία μιας άλλης οικονομικής αρχιτεκτονικής στη βούληση του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου.
  • Ολόκληροι κλάδοι αλλάζουν χέρια (π.χ. αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες τουριστικής βιομηχανίας, κ.ά.) 
  • Είναι μία καταστροφή που μόνο με πόλεμο θα μπορούσε να συμβεί. Έναν πόλεμο - καταστροφή που φαίνεται να έχει ανάγκη το οικονομικό σύστημα σαν εσωτερική ανάγκη!
  • Δίνεται μια ευκαιρία για αναδόμηση εκ βάθρων όλου του συστήματος διακυβέρνησης (εδώ χωράνε πολλά, μα πάρα πολλά!)
  • Όλα όσα βλέπουμε στη συνέχεια είχαν προβλεφθεί  σε μια προσομοίωση σαν αυτές που δίνει το εργαλείο Μonte Carlo. Φυσικά το "πείραμα" είναι  σε εξέλιξη και δυναμικό, αφού οι εκτελεστές μπορούν να παρεμβαίνουν και να κατευθύνουν τα πράγματα ανάλογα με τις αντιστάσεις που βρίσκουν. 

==================

Δηλαδή,πόσες φορές πρέπει να το ξαναναρτήσω...???


Μην ψάχνετε σαν τις αφελείς  κοκκινοσκουφίτσες στο δάσος,ηλίθιες απαντήσεις σε ακόμα πιο ηλίθιες ερωτήσεις...!!!


Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,
ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ  ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ:  

    ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΑΞΙΕΣ,ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ...!!!


Η μόνιμη ερωτηματική επωδός των «έξυπνων» υστερικών υπερασπιστών της εργαλειοποίησης και της υποταγής της ανθρωπότητας στα Οργουελιανά σενάρια,μέσω του εξανδραποδισμού της, είναι η εξής γελοιότητα...!!!
«Και για ποιο λόγο οι συνωμοτούντες να καταστρέψουν την παγκόσμια οικονομία με το πρόσχημα μιας κατασκευασμένης πανδημίας...? 

Μήπως θέλουν ν’αυτοκτονησουν...?»
 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Επειδή βρε χαζοπούλια που παριστάνετε και τους οικονομικούς γνωστές-τρομάρα σας - η οικονομική λειτουργία για μας,αποτελεί το ζωτικό περιβάλλον της επιβίωσης μας...!!!
Γι' αυτούς όμως,αυτή η οικονομική λειτουργία αποτελεί τον ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ της υπερσυσσώρευσης του πλούτου στα ελάχιστα χέρια τους...!!!
Σ’ ένα οικονομικό περιβάλλον ενχρήματων συναλλαγών,όπου το συναλλασσόμενο χρήμα δεν αντικρίζεται με οποιαδήποτε έστω αξία,είναι ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ,ότι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ επωφελούμενοι από κάθε τέτοια συναλλαγή,είναι αυτοί που ελέγχουν τη δημιουργία του χρήματος !!!
Και ποιοι είναι αυτοί ? Απλούστατα οι κουμανταδόροι και χειραγωγοί του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος !!!
Συνεπώς χαζοπούλια...η ομαλή οικονομική λειτουργία,τους είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφορη, αφού αυτό που τους ενδιαφέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,είναι η οποιαδήποτε διαδικασία ομαλότητας η κρίσης, να εξυπηρετεί την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ τους,δηλαδή την αρπαγή και συσσώρευση του πλούτου,μέσω της αρπαγής των εμπραγμάτων άξιων,των οποίων η χρηματική αποτίμηση τους είναι αδιάφορη,αφού έχοντας το μαχαίρι και το πεπόνι,μπορούν σήμερα να αποτιμούν τις αξίες σε δολάρια και αύριο σε δινάρια,η σε ηλεκτρονικές νομισματικές μονάδες και σε οποιεσδήποτε ισοτιμίες δικιάς τους επιλογής...
Άρα μην ψάχνετε σαν τις αφελείς κοκκινοσκουφίτσες,ηλίθιες απαντήσεις σε ακόμα πιο ηλίθιες ερωτήσεις :
Οι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ενδιαφερόμενοι για την αρπαγή του παγκόσμιου πλούτου,ΔΕΝ είναι ψιλικατζήδες για να κάνουν εμπόριο με τους καταναλωτές,αφού άλλωστε επιδιώκουν να τους μετατρέψουν σε δουλοπάροικους,γιατί πήραν πολυ αέρα τα μυαλά τους ως καταναλωτές και ΔΗΘΕΝ ρυθμιστές !!!
Σκοτούρα τους μεγάλη λοιπόν για το αν θα φτωχοποιηθουν ως καταναλωτές,αφού αυτα τα αρπαχτικά  θέλουν μόνο ψοφιμια...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ  ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ....
Επειδή κάποιους σας κόβω για experts των αγορών που τις παίζετε στα δάκτυλα αλλά και των οικονομιών...τρομάρα σας...για πέστε μας...πότε ιστορικά ξανασυνέβη,εκτός από την περίοδο του κινεζικού ιού ο πωλητής του πετρελαίου,να πληρώνει ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ στον αγοραστή,την ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ δαπάνη αποθήκευσης του πετρελαίου που του ΧΑΡΙΖΕ...???
Αφού το πετρέλαιο έφτασε να έχει ΑΡΝΗΤΙΚΗ τιμή,άνω των 10$ το βαρέλι...άκουσον-άκουσον...
Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κόστος της πανδημίας,θα ανέλθει σε πολλα τρις $ !
Και φυσικά θα πληρωθεί από τα φτωχοποιημένα θύματα αυτής της οικονομικής και κοινωνικής σφαγής,των οποίων θα αρπαγεί το βιός τους και οι κάθε μορφής περιουσίες τους σε τιμές υποτιμημένες ισόποσα η και περισσότερο με αυτές τις συνολικές ζημιές !!!
 

ΑΡΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΠΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ
ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ...!!!

====================== 


Ένα ΕΡΩΤΗΜΑ για ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ...
#Γιατί η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας αποφάσισε τόσο καθυστερημένα να δηλώσει ότι η RT-PCR δεν είναι αξιόπιστη όταν χρησιμοποιούμε τα υψηλά όρια που είχανε θέσει;(Έτσι βγάζουνε τα χιλιάδες θετικά καθημερινά). Τώρα συνιστώνται ct 25-30 κύκλοι
#Τι χαρά έπιασε τον Αρχιερέα της Διαπλοκής Antoni Faucci να το παραδεχτεί και αυτός;
##ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μήπως γιατί τώρα έχουμε το εμβόλιο, εεεεεεέ;
##Τι σχέση έχει αυτό;
##Μα αν συνεχίσουμε να κάνουμε τεστ με όριο πάνω από ct=30, θα συνεχίσουμε να έχουμε ψευδώς θετικά αποτελέσματα META από τον εμβολιασμό, θα φανεί ότι το εμβόλιο δεν είναι δραστικό και οι πολίτες δεν θα θέλουν να εμβολιαστούν!!! Πάει στράφι η μπίζνα...
###Θυμάστε που σας έλεγα ότι η μέθοδος είναι: Πρώτα πουλάς ΤΡΟΜΟ(=Κορωνοιό)! Αφού τους τρομοκρατήσεις όλους μετά πουλάς ΕΛΠΙΔΑ (=Εμβόλιο)!!! Μην μας χαλάσει την δουλειά η PCR...
#Κάποιος ευφυής είχε ανεβάσει, εδώ και πολύ καιρό, σχετική γελοιογραφία! Προσπαθώ να τη βρώ...
Καταλάβατε;
 
 

 
-------------------

...συμβαίνουν και εις τας Ευρώπας...

Σχόλια