Ως… πλασιέ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας συνεχίζει να λειτουργεί το «δεξί χέρι» του Μητσοτάκη!

Τη «σημαία» των σεξουαλικών επιλογών του συνεχίζει να κουνά με κάθε ευκαιρία ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Αντί να προβάλλει το όποιο έργο του από τη θεσμική του θέση ή να εξηγεί στους Έλληνες τον οικονομικό σχεδιασμό του πρωθυπουργού, ο κ. Πατέλης συνεχίζει να λειτουργεί ως πλασιέ της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας, προωθώντας τη στον δημόσιο διάλογο.

Τη στιγμή που η χώρα βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, ο κ. Πατέλης φροντίζει να βρίσκει χρόνο προκειμένου να επιμορφώσει τους Έλληνες για τη σχέση του με τον σύντροφό του, να κατηχήσει για την αναγκαιότητα του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και να θέσει το ζήτημα της «τεκνοθεσίας» από ζευγάρια του ίδιου φύλου, επιβεβαιώνοντας αυτούς που εδώ και καιρό λένε ότι έχει αναλάβει εργολαβικά την απόπειρα προσέλκυσης των ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστών στο κομματικό «μαντρί» της Νέας Δημοκρατίας, κλέβοντάς τους από το αντίστοιχο όπου τους έχει ο… ΣΥΡΙΖΑ!

Έχει το «πράσινο φως»

Είναι σαφές ότι ο κ. Πατέλης έχει το «πράσινο φως» από το Μαξίμου γι’ αυτή του την τακτική, αφού σχεδόν κάθε δημόσια παρέμβασή του έχει την ίδια ακριβώς θεματολογία. Έτσι, λοιπόν, στην τελευταία συνέντευξή του μας ενημέρωσε για τον «κεραυνοβόλο έρωτα» με τον σύντροφό του και είχαμε την ευκαιρία να δούμε φωτογραφίες από τη γαμήλια τελετή τους στην Αγγλία, αλλά και από εκδρομές τους σε μαγευτικά τοπία. Τόνισε, μάλιστα, ότι θα ήθελε να κάνει γάμο και… στην Ελλάδα, καθώς, όπως είπε, πιστεύει στον θεσμό του γάμου.

Ακολούθησε το γνωστό ηθικοπλαστικό κήρυγμα του δικαιωματισμού, με τον κ. Πατέλη, αφού πρώτα διαβεβαίωσε ότι δεν θέλει παιδιά, να τονίζει ότι «η δημόσια συζήτηση περί υιοθεσίας από ΛΟΑΤΚΙ στην Ελλάδα παραβλέπει κάτι σημαντικό: Παιδιά ΛΟΑΤΚΙ γονιών υπάρχουν ήδη. Και μάλιστα πολλά. Απλώς δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα άλλα».

Αν, μάλιστα, κάποιος λάβει υπόψη του άλλες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το ζήτημα, μπορεί να συμπεράνει ότι δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα η Νέα Δημοκρατία να φέρει σχετική νομοθεσία.

ΠΗΓΗ

===============

Της Ιωάννας Υψηλάντη

"Επιτροπή, για Σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής, για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ", συστήθηκε, από τον πρωθυπουργό, στην κατεύθυνση του παγκοσμιοποιημένου μοντέλου κατάργησης των φύλων.
Στην ανακοίνωση, δεν διευκρινίζεται το πλαίσιο των νόμων, που θα προωθηθεί, μέχρι το καλοκαίρι και εν μέσω λοκ ντάουν.
Μετά τους νόμους, για την τέλεση γάμων του ιδίου φύλου και τα ίσα κληρονομικά δικαιώματα, που θέσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα δικαιώματα, που αφορούν, στις...
εργασιακές σχέσεις και στις κοινωνικές υποχρεώσεις αυτής της κοινότητας, παραμένουν ίδια, μ΄αυτά, των υπολοίπων πολιτών.

Μήπως θα εξεταστεί και η "ισότητα", στην μητρότητα και στην γαλουχία, αφαιρώντας από το γυναικείο φύλο την δική του ταυτότητα και τον κοινωνικό του ρόλο;; Για πείτε μας!
Καλό θα ήταν, πάντως, η κυβέρνηση και οι επιστήμονες της Νομικής και της Κοινωνιολογίας, να προτείνουν μια επιτροπή, για την "ισότητα στην διανομή του παγκόσμιου πλούτου" και για την "ισότητα στην απονομή Δικαιοσύνης"!
Αυτά ΠΡΟΕΧΟΥΝ!!!
Αυτά, μονίμως "ξεχνιούνται"!!!

- Επιτροπή για τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ με απόφαση Μητσοτάκη


Βlogger: Nα δείτε ότι οι δυο υποθέσεις θα δεθούν μαζί για να ...σπρώξει η μια την άλλη. Ήδη η προηγούμενη κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) έχει νομοθετήσει ότι ένα δεκαπεντάχρονο μπορεί να αποφασίζει την αλλαγή φύλου του! Ε! ο κοντός θα πει:  "όλα τα εμπλεκόμενα ανήλικα  άτομα  ήταν δεκαπεντάχρονα που δεν είχαν προλάβει να κάνουν αλλαγή φύλου...που βλέπετε το πρόβλημα;" Και ο Λι....  θα επιστρέψει στο Εθνικό με αποζημιώσεις βεβαίως - βεβαίως...

και κλάμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Έχουν επενδύσει τόσα σ' αυτήν κοινότητα:

Ας θυμηθούμε:

  1. Περίεργες συμπτώσεις...

  2. Λογικές(?,;) απορίες...

 ----------------------

 ---------------

  • Ο κύβος ερρίφθη, ο εισαγγελέας έπιασε δουλειά: Αναμένονται συλλήψεις εν μέσω πολιτικής θύελλας

    ==============

    Τι έκανε, λοιπόν, ο Λιγνάδης; Τον θέλουν αυτόν τον... πολιτισμό!

    Τι έκανε, λοιπόν, ο Λιγνάδης;
    Έπειθε 15χρονα αγοράκια ότι είχαν "απελευθερωθεί", από συμπλέγματα και αναζητήσεις του φύλου τους, ότι είχαν βρει την σεξουαλική τους ταυτότητα, στο πλάι του και ότι ο βιασμός τους αποτελούσε μια ύψιστη διαπαιδαγώγηση, στην τέχνη της υποκριτικής.
    Αποτελεί, ή όχι αυτό ομοφυλοφιλική προσπάθεια ψυχολογικής χειραγώγησης της σεξουαλικής ταυτότητας ενός έφηβου, που βρίσκεται ακόμη, στην... αναζήτηση του σεξουαλικού προσανατολισμού του;;
    Μην απορείτε, λοιπόν, για την ....πολιτιστική δράση του Υπουργείου Πολιτισμού, που προσπάθησε-ίσως και ακόμη να προσπαθεί- να συγκαλύψει την υπόθεση Λιγνάδη!
    Τον θέλουν αυτόν τον... πολιτισμό!
    Έχουν έξωθεν εντολή να τον προωθούν και τον χρηματοδοτεί και το κράτος και οι ΜΚΟ και επιχειρηματικοί Ομιλοι!
    Τα γκέι "Pride", "υπό την αιγίδα" του κράτους και με την χρηματοδότηση όλων των παραπάνω,  γίνονται!
    --------------------------------

     

     

Σχόλια