«Ποιοι και πώς μεθοδεύουν την “άλωση” του Έβρου και των Νησιών;»

--------------

Blogger:

Μπράβο σ' όλους τους συμμετέχοντες που αναδεικνύουν το  θέμα, κόντρα στη σιωπή που επιβάλλουν οι κοτζαμπάσηδες των αθηνών. 

Σας έγραφα ..με αφορμή τα περσινά επεισόδια στα νησιά.

Βlogger: 
Στη σύγκρουση στα νησιά του Αιγαίου, δεν πρόκειται για απλά για ήττα του Κυριάκου και της ΝΔ όπως έντεχνα θέλουν  κάποιοι να εμφανίσουν. 
Πρόκειται για στρατηγική ήττα όλου του τόξου που ονομάζει τον εαυτό του "δημοκρατικό" για να κρυφτεί, ενώ δεν είναι παρά ο φερεντζές μιας χούφτας ολιγαρχών, μιας κοτζαμπάσικης "ελίτ" με τα όργανά της (κόμματα, δημοσιοκάφροι, οργανικοί διανοούμενοι και ΜΜΕ).
  • Αποκαλύφθηκε η γύμνια των εθελόδουλων και καλοταϊσμένων των Αθηνών (ή καλλύτερα του κέντρου που παραπέμπει σε τρύπα περισσότερο παρά σε ένα σκληρό κουκούτσι...). (Η νίκη των νησιωτών πρέπει να προστεθεί στο ΟΧΙ του λαού το 2015, σαν ιστορική παρακαθήκη...)
Οι νησιώτες δεν μπορεί παρά να είναι πατριώτες, γι'αυτό και κατοικούν τον ίδιο χώρο τρεις χιλιάδες χρόνια! Και τώρα απέδειξαν ακόμα μια φορά. Ώρα να βγει από το λήθαργο μια πατριωτική πλειοψηφία που θα απαιτήσει το αυτονόητο. Το εθνικό κράτος που κάποιοι - πληρωμένοι αδρά - αποφάσισαν να βάλλουν στο περιθώριο.
Το εθνικό κράτος έχει πολλά χρόνια ζωής ακόμα και κάποιοι μάλλον  βιάστηκαν να το ...σκοτώσουν)
=================
Να είναι τυχαίο που το πατριωτικό πνεύμα ζεί περισσότερο στα σύνορα;

 Εδώ ότι θα βρείτε ότι έχει σχέση με την εγκληματική διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού.

  1. ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ...

  2. Μεταναστευτικό - εισβολή λαθρομεταναστών.

  3. Βατερλό του Τσίπρα το Μακεδονικό, του Κυριάκου το μεταναστευτικό

  4. Λαθρομετανάστες! (και με το Νόμο…)

  5. Η εισβολή των λαθρομεταναστών, το επιβληθέν άσυλο και η προοπτική (σχέδιο;) ισλαμοποίησης της Ελλάδας

  6. Πώς Τουρκία και ΜΚΟ στηρίζουν τους λαθρομετακινητές στο Αιγαίο [video]

  7. «Έξω από τα δόντια»….

  8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ - MKO - Μυτιλήνη - Λέσβος

  9. Αιγαίο: αρχίζουν οι ντόπιοι να σκέφτονται τη μετανάστευση!

  10. Παίζουν και με την εθνική ασφάλεια στο Ανατολικό Αιγαίο

  11. Ούτε στον Έβρο ούτε στην Παιονία ούτε πουθενά

  12. Είμαστε τελικά ένα κράτος μειωμένης κυριαρχίας; Πρέπει επιτέλους να ληφθούν αποφάσεις για το μεταναστευτικό;

  13. Χάρτης των ΜΚΟ για διακινητές – Τα τουρκικά Λευκά Κράνη τη Λέσβο

  14. Ποιό Καστελόριζο; Εδώ χάνεται η Λέσβος… Μόνο οι ανόητοι δεν κατάλαβαν τι επρόκειτο να συμβεί στη Μόρια…

  15. Με βίλες στο κύμα υποδέχεται η Ελλάδα Σομαλούς μετανάστες

  16. Λέσβος: ΜΚΟ, αναρχικοί και μετανάστες εναντίον κατοίκων

    -------------------------

    Μπορούν να έρθουν παρανόμως στην Ελλάδα, αλλά όχι στη Γερμανία !

     

    Η παρουσία Γερμανών αστυνομικών στις πύλες εξόδου από την Ελλάδα θεωρείται επιτυχημένη και θα επεκταθεί, υποστηρίζει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) 

    Όπως επισημαίνει στην ιστοσελίδα της η WAZ, «τον προηγούμενο χρόνο η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία, σε συνεργασία με Έλληνες αστυνομικούς, σταμάτησε στα ελληνικά αεροδρόμια περισσότερα από 5.200 άτομα πριν αναχωρήσουν παρανόμως για τη Γερμανία. Σε αυτά περιλαμβάνονται παράτυποι μετανάστες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με τη βοήθεια δικτύων διακινητών. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν πλαστές ταυτότητες ή άτομα που επιχειρούσαν να ταξιδέψουν στη Γερμανία χρησιμοποιώντας ξένα ταξιδιωτικά έγγραφα».

    Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα «το 2019 οι Γερμανοί και οι Έλληνες αστυνομικοί κατέγραψαν 5.800 παράνομες απόπειρες αναχώρησης από την Ελλάδα προς τη Γερμανία. Η μικρή μείωση για το 2020 αποδίδεται από την ομοσπονδιακή αστυνομία στους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί στις πτήσεις λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, το 2021 η ομοσπονδιακή αστυνομία θέλει να επεκτείνει τη δράση της στα ελληνικά αεροδρόμια. Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούνται οκτώ αστυνομικοί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν στη διάρκεια της χρονιάς και άλλοι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί στα αεροδρόμια της Ρόδου και της Κρήτης. 

    «Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία η εγκληματική δράση των διακινητών από την Ελλάδα προς τη Γερμανία με παράνομα έγγραφα παραμένει ένα ‘ζήτημα ιδιαίτερης σημασίας'» τονίζεται στο δημοσίευμα.

    Πηγή: DW - Γιάννης Παπαδημητρίου

    =========

Σχόλια