Τι έλεγε ο Κοτζιάς το 2018 (Ασυνόδευτα). ΜΚΟ και εμπόριο οργάνων...

«Βόμβα» Κοτζιά: Διπλωμάτες στη φυλακή για εμπόριο οργάνων παιδιών

20 Νοεμβρίου 2018

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα« προχώρησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, καταγγέλλοντας εμπλοκή διπλωματών σε εμπόριο οργάνων παιδιών.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ την Δευτέρα, είπε ότι έστειλε στον εισαγγελέα υποθέσεις Ελλήνων διπλωματών που φέρονται να εμπλέκονταν σε παράνομο κύκλωμα έκδοσης βίζα για ασυνόδευτα παιδιά.

«Δεν συμφωνώ ότι δεν κάναμε τίποτα. Και 93 υποθέσεις που έστειλα στον εισαγγελέα για παραβίαση του ποινικού κανόνα και μερικούς διπλωμάτες που έφτασαν στη φυλακή επειδή έδιναν βίζες σε ασυνόδευτα παιδιά. Ξέρετε τι σημαίνει βίζες σε ασυνόδευτα παιδιά; Σημαίνει εμπόριο οργάνων. Και μόνο αυτό ότι έσωσα μερικές ψυχές θα κοιμηθώ ήσυχα όταν τελειώσει η ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Πηγή: www.thetoc.gr

---------------------

Βlogger: Για να μην λέτε ότι δεν σας τα έχω πει...έγραψα.

Mε τα εγκλήματα του όποιας λινάτσας να ασχοληθεί στα σοβαρά η δικαιοσύνη και κάποιοι πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή. Όχι μόνο ο δράστης, αλλά να τιμωρηθούν και όσοι τον κάλυπταν, όσοι τον τροφοδοτούσαν με ...πρώτη ύλη για τη διαστροφή του.

  • Εμείς θέλουμε να τονίσουμε την διάσταση του ρόλου μιας ΜΚΟ που εμφανίζεται "τροφοδότης μικρών παιδιών" για να ικανοποιήσει τα διεστραμμένα βίτσια του αυτό το ανθρωποειδές της "τέχνης"...
  • Φαίνεται λοιπόν ότι οι ΜΚΟ εκτός από μια μεγάλη μπίζνα που φέρνει πολλά χρήματα στους διαχειριστές τους, είναι τροφοδότης και διαφόρων κυκλωμάτων (σήμερα μαθαίνουμε για το κύκλωμα βιαστών, αύριο μπορεί να μάθουμε για κύκλωμα εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων, κ.ά..)

Ώρα να πάψει η ασυλία των ΜΚΟ και να γίνει ενδελεχής έλεγχος ΟΛΩΝ.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι οι ΜΚΟ μόνο αθώες δεν είναι  και το κράτος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να τις ξηλώσει.  

εδώ μια ματιά για την ξαδέρφη..

  • MKO: Μπορεί ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα; 

    • Γιατί δεν γίνεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του; 

      "ρε μαλάκα, όλη αυτή η ιστορία με τον Λιγνιάδη, είναι μια φαρσοκωμωδία. Αν πραγματικά θέλαν να βρουν τι πραγματικά συμβαίνει θα μας έλεγαν να σπάσουμε το τηλεφωνικό απόρρητο το τελευταίο 20ημέρο και σε ένα τέταρτο θα ξέραμε με ποιους έχει 'ρθει σε επικοινωνία όταν ξέσπασε η ιστορία και αυτό θα έδειχνε πολλά. Αυτό είναι μια πανεύκολη τυπική διαδικασία και το κάνουμε συνεχώς ακόμα και όταν μας το ζητήσουν τηλεφωνικά απ' την αντιτρομοκρατική. Από κει και πέρα να καταλάβεις πόσο θέατρο είναι όλα". Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας.

 εδώ θα βρείτε μια άλλη ανάρτηση - που έχει ενσωματωθεί παρακάτω - σχετικά με τα πλοκάμια των ΜΚΟ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ...ίσως η υπόθεση Λιγνάδη να χρησιμοποιηθεί για να καλυφθεί το μεγαλύτερο έγκλημα που είναι η δράση των ΜΚΟ και ιδίως όλων εκείνων που έχουν ρόλο  - είτε το ξέρουν είτε όχι - στο εμπόριο οργάνων...

--------------------------

Σχετικά με τις ΜΚΟ  κάπου έγραφα:

Για να το λήξουμε το θέμα και για να μην πριονίζουμε τα πριονίδια. Από το παρακάτω μπουκέτο των εγγραφών αποδεικνύεται ότι όλοι ξέρουν: Οι ΜΚΟ είναι βραχίωνας άλωσης της χώρας. Σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπισθεί. Όλος ο εσμός που σιτίζεται απ' αυτές (και δεν μιλάμε για τους φουκαράδες που κάνουν μεροκάματα, αλλά τους υπευθύνους που τρώνε με χίλιες μασέλες) πρέπει να αντιμετωπισθούν ως προδότες του κράτους και δοσίλογοι.  
Πριν απ' όλα να γίνει καταγραφεί  ποιες είναι, να δεσμευτούν τα στοιχεία τους - δεν θα βρείτε τίποτα, αφού πρόκειται για κελύφη αδειανά, που κάθε μέρα κάνουν εξαγωγή των όποιων διαθεσίμων τους σε τράπεζες του εξωτερικού - και να απαγορευτεί η λειτουργία τους στην Ελληνική επικράτεια. Έτσι κάνουν τα κράτη που είναι αυτεξούσια και δεν είναι προτεκτοράτα. Στα καθ' υμάς: Αφού μας σκοτίσουν τα  ....φρύδια για  καμιά βδομάδα θα ανακαλύψουμε κάποιο άλλο θέμα για να απασχολήσουμε το πόπολο....

-----------

στο 10ο λεπτό....

-----------------

 

Σχόλια