ΗΠΑ: Το μεγαλύτερο στήσιμο εκλογών στην ιστορία της Δημοκρατίας!

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Αμερική δεν έχει προηγούμενο στην δημοκρατική ιστορία των εθνών. Έχουμε ζήσει πραξικοπήματα, προδοσίες, εισβολές, αρκετούς τρόπους για να παρακαμφθεί η να κακοποιηθεί η δημοκρατική βούληση ενός λαού. Αυτό όμως που γίνεται στην Αμερική ισοδυναμεί με ένα χειρουργείο νοθείας το οποίο ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας και θράσους.

Ενώ λοιπόν ο πρόεδρος Τραμπ έπαιρνε άνετα τις εκλογές, σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, ξαφνικά άρχισαν κάποιες ανατροπές πέραν κάθε φαντασίας, όχι φυσικά από την μείωση των ψήφων που βρισκόντουσαν στα εκλογικά κέντρα, δηλαδή από τους ψηφοφόρους που πήγαν κανονικά και ψήφισαν ως όφειλαν, αλλά από τις λεγόμενες επιστολικές ψήφους!

Εκεί δηλαδή που ο Τραμπ έπαιρνε πολιτείες κλειδιά που τον οδηγούσαν στον μαγικό αριθμό των εκλεκτόρων, πάνω από 280 για την ακρίβεια θέσεις, σκανδαλωδώς άρχισε να βρέχει επιστολικές ψήφους, που όλως τυχαίως ανέτρεψαν ξημερώματα Αμερικής το νόμιμο αποτέλεσμα! Και φυσικά, πάλι απόλυτως συμπτωματικά, η επιστολικές ψήφοι ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία ψήφοι των δημοκρατικών! Αν είναι δυνατόν!

Για τους υποψήφιους λοιπόν το όριο εκλεκτόρων ώστε να εκλεγούν στο προεδρικό αξίωμα, είναι 270. Κοιτάξτε λοιπόν τι έκανε το επιτελείο του Μπάιντεν:

Ο Μπάιντεν λοιπόν έχει εξασφαλίσει 238 εκλέκτορες. Προσθέστε τώρα τους εκλέκτορες που αντιστοιχούν στις περιοχές του γαλάζιου χρώματος, δηλαδή στις περιοχές που έκανε ο Μπάιντεν την περιβόητη ανατροπή με τις επιστολικές ψήφους: 238 + 10 + 16 + 6 = 270!!!

Συμπτωματικά δηλαδή, η ανατροπή με τις επιστολικές ψήφους έγινε στις περιοχές που το άθροισμα τους φέρνει το πολυπόθητο 270, ακριβώς! Ούτε ένας εκλεκτός παραπάνω! Μιλάμε για την απόλυτη νοθεία. Γι’ αυτό ακριβώς ο Τραμπ απειλεί να πάει στο ανώτατο δικαστήριο, και πρέπει να το κάνει. Όσο κι αν τον σιχαίνεται κάποιος, όταν βιάζεται έτσι μία δημοκρατία, η μεγαλύτερη δημοκρατία στον πλανήτη, φανταστείτε τι μπορούν να πάθουν άλλες χώρες, πολύ μικρότερες, πολύ πιο αδύναμες.

ΠΗΓΗ

=============

Μία μεγάλη εκστρατεία νοθείας συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καθώς στις κρίσιμες βόρειες πολιτείες που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς εμφανίστηκαν ξαφνικά το βράδυ τεράστιες επιστολικές ποσότητες ψήφων από το πουθενά για να δώσουν το προβάδισμα στον Μπάιντεν.

Χθες το βράδυ ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν πρωτοπόρος με μεγάλη διαφορά σε πολλές πολιτείες, όπως η Τζόρτζια, η Βόρεια Καρολίνα, το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσιν και η Πενσυλβανία.

Ο Πρόεδρος Τραμπ είχε μεγάλο προβάδισμα στο Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν, αλλά σήμερα το πρωί ο Τζο Μπάιντεν πήρε το προβάδισμα αφού εμφανίστηκαν από το πουθενά τη νύχτα εκατοντάδες χιλιάδες συνεχόμενοι ψήφοι για τον Μπάιντεν. Μάλιστα η συμμετοχή σε αυτές τις πολιτείες υποτίθεται ότι έφτασε το απίθανο νούμερο του... 90%, το οποίο δεν έχει καταγραφεί ποτέ σε εκλογές παγκοσμίως.

Αυτό έχει συμβεί μέχρι στιγμής στις δημοκρατικές ελεγχόμενες Μίσιγκαν και Ουσικόνσιν, ενώ το ίδιο σκηνικό στήνεται και στην Πενσιλβάνια, που έχουν σταματήσει να μετρούν ψήφους! 

Μάλιστα η κλεψιά είναι τόσο καραμπινάτη που είναι... στατιστικά αδύνατη.

Συγκεκριμένα στο Μίσιγκαν μία πολιτεία που ο Ντόναλντ Τραμπ προηγούνταν με 10 μονάδες κατά τη διάρκεια της... βραδινής καταμέτρησης εμφανίστηκαν 140.000 συνεχόμενοι ψήφοι του Μπάιντεν έναντι 0 του Τραμπ! 

Δείτε τη στιγμή (πορτοκαλί κύκλος) που προστέθηκαν 140.000 συνεχόμενοι(!) ψήφοι υπέρ του Μπάιντεν.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο Ουσκόνσιν, μία πολιτεία που επίσης ο Ντόναλντ Τραμπ προηγούνταν το βράδυ και ξαφνικά εμφανίστηκαν μέσα στη νύχτα πάνω από 139.000 συνεχόμενοι ψήφοι για τον Τζο Μπάιντεν. Σε άλλη μία καραμπινάτη απόδειξη νοθείας.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ψήφους στις εκλογές θα πρέπει να ψήφισε σχεδόν το.. 90% των κατοίκων του Ουισκόνσιν. Καθώς από τους 3,684,726 καταγεγραμμένους ψηφοφόρους, ψήφισαν οι... 3,239,977

Μάλιστα στην πολιτεία του Μιλγουόκι έγιναν κάποιες σκιερές ενέργειες και καθυστερούσε συνεχώς να αναφέρει τις ψήφους.

Την ίδια στιγμή τα κανάλια έδιναν σίγουρα την Αριζόνα στον Μπάιντεν και μετά «ανακαλύφθηκε» ότι έγινε λάθος και δεν είχαν μετρηθεί 400.000 ψήφοι από περιοχές του Τραμπ. 

Όλο αυτό το χυδαίο σκηνικό που θυμίζει εκλγοές αφρικανικής χώρας ή Βόρειας Κορέας έχουν οδηγήσει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να έχει εξαπολύσει επίθεση μέσω Twitter σε δημοκρατικούς και βαθύ κράτος μιλώντας πια ξεκάθαρα για νοθεία, αφού το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στη Πενσιλβάνια όπου ο Τραμπ προηγείται με 500.000 ψήφους και το βράδυ σταμάτησαν την καταμέτρηση! 

«Κάνουν ότι έκαναν στο Μίσιγκαν και στο Ουισκόνσιν στην Πενσιλβάνια, θέλουν να εξαφανίσουν το προβάδισμά των 500.000 ψήφων», είπε.

 -----------------------------

 

Το επιτελείο Τραμπ κατέθεσε προσφυγή σε τρεις Πολιτείες για να σταματήσει η καταμέτρηση

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκινά δικαστικό αγώνα για να μην μετρήσουν ψήφοι τις οποίες ο ίδιος θεωρεί άκυρες, την ώρα που το στρατόπεδο των Δημοκρατικών εμφανίζεται ανακουφισμένο από τη διαφαινόμενη νίκη του Τζο Μπάιντεν σε Πολιτείες-κλειδιά.

Το προεκλογικό επιτελείο του Τραμπ ανακοίνωσε αρχικά ότι προσφεύγει στα δικαστήρια στο Γουισκόνσιν, μια Πολιτεία που φαίνεται να την κερδίζει οριακά ο Μπάιντεν. Η διαφορά των δύο υποψηφίων είναι μικρότερη του 1%, σύμφωνα με τα σχεδόν τελικά αποτελέσματα (με ενσωματωμένο το 99% των ψήφων). Οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν να γίνει επανακαταμέτρηση και ζήτησαν από τα τοπικά δικαστήρια να ελεγχθούν ξανά οι ψήφοι που έχουν ήδη καταμετρηθεί.

Στο Μίσιγκαν, οι Ρεπουμπλικάνοι ζητούν να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων και να μπορέσουν να ελέγξουν «εκείνα τα ψηφοδέλτια που ανοίχτηκαν και καταμετρήθηκαν ενώ εμείς δεν είχαμε ουσιαστική πρόσβαση», όπως ανέφεραν.

Παρόμοιο είναι και το αίτημα στην Πενσιλβάνια: προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για να σταματήσει «προσωρινά» η καταμέτρηση των ψήφων, μέχρι να υπάρξει «ουσιαστική διαφάνεια», όπως λένε, κατηγορώντας τους Δημοκρατικούς αξιωματούχους ότι «κρύβουν» τη διαδικασία από τους Ρεπουμπλικάνους παρατηρητές.

Για πρώτη φορά από το 2000, οι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν το όνομα του επόμενου προέδρου τους, μία ημέρα μετά τις εκλογές. Η συμμετοχή, κυρίως η επιστολική ψήφος, έσπασε κάθε ρεκόρ και η καταμέτρηση μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες σε ορισμένες Πολιτείες, εκείνες που θα κρίνουν τελικά ποιος θα ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου 2021.

Είναι αρκετά πιθανόν πάντως ο νικητής να αρχίσει να διαφαίνεται μέσα στις επόμενες ώρες. Δύο από τις «αμφίρροπες» Πολιτείες, το Μίσιγκαν και η Τζόρτζια, ανακοίνωσαν ότι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά μέχρι το τέλος της ημέρας. Σε άλλες ωστόσο, όπως στην Πενσιλβάνια και τη Νεβάδα, η καταμέτρηση θα συνεχιστεί σίγουρα και αύριο, ενδεχομένως και την Παρασκευή.

Μέχρι στιγμής, ο Τζο Μπάιντεν έχει πάρει ένα μικρό προβάδισμα στο Μίσιγκαν (+0,7%), που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει τη νίκη. Ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται στην Πενσιλβάνια, την Τζόρτζια και τη Βόρεια Καρολίνα. Μάλιστα, στην Πενσιλβάνια, ο επικεφαλής του προεκλογικού επιτελείου του τον ανακήρυξε νικητή, μολονότι απομένει να καταμετρηθεί σχεδόν το 20% των ψήφων.

Από την πλευρά των Δημοκρατικών, η αισιοδοξία έχει επανέλθει. «Ο Τζο Μπάιντεν είναι σε καλή θέση για να κερδίσει αυτές τις εκλογές και θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ», είπε η διευθύντρια του επιτελείου του, Τζένιφερ Ο’Μάλεϊ Ντίλον.

Ό,τι και να συμβεί, ο επόμενος πρόεδρος θα πρέπει να καταφέρει να συνεννοηθεί με το Κογκρέσο, που παραμένει διχασμένο: όπως ήταν αναμενόμενο, οι Δημοκρατικοί διατήρησαν τον έλεγχο στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όμως στη Γερουσία η πλειοψηφία φαίνεται ότι θα παραμείνει στα χέρια των Ρεπουμπλικάνων

 ============================

  • Καταγγελίες Ντ.Τραμπ για νοθεία: «Προηγούμασταν σε πολιτείες-κλειδιά αλλά τότε "μαγικά" εμφανίστηκαν "σακιά" ψήφων»

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτηση του (την οποία μπλόκαρε) το twitter έκανε σαφέστατες καταγγελίες περί νοθείας, αφού στις πολιτείες «κλειδιά» εμφανίστηκαν ξαφνικά μαζικές ψήφοι από το πουθενά και άλλαξαν το διαφαινόμενα αποτέλεσμα.

    Χαρακτηριστικό ότι στο Μίσιγκαν εμφανίστηκαν 150.000 χιλιάδες ψήφοι του Μπάιντεν έναντι 0 του Τραμπ(!) μεταξύ του 90 & 93% της καταμέτρησης και του έδωσαν το προβάδισμα, πράγμα στατιστικά αδύνατο και ενδεικτικό του τι συνέβη σε αυτές τις πολιτείες.

    «Εχθές το βράδυ προηγούμουν, με συμπαγές ποσοστό, σε πολλές πολιτείες-κλειδιά, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν ελεγχόμενες  από τους Δημοκρατικούς. Τότε η μια μετά την άλλη άρχισαν μαγικά να εξαφανίζονται όταν άρχισαν να εμφανίζονται «σακιά» ψήφων

    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ και οι δημοσκόποι έπεσα απόλυτα & ιστορικά έξω», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

     

Σχόλια