ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ..

----------------------------
Προσπαθώντας να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, ας ξαναδούμε, μερικές απόψεις. Πάντως δεν μπορεί να ξεμπερδέψει κανείς εύκολα με τους διαδηλωτές λέγοντας ότι είναι  ...φασίστες. Μια πρώτη  πρόχειρη αποτίμηση είναι: 
Ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη στα λεγόμενα ΜΜΕ, αφού στη συνείδηση των περισσοτέρων δεν είναι παρά μηχανές παραπληροφόρησης και εργαλεία χειραγώγησης. 
Υ.Γ. Με τόσο κόσμο χωρίς μάσκες, θα πρέπει το πλήθος των ασθενών στα Νοσοκομεία της Γερμανίας - αλλά και όπου υπήρχαν αντίστοιχες διαδηλώσεις - να εκτοξευτεί τις επόμενες μέρες. Αν αυτό δεν συμβεί.... 

  1. Ο επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης μιλά για την "τρομοκρατία" του ιού

  2. Η Παγκόσμια Νέα Τάξη του ΟΗΕ και η "Πανδημία" (Β)

  3. Ο Π.Ο.Υ. ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ BILL GATES ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

  4. ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΜΕ; 

  5. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ/WHO;

    Από τα Γενετικά Μεταλλαγμένα Τρόφιμα... στους Γενετικά Μεταλλαγμένους Ανθρώπους

    -------------

    • Διαδηλώσεις αρνητών του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη

      και στην Πολωνία! 

      -----------------------

      Ομιλία Robert F. Kennedy στη διαδήλωση του Βερολίνου


      “Συγχωρείστε με για τη φωνή μου.
      Θα βελτιωθεί καθώς μιλάω και επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω λίγο για αυτό το ταξίδι που με έφερε εδώ. 
      Oι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πιο ισχυρές από τα πετρέλαια πιο ισχυρές και από τη χημική βιομηχανία και αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή όχι μόνο για την υγεία των παιδιών μας, αλλά και για όλους τους θεσμούς της δημοκρατίας που δεν βρίσκονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά σε όλο τον κόσμο.
      ΟΙ φαρμακευτικές βιομηχανίες λειτουργούν και "πιάνουν" τους πολιτικούς και τις τρέχουσες κυβερνήσεις σε κάθε έθνος στον κόσμο και αν κερδίσουμε αυτήν τη μάχη μόνο σε ένα έθνος τις Ηνωμένες Πολιτείες θα τη χάσουμε παγκοσμίως, έτσι χρειαζόμαστε ανθρώπους καλής θέλησης, που έχουν θάρρος ανθρώπους που έχουν ένα μη συμβατικό τρόπο σκέψης που καταλαβαίνουν ότι μας λένε ψέματα. Ότι ολόκληρη η πολιτική δομή σήμερα είναι κορεσμένη από την φαρμακευτική προπαγάνδα και εγώ παρακολούθησα τα τελευταία χρόνια κάτι που είναι εξαιρετικό: Είμαστε σε σημείο καμπής, πιστεύω στην ανθρώπινη ιστορία-το μεγαλύτερο και πιο κρίσιμο σημείο καμπής που είχε ποτέ συναντήσει η ανθρωπότητα..
      Ολοκληρωτικά και αυταρχικά κράτη έχουν χρησιμοποιήσει τη δύναμη του φόβου για να σχεδιάσουν τη συμμόρφωση των πληθυσμών.
      O Ηermann Goering όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα: “πώς κάνατε τους Γερμανούς να συμμορφωθούν;”, ο Guering είπε ότι δεν είναι μόνο η Γερμανία που λειτουργεί η προπαγάνδα. Σε οποιαδήποτε χώρα, άσχετα αν είναι φασιστική χώρα ή κομμουνιστική χώρα ή μοναρχία ή μια δημοκρατία .Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι ηγέτες είναι να πουν στους ανθρώπους ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβούνται έντονα και να δείξουν με το δάχτυλό τους τη πηγή του φόβου τους και μπορούν έτσι να κάνουν τα ανθρώπινα όντα ό,τι θέλουν αυτοί.Μπορούν να τους κάνουν να σφαχτούν σαν τα πρόβατα, μπορούν να τους κάνετε να υπακούσουν.
      Ήμασταν πολύ τυχεροί χώρα που είχαμε έναν ηγέτη τον franklin roosevelt και είπε το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος και κατάλαβε ότι ο φόβος θα μας οδηγούσε σε ολοκληρωτισμό και στην ατζέντα της βιοασφάλειας που οι άνθρωποι όπως ο Bill GATES, ο Anthony Fauci και ο Davos και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τρέχουν τώρα την παγκόσμια οικονομία, έχουν καταλάβει εδώ και χρόνια ότι έχουν δύναμη τέτοια που δεν είχε ποτέ ξανά καμία ολοκληρωτική κυβέρνηση. Η βιοασφάλεια είναι ο σημερινός Χίτλερ που θα μπορεί να δείξει τους Εβραίους και να σας πει ότι είναι αυτή η μεγάλη απειλή που πρέπει να τη φοβάστε και εσείς όλοι οι άλλοι πρέπει να υπακούσετε...
      Οι κυβερνήσεις αγαπούν τις πανδημίες με τον ίδιο τρόπο που αγαπούν τους πολέμους, γιατί τους δίνουν δύναμη, τους δίνουν έλεγχο και τους δίνουν την ικανότητα να επιβάλουν την υπακοή στα ανθρώπινα όντα.
      Και σήμερα έχουμε την παραμόρφωση των νέων τεχνολογιών
      που δίνουν στις κυβερνήσεις τη δυνατότητα να επιβάλλουν ελέγχους σε πληθυσμούς που δεν είχαν ποτέ φανταστεί .
      Ποτέ πριν στην ιστορία της ανθρωπότητας ..από οποιονδήποτε τύραννο στην ιστορία, δεν είχαμε ένα αντίστοιχο 5G, που έχει δημιουργήσει μια κατάσταση παρακολούθησης.
      Το 5G δεν είναι εδώ προς όφελός σας.
      Δεν είναι εδώ ώστε να μπορείτε να κάνει τη ζωή σας καλύτερη γιατί μπορείτε να κατεβάσετε το βιντεοπαιχνίδι σας σε έξι δευτερόλεπτα αντί για 29.
      Ο μόνος λόγος που το 5G είναι εδώ είναι επειδή επιτρέπει αυτά τα μεγάλα δεδομένα στις εταιρείες που διοικούνται από τον Bill Gates και τον Mark Zuckerberg και τον Jeffrey Besos, είναι να συλλέξουν τα δεδομένα σας για να ακούσουν τις συνομιλίες σας στο κινητό σας τηλέφωνο.
      Ήταν πάντα σε θέση να το κάνουν αυτό, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για να τα υποβάλουν σε αναλυτικά στοιχεία και στη συνέχεια να
      κερδίσουν χρήματα και να τα πουλήσουν .
      Σήμερα χτίζεται μια πόλη στην Αριζόνα 80.000 άτομων με κέντρο δεδομένων που θα είναι σε θέση να λάβει όλα αυτά τα νέα δεδομένα τα δεδομένα στο alexis στο σπίτι σας ….πιστεύετε ότι το alexis λειτουργεί για εσάς ???
      Δεν δουλεύει για σένα …το κινητό σου κατασκοπεύει.
      Το ότι έχουν βιομετρική αναγνώριση προσώπου, που συστήνει το GPS σας όλους τους δορυφόρους που χρεώνουν πύλες καυσαερίων.
      Το ότι οι δορυφόροι του θα μπορούν να παρακολουθούν κάθε τετράγωνο κάθε ίντσα του πλανήτη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θα ξέρουν και στη συνέχεια έχουν μια άλλη καινοτομία που είναι το ψηφιακό νόμισμα και μόλις ψηφιοποιήσουν το νόμισμά μας και ξεφορτωθούν τα μετρητά.
      Έχουν απόλυτο έλεγχο πάνω μας στην οικονομία ολόκληρη.
      Γιατί θα μπορούν να φορολογούν κάθε συναλλαγή.
      Οι τράπεζες θα μπορούν να εξαργυρώνουν κάθε μεταφορά πλούτου κάθε συναλλαγή, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή, όσο μικρή κι αν ειναι αλλά επίσης θα είναι σε θέση να επιβάλουν την υπακοή, γιατί αν είστε ανυπάκουοι θα μπορούν να κλείσουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό και θα λιμοκτονειτε και δεν θα έχετε πρόσβαση σε μετρητά.
      Και πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι αυτή η πανδημία ήταν μια πανδημία που ήταν προγραμματισμένη από την αρχή.
      Είναι μέρος ενός απαίσιου σχεδίου που δεν μπορώ
      να σας δώσω την απάντηση σε αυτό.
      Δεν έχω αρκετά αποδεικτικά στοιχεία.
      Εάν δημιουργήσουν αυτούς τους μηχανισμούς ελέγχου
      γίνονται όπλα υπακοής για αυταρχικά καθεστώτα, ανεξάρτητα από το κατα πόσο ευεργετικοί ή αθώοι ειναι οι άνθρωποι που τους δημιούργησαν.
      Μόλις τα δημιουργήσουν θα τα καταχραστούν εκατό τοις εκατό
      Εγγυώμαι ότι θα κακοποιηθούν όλοι οι άνθρωποι που είναι έξω στο δρόμο τώρα που διαφωνούν με αυτά με αυτό το νέο, με την επιβολή που βλέπουμε γύρω μας του αυταρχικού ελέγχου των ανθρώπων που τους λένε φορέστε τη μάσκα σας.
      Και ξέρετε, νομίζω ότι όλοι στην Ευρώπη, όλοι στη Γερμανία, όλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, τους είπαν γιατί πρέπει να φορέσετε μάσκα.
      Εδώ είναι η επιστήμη που λέει ότι θα βοηθήσει.
      Εδώ είναι η επιστήμη που λέει ότι λειτουργεί ότι θα σταματήσετε ετσι δηθεν τη μετάδοση του ιου.
      Ας λένε ότι είναι η επιστήμη, αλλά δεν είναι οι άνθρωποι.
      Ο πατέρας μου μου είπε όταν ήμουν παιδί οτι οι άνθρωποι στην εξουσία λεν ψέματα
      Ο Fauci και ο Bill gates λένε στην επιστήμη ό,τι θέλουν…
      Nα δούμε τις μελέτες για την υδροξυχλωροκίνη.
      Η καραντινα σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από τον ιο
      Θέλουμε να δούμε την πραγματική επιστήμη και τις πραγματικες εκτιμήσεις κινδύνου .
      Ο πατέρας μου μου είπε όταν ήμουν παιδί, οτι οι άνθρωποι στην εξουσία λεν ψέματα και οτι όλοι εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε μια δημοκρατία που χρειαζόμαστε.
      Καταλάβετε το, ότι οι άνθρωποι στην εξουσία θα καταχραστούν κάθε δύναμη που εμείς τους δίνουμε
      Παραιτηθείτε από αυτούς.
      Τώρα τους δίνουμε τη δύναμη στη μικροδιαχείριση κάθε κομματιου της ζωής μας 24 ώρες την ημέρα .
      Πρόκειται να μάθουν πού είμαστε, που ξοδεύουμε τα χρήματα μας.
      Θα έχουν πρόσβαση στα δικά μας παιδιά που θα έχουν το δικαίωμα να τους επιβάλλουν ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις .
      Ξέρουμε ότι οι Ναζί το έκαναν αυτό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης
      Στον δευτερο παγκόσμιο πόλεμο δοκίμασαν εμβόλια σε τσιγγάνους και εβραίους και ο κόσμος ήταν τόσο τρομοκρατημένος μετά τον πόλεμο.
      Υπογράψαμε τον κώδικα της Νυρεμβέργης και όλοι δεσμευτήκαμε όταν το κάνουμε αυτο, Ότι δεν θα επιβάλουμε ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις στα ανθρώπινα όντα χωρίς συγκατάθεση.
      Μετά από ενημέρωση και σε δύο χρόνια όλη αυτή η πεποίθηση έχει εξαφανιστεί ξαφνικά και οι άνθρωποι περπατούν τυφλά μαζικά.
      Είναι ενορχηστρωμενο αυτο
      Οι κυβερνητικές υπηρεσίες ενορχηστρώνουν την υπακοή και δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι προϊόν δημοκρατίας.
      Είναι το προϊόν ενός φαρμακευτικού πολέμου ατζέντας 
      βιοασφάλειας που θα υποδουλώσει το σύνολο ,την ανθρώπινη φυλή και θα μας βυθίσει σε έναν δυστοπικό εφιάλτη όπου οι αποκαλυπτικές δυνάμεις της άγνοιας και της απληστίας θα τρέχουν τη ζωή μας , καταστρέφοντας τα παιδιά μας , καταστρέφοντας όλα τα όνειρα και την αξιοπρέπεια που ελπίζουμε να δώσουμε στα παιδιά μας.
      Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τη δική μας δημοκρατία μακριά .
      Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τη δική μας υγεία μακριά .
      Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τις δικές μας ελευθερίες μακριά .
      Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να πάρετε τα δικά μας παιδιά μακριά. Σας ευχαριστώ"
      Robert F. Kennedy, Berlin, 28.08.2020

       ΠΗΓΗ

Σχόλια