Ελληνικό βέτο σε έκδοση ανακοίνωσης του ΝΑΤΟ για υποστήριξη της Τουρκίας στην Ιντλίμπ

ΠΗΓΗ
Η ελληνική αντιπροσωπεία μπλόκαρε την έκδοση κοινής ανακοίνωσης των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ στην οποία θα καταδικαζόταν η ...βάρβαρη επιθετικότητα του καθεστώτος Άσαντ στην Ιντλίμπ και η έκφραση συμπαράστασης στην Τουρκία. Αναμένονται ανακοινώσεις από το Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Εξωτερικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική πλευρά ήταν η μοναδική που έθεσε το θέμα ότι η παρουσία του τουρκικού στρατού δεν είναι εντός των συνόρων, αλλά εντός γειτονικής χώρας. Ενδεχομένως να εκφράστηκαν και αντιρρήσεις με βάση τη συνεργασία της Αθήνας με αιμοσταγείς ισλαμιστικές ομάδες μαχητών οι οποίες έχουν σχέση με την Αλ Κάιντα και το “Ισλαμικό Κράτος”.
Θα πρέπει να θεωρείται όμως βέβαιο, ότι η ελληνική στάση έχει υπαγορευθεί από την ανάγκη επίδειξης παρόμοιας συμμαχικής αλληλεγγύης και απέναντι στην Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει από μια συμμαχική -υποτίθεται- χώρα, την Τουρκία, οργανωμένη απόπειρα εισβολής από μεταναστευτικές – προσφυγικές ορδές, οι οποίες προκλήθηκαν απ’ό αυτή καθαυτή τη συμπεριφορά και τις ενέργειες της συμμάχου.  ΠΗΓΗ
------------------------
  • Μετά από αρκετά χρόνια, επιστρέφει ο "ορθός" λόγος - με ´ολους τους περιορισμούς που υπάρχουν.  
Μπράβο! 
Φαίνεται ότι οι αντιδράσεις των νησιωτών έβγαλαν από τον λήθαργο κάποια μυαλά και οι "κατά παραγγελία ανθρωπιστές" που μάλλον είναι μπόλικοι και στίζονται και σ' αυτήν την Κυβέρνηση έχασαν σε επιχειρήματα. Το τσαλάκωμα της Κυβέρνησης και του Μητσοτάκη ήταν τέτοιο που κατάλαβε ότι θα έχει χειρότερο μέλλον απ' αυτό του Τσίπρα (που είναι πολιτικά νεκρός, αλλά καμώνεται τον κοριό-πτώμα ότι δεν το ξέρει...).  
Ας ελπίσουμε ότι η στροφή θα ολοκληρωθεί και να είναι μόνιμη.... 

...καλά ο τΣΥΡΙΖΑ είναι ο τελευταίος που πρέπει να ακούγεται ....

  1. Ελλάδα: Χώρος κατασκευής και αποθήκης δούλων 

  2. Ε, όχι να μιλούν και οι Συριζαίοι για το μεταναστευτικό!

και φυσικά ....

------------- 

γράφαμε σε παλιότερη εγγραφή:


Αισθητική προσέγγιση: Το ξέκωωωλο "ελληνική αριστερά" υποβασταζόμενο από τα κουστούμια του φασισμού  και νεοφιλευθερισμού. (Είναι τώρα η στιγμή που ο Κυριάκος πρέπει να κλείσει το μαγαζί -Ν.Δ. -, να μπει υπό την σκέπη του ...Τσίπρα και να έρθουν εις σάρκαν μίαν)


Το βλέμμα, δηλωτικό της απέχθειας προς τον λαό και την πλέμπα. Πρόκειται για "καθαρή" αριστερά, δεν μπορεί να ασχολείται με τα νηπιακά προβλήματα του ανώριμου λαού που βρε αδερφέ δεν λέει να ...εκμοντερνισθεί! 
(Όπου εκμοντερνισμός= δουλεία!) 


Αν ο Κυριάκος και η ΝΔ ολοκληρώσει τη  στροφή και η ΝΔ θα πάψει να θυμίζει ΣΥΡΙΖΑ, τότε υπόσχομαι ότι θα σβήσω αυτήν την εγγραφή...
----------------------
ΥΓ. 
 ΥΓ! (μετά από 14 ώρες) λίγο κράτησε....

Μπέρδεμα με το βέτο της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ! Το ασκήσαμε ή όχι;

 

Σχόλια