Τσίπρας, Γεωργιάδης, Βορίδης: Μιά παρεξηγημένη ωραία παρέα

τσίπρας
Βούιξε ο τόπος  με τα χαριεντίσματα, τα ξεκαρδιστικά γέλια και τις γλύκες, τα αστειάκια και τις φιλοφρονήσεις μεταξύ του Αλ. Τσίπρα και των Αδ. Γεωργιάδη και Μ. Βορίδη στο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Κίνας.
Μέχρι που και ο Κυρ. Μητσοτάκης μόλις είδε την εύθυμη παρέα πλησίασε με πλατιά χαμόγελα, παραξενεμένος από την... ωραία ατμόσφαιρα των “ακροδεξιών” στυλοβατών της παράταξής του με τον αρχηγό της (μεταλλαγμένης)”Αριστεράς”.
Για όσους ενοχλήθηκαν από το δημόσιο, φωτογραφικό και τηλεοπτικό θέαμα της ξεκαρδισμένης “ετερόκλητης” παρέας, τους πληροφορούμε ότι η εξαιρετικά χαρούμενη, με ανταλλαγές κομπλιμέντων, συντροφιά ήταν απλώς μια λίγο πιο εξεζητημένη φευγαλέα κοινωνική στιγμή, η οποία γρήγορα θα δώσει την θέση της στα βλοσυρά πρόσωπα, τις έντονες, έως υβριστικές, αντιπαραθέσεις  και την εκτόξευση κάθε λογής κοσμητικών επιθέτων ανάμεσα στο τρίο της στιγμιαίας όμορφης συντροφιάς.
Ας μην ανησυχούν οι φίλοι/ες των δύο παρατάξεων. Η δημόσια μονομαχία τους θα συνεχισθεί και θα λαμβάνει όλο και πιο άγριο χαρακτήρα, το θέαμα της κοκορομαχίας δεν θα λείψει, διότι μόνο έτσι η κανονικότητα της βαθύτερης και ουσιαστικής συναίνεσης  μπορεί να αποκρύπτεται και να συγκαλύπτεται από το φιλοθεάμον κοινό, που αρέσκεται στις εικόνες και προσπερνάει τις πράξεις και τις εφαρμοσμένες πολιτικές.

Blogger: Για μας δεν καμία έκπληξης: Πρόκειται για δυο μορφώματα που ήδη σε παλιότερη εγγραφή είχαμε προτείνει να ενωθούν κια να πάψουν να παριστάνουν τα διαφορετικά. Βέβαια ΣΟΡΟΣ και ΣΙΑ έχουν καταλήξει ότι δεν ήρθε η ώρα...

..."Είναι τώρα η στιγμή που ο Κυριάκος πρέπει να κλείσει το μαγαζί -Ν.Δ. -, να μπει υπό την σκέπη του ...Τσίπρα και να έρθουν εις σάρκαν μίαν"

  1. H Συριζαία Αριστερά ως Νέα Δεξιά.

  2. Αριστερά-Δεξιά: οι ετεροθαλείς αδελφές

  3. Η Ολιγαρχία των συμμοριών. Tου Γιώργου Κοντογιώργη

  4. Γιώργος Κοντογιώργης: Έχουμε εισέλθει σε μια, μετά τη νεοτερικότητα, φάση 

  5. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ασκήσει αξιόπιστη αντιπολίτευση

  6. ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδία και εμπαιγμός χωρίς όρια και αναστολές…

  7. Η «Αριστερά» του Politically Correct

  8. Μεταμοντέρνα Αριστερά και Ηθική

  9. Η "Αριστερά" της Παρακμής

  10. Μεταμοντέρνα Αριστερά... Η Λούμπεν Αριστερά... 

  11. Οι εκλεκτικές συγγένειες του ΣΥΡΙΖΑ με την παγκοσμιοποίηση

  12. Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ και η ανάγκη νέας Μεταπολίτευσης

  13. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και δεν θέλει να αντιταχθεί στο νεοφιλελευθερισμό

  14. Γιατί το ευρωιερατείο αγάπησε τον ΣΥΡΙΖΑ

    ----

    ===============


    Η φωνή της "Αριστεράς" του ΝΑΤΟ...


    Η φωνή της "Αριστεράς" του ΝΑΤΟ

    Οι ΕξωΦιλ, είναι μία Συριζοφωλιά με μισθωμένα τρόλλ με πραγματικά και fake προφίλ αλλά και με δικά τους ακροδεξιά προφίλ, τα οποία χρησιμοποιούν για να... μπορούν να συντηρούν διαδικτυακά το δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

    Περιλαμβάνει τους πάντες.

    Από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, από Σιώνια, από ξεπλένηδες της Δούρου, από υπαλλήλους του Σώρρος, από λαλίστατους ρουφιάνους που ελέγχονται μέχρι και για πράκτορες, από θιγμένους (από τα άρθρα μου) απεργοσπάστες αμερικανοτσολιάδες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και από κάτι τύπους οι οποίοι όταν όρθωσα το ανάστημα μου απέναντι στην Νατοϊκή Συμφωνία των Πρεσπών, ενεργοποίησαν τον μηχανισμό τους και μαζί με την Ισραηλινή Πρεσβεία προσπάθησαν μάταια να με βγάλουν ως φασίστα.
    ===============


    Οι ίδιοι δωσίλογοι... με καινούργιες φορεσιές και σήμερα στην πατρίδα μας...







    ...τότε ξεπουλούσαν την πατρίδα με τα όπλα
    ...σήμερα ξεπουλούν την πατρίδα με "δημοκρατικές διαδικασίες" για την "ειρήνη και συνεργασία"
    ...αμερικανοτσολιάδες, γερμανοτσολιάδες
    Θάνατος στον φασισμό!
    =================================
     blogger:  Το είπε και τόκανε! Είναι να μη βάλλει κάτι στο μυαλό του...
    Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, 16:39





    Ο Α. Τσίπρας επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για το Πολυτεχνείο

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε το "παρών" και τέθηκε επικεφαλής στο μπλοκ του κόμματος που συμμετέχει στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Μαζί του οι Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Βούτσης, Αννέτα Καββαδία, Νίκος Παππάς, Ρένα Δούρου και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
    O Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει την παρουσία του στην πορεία με ανάρτηση στο Facebook με την οποία καλούσε του πολίτες σε αντίσταση «κατά της οπισθοδρόμησης και όσων έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».










    Φωτογραφίες: Eurokinissi
    ================

     ======================


    Κραυγάζοντας "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι"...

    ...και δεν βρέθηκε ένας δικός του άνθρωπος να του πει: "Ρε μαλάκα, μην εξευτελίζεσαι περισσότερο..."!
    =============


    ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...
    Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θέλουν απόψε τον Τσίπρα να ηγείται της πορείας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, κρατώντας κάδρο, με την φωτογραφία του πατέρα του, αγκαλιά με τους Χουνταίους που του δίνανε δουλειές τον καιρό της Χούντας.!
     -------------------


    Η Αντοκομμουνιστική φύση του ΣΥΡΙΖΑ του κεφαλαίου...


    Ένα ξεχασμένο έγγραφο ντοκουμέντο αποδεικνύει την Αντοκομμουνιστική-Αστική φύση του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα που από την δημιουργία του ήρθε να παγιδεύσει τον ελληνικό λαό.
    Στο έγγραφο που υπάρχει δημοσιοποιημένο στο βιβλίο "Γιάννης Λάτσης - Ο Γκάνγκστερ" εμφανίζεται ο τότε υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΚΚΕ Εσωτερικού να ζητάει στον Λάτση την καθιερωμένη χρηματοδότηση του προς το... κόμμα.
    Η ανταμοιβή για αυτή την χρηματοδότηση ήρθε κάποια χρόνια πιο μετά , με την ονοματοδοσία του λιμανιού του Κατάκολου στο όνομα του Γιάννη Λάτση, σε έναν δοσίλογο της Κατοχής και έναν συνεργάτη της Χούντας αλλά και με το ξεπούλημα του Ελληνικού στην Lamda Development.
    Οι υποκριτές Συριζαίοι, σήμερα 17 Νοεμβρίου, συνεχίζουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια και προκλητικά σκοπεύουν να κατέβουν στην Πορεία του Πολυτεχνείου, παριστάνοντας τους Αριστερούς
    ===================

    ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ -ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΠΟΥ «ΣΚΟΤΩΝΕΙ»


    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα σκίτσο του ΚΥΡ που δείχνει με τρεις εικόνες την ιστορία μιας ολόκληρης γενιάς.      
    Αρχικά ο αριστερός είναι με μούσια, ρούχα και συνθήματα αναρχικού, υποτίθεται ότι κάνει επανάσταση. Οσο περνούν τα χρόνια η εμφάνισή του αλλάζει και γίνεται ειρηνιστής ενώ στην ώριμη ηλικία του το σήμα μετατρέπεται στο σύμβολο της κατανάλωσης και της χλιδής, μιας Μερσεντές.

    ΠΗΓΗ:
      iefimerida

    ==========================

    Λεβέντης εροβόλαγε!


    Στο διάβα του τρέμουν όλες οι πρεσβείες...

Σχόλια