Στον αέρα υποθέσεις διαφθοράς με τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον Ποινικό Κώδικα

«Κίνδυνο ατιμωρησίας αλλά και διεθνούς έκθεσης της Χώρα» διαβλέπει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος με αφορμή διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για τις αλλαγές του Ποινικού Κώδικα και προβλέπει ότι η αξιόποινη πράξη της κακουργηματικής απιστίας διώκεται κατ΄ έγκληση και όχι αυτεπαγγέλτως.

Την αντίδραση της Ένωσης Εισαγγελέων προκάλεσαν αλλαγές που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο «Τροποποιήσεις Ποινικού Κώδικα – Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και συναφείς διατάξεις», που από τη Δευτέρα τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση, επισημαίνοντας τον κίνδυνο ατιμωρησίας, αλλά και διεθνούς έκθεσης της χώρας, καθώς, όπως σημειώνει, «από το συνδυασμό των άρθρων 5 παρ. 2 και 6 παρ.1, προκύπτει ότι η αξιόποινη πράξη της κακουργηματικής απιστίας διώκεται πλέον κατ’ έγκληση και όχι αυτεπαγγέλτως.
Σε μια τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, «δεκάδες υποθέσεις που βρίσκονται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, της ανάκρισης, αλλά και στην ακροαματική διαδικασία, κινδυνεύουν, να ριφθούν στον κάλαθο των αχρήστων, ως ποινικά μη αξιόλογες και η χώρα να εκτεθεί διεθνώς ως αναποτελεσματική στη δίωξη σοβαρότατων εγκλημάτων και ιδίως της διαφθοράς και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος». ΠΗΓΗ
=======================

5.000 νόμοι, στην υπηρεσία της ανομίας και της κυριαρχίας! Απατεώνες!

Νόμοι, νόμοι, νόμοι και πάλι νόμοι!
Οσο πιο διεφθαρμένοι πολιτικοί και κρατικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πολίτη, τόσοι περισσότεροι οι νόμοι!
Με νόμο, οι κατασχέσεις, για τους φτωχούς.
Με νόμο, η...κατάργηση της συνδικαλιστικής ελευθερίας.

Με νόμο, η καταδίκη σε δουλεία, ενός ολόκληρου λαού.
Με νόμο, η λεηλασία μιας χώρας.
Με νόμους, η ελευθερία των αγορών, ή πιο σωστά, η ασυδοσία της.
Με νόμους, οι φοροαπαλλαγές των ημετέρων παρασίτων.
Με νόμο, η αφαίρεση των δεδουλευμένων συντάξεων.
Με νόμο κάθε χαράτσι.
Με νόμο, η ημιμάθεια, οι απαγορεύσεις, η ενημέρωση, η διεκδίκηση, η ελευθερία της συμμετοχής στα πεπραγμένα της εξουσίας.
"Για το καλό μας!".
Αλήθεια;;
Μήπως, για το ΔΙΚΟ τους, καλό;;
Ακόμα ένας νόμος βρίσκεται, σήμερα, για "διαβούλευση"-ο φερετζές της ανομίας τους- που καταργεί την αυτεπάγγελτη δίωξη, για κακουργήματα, στο Δημόσιο και στις ιδιωτικές εταιρίες.
Μόνο, μετά από μήνυση της Διοίκησης ενός Οργανισμού, θα διώκονται τα οικονομικά σκάνδαλα και οι μίζες, τα κακουργήματα και οι ατασθαλίες.
Και ποιος Διοικητής θα υποβάλει μήνυση, εναντίον του εαυτού του;; Ε;;; Ποιος;;;
Ολα, στο αρχείο! ΚΕΛΠΝΟ, εξοπλισμοί, Νοβάρτις και δεν συμμαζεύεται!
5.000 νόμοι, στην υπηρεσία της ανομίας και της κυριαρχίας!
Απατεώνες!


Σχόλια