Ο κρυφός ναζί.

Γράφει ο mitsos175

Την ναζιστική ιδεολογία την ξέρουμε. Τους περισσότερους ναζί μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε. Υπάρχουν όμως αρκετοί που κρύβονται. Αναμενόμενο, ο ναζισμός είναι κατ' ουσία ανθρωποφαγία, υπεύθυνος για ανυπολόγιστες καταστροφές, βίαιους θανάτους, φρικαλεότητες, δεν είναι σίγουρα κάτι, που ο οπαδός του θα παραδέχονταν με καμάρι δημόσια.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Είναι γνωστά τα κόλπα των ναζιστικών παρασίτων, που κρύβονται τέλεια στους αστικούς βόθρους, τους καπιταλιστικούς υπονόμους, τα σάπια ΜΜΕ. Κάποιοι το παίζουν θεούσες, κάποιοι άλλοι επιστήμονες... Γενικά είναι πίσω από μάσκες, αφού το πραγματικό πρόσωπο του ρατσιστή είναι εντελώς αποκρουστικό.

Υπάρχει βεβαίως η ανόητη θεωρία ότι κάποιοι λαοί είναι ανώτεροι από τους άλλους. Η θεωρία αυτή δεν είναι μόνο αντιεπιστημονική, είναι πάρα πολύ επικίνδυνη, όπως αποδείχτηκε από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, που στην ουσία ήταν απόπειρα εφαρμογής του ναζισμού στην πράξη σε παγκόσμια κλίμακα.

Να θυμίσω το αποτέλεσμα με κάπως πιο παραστατικό τρόπο. Σε αυτό τον πόλεμο οι δήθεν "ανώτεροι" Παπάριοι ένιωσαν στα οπίσθια τους το σκληρό και μακρύ κανόνι των δήθεν "κατώτερων" φυλών, όπως των Κομμουνιστών Ρώσων, που τσάκισαν το ναζιστικό ερπετό στέλνοντας το στην εντατική τουλάχιστο για μισό αιώνα.
Δυστυχώς οι πολιτικοί της Δύσης, γλύτωσαν αρκετούς ναζί δήμιους, που τους χρησιμοποίησαν για να γεμίσουμε πάλι σκατά.

Πρέπει να πούμε ότι όποιος φέρεται σαν φασίστας, είναι φασίστας. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά όποιος μισεί τον συνάνθρωπο του τον σκοτώνει ή προσπαθεί να δικαιολογήσει εγκλήματα, είναι ότι ακριβώς φαίνεται. Παρανοϊκός, σαδιστής δολοφόνος. Δήμιος του κερατά. Στον τρόπο δράσης, στις πράξεις, πέφτουν οι μάσκες.

Μου δίνεται έτσι η ευκαιρία να μιλήσω για τον μανιακό δολοφόνο της Κύπρου. Υπάρχουν φήμες ότι ανήκε στο ΑΚΕΛ, ότι στήριζε συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα κλπ.
Λοιπόν όποιος κάνει εγκλήματα, είναι πριν από όλα εγκληματίας. Δεν πρόκειται να δικαιολογήσουμε σε καμία περίπτωση κανένα κάθαρμα, που σκοτώνει αθώους ανθρώπους. Δεν είναι παρά φασίστας, που υποκρίνονταν όλον αυτό τον καιρό, ό,τι και να λέει πως είναι.

Απόδειξη: Τα θύματα του. Πέρα από το ότι οι γυναίκες ήταν ξένες, ήταν φτωχές εργαζόμενες. Το τομάρι εκμεταλλεύονταν τη δυστυχία και τη φτώχεια!
Το κάνει ποτέ αυτό ένας πραγματικός Κομμουνιστής; Όχι, αγωνιζόμαστε για τους εργαζόμενους, δεν τους εξοντώνουμε. Αυτό το κάνουν οι νεοφιλελέρες και οι φασίστες.
Αυτή είναι και η επιστημονική απάντηση στο άλλο φασίστα, που το παίζει επιστήμονας.

Καμία από αυτές τις γυναίκες που σκοτώθηκαν δεν ήταν υποτακτικές από τη φύση τους. Η φύση του ανθρώπου, είναι ελεύθερη, ανυπότακτη. Είναι όμως συγκεκριμένες καταστάσεις που εκμεταλλεύονται κάποια καθάρματα.
Πλούσιοι, ανώμαλοι, και ο συνδυασμός των δυο.

Διαβάσατε τι έγινε; Πως τις προσέγγιζε ο serial killer; Ο "σοβαρός στρατιωτικός", όπως παρουσιάζονταν, τις έταζε καλό μεροκάματο! Επίσης εκμεταλλεύονταν το γεγονός, πως η αστυνομία δεν πολυέψαχνε για αλλοδαπές που εξαφανιστήκαν. 
Όταν λοιπόν κάποιοι λένε μαλακίες από τη μια δεν βλέπουν την αιτία της εγκληματικότητας, από την άλλη προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα.

Έχουμε γράψει για τους υποκριτές. Επίσης ο τύπος ήταν στρατιωτικός. Αυτό δεν πρέπει να απασχολήσει τους αξιωματικούς; Θέλω να πω είχε όπλο, μάλιστα διοικούσε άρματα! Δεν θα έπρεπε να απασχολήσει τους ψυχολόγους πως διάολο κατάφερε να περάσει απαρατήρητη η ακόρεστη δίψα του για αίμα;
Εκτός αν καλλιεργήθηκε στο στρατό. Κι αυτό είναι κάτι τόσο τρομακτικό, που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...
================

Αν λοιπόν, οι Φιλιππινέζοι είναι υποτακτικός λαός, τότε τι να πούμε εμείς οι Έλληνες;

Σχόλια