Δικαιωματισμός και lifestyle του κώλου...

Λες και ζούμε σε αμερικάνικη σαπουνόπερα
Δικαιωματισμός και lifestyle του κώλου... 

  • Δικαιωματισμός, Lifestyle και μορφωτική ελιτοποίηση της πληροφορημένης ημιμάθειας

  • Προϋποθέσεις και συνέπειες της ιδεολογικής αποβιολογιοποίησης του φύλου

     Γυναίκες στην Τσαρική  Ρωσία ρυμουλκούν μαούνα...(σε ποτάμι)

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    Ο καταλογος των αξιολογων γυναικων στην ιστορια ειναι μακρυς. Οι λιγες που θα αναφερω εδω ειναι εντελως τυχαια δειγματα που μουρθαν τωρα στο κεφαλι. Δεν εχω αξιωσεις συστηματικοτητας.
    1, Η Τέγιε ηταν η Αιθιοπεζα μητερα του Φαραω Αμενοφι του Δ η Ακενατόν που του ενσταλαξε το μισος προς τα 2000 ξοανα της παληας θρησκειας(που τη σνομπαραν ως "κατωτερη") και τον εκανε να επινοησει τον Μονοθεισμο, με εμβλημα τον Ηλιο. Ο Μωυσης δεν ηταν εβραιος αλλα ο (φυσικα Αιγυπτιος) υπαρχηγος του. Οταν παλινορθωθηκε η παληα θρησκεια προτεινε στους σκλαβους εβραιους να τους βγαλει απο την καταραμενη χωρα ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΣΠΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟ! Αυτη ειναι μια περιθωριακη θεωρια καποιων Αιγυπτιολογων την οποιαν ομως ασπαστηκε ο βαθυς γνωστης της Αιγυπτιολογιας Φρουντ.
    2, Η Αγιατις ηταν η βασιλισσα της Σπαρτης οταν δολοφονησαν τον ευγενεστατο νεο βασιλεα, τον ΑΓΙ, για να μ η ν προχωρησει στην διανομη της γης στους ακτημονες το 240π,Χ. Οι φονηαδες την παντρεψαν με το ζορι με τον Γιο του δολοφονου (ετερου) βασιλεως, τον Κλεομενη.ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!
    Ο Κλεομενης εγινε ο ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ του αδικοχαμενου Αγιδος!!! Και αρχηγος μιας μεγαλειωδους κοινωνικης επαναστασης!
    Ο Καβαφης μενει εκθαμβος απο το φαινομενο και γραφει δυο ποιηματα!
    Το οτι η Αγιατις ειναι Αγνωστη στους νεοελληνες (που εχουν αγαλματα της Βουγιουκλακη και αλλων ασημαντων ιστορικα γυναικων) δειχνει σε τι αποκτηνωση μας εχει ριξει το εκαστοτε υπουργειο Αποβλακωσης..

Σχόλια