Το Κίνημα Αλλαγής πρέπει ...

να είναι απόλυτα ειλικρινές με την κοινωνία, δηλώνει ο Σημίτης. (Eδώ γελάμε! Χα! Χα! χα!) Aν αντέχετε δείτε κι' αυτό! Τη μεγαλύτερη "πολιτική λινάτσα" - καταστροφέα. ..."είσαι ένας γαμημένος ψυχοπαθής"... διά στόματος Νικολά Σαρκοζύ
το οποίο ακολουθήθηκε  από την διευκρίνιση "ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",

Συνέχεια εδώ    

Ξεκίνησε λέει το "ιδρυτικό συνέδριο για το Κίνημα Αλλαγή". Χωρίς άλλα σχόλια, αφού και μόνο η ενασχόλιση με τύπους- φρεσκαδούρα - σαν τον εικονιζόμενο "μολύνεσαι",  θυμίζω μερικές παλιές εγγραφές:

...άντε και καλά κρασιά. Είμαστε στη στιγμή που το παλιό στη διασωλήνωση και με μπόλικο μετρητό, αρνείται να αφήσει τον μάταιο τούτο "πολιτικό" κόσμο! Προβλέπεται σάπισμα εν ...ζωή (για την ακρίβεια κάτι σαν ζωή.. που μάλλον είναι μη αντιστρεπτή νεκροφάνεια...). 

Kαι καλά τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να προτείνουν ένα σχέδιο για τη χώρα, γιατί να το κάνουν τώρα; Τρίχες ποτέ δεν είχαν σχέδιο. Ή αλλιώς η φιλοδοξία τους ήταν: Οι ίδιοι κοτζαμπάσηδες και ο λαός δούλος. Αυτό υπηρέτησε πιστά ο εικονιζόμενος, η επιτομή της "πολιτικής αγυρτείας". (Πρέπει να είναι είναι από τους λίγους αρχηγούς κομμάτων, που όλοι οι κολλητοί του πιάστηκαν να χρηματίζονται (λέγε με Μαντέλη) , στην καλύτερη περίπτωση να μεταφέρουν εκατομμύρια (λέγε με Τσουκάτο) για λογαριασμό του κόμματος) ή το πλέον ..αθώο να πλαστογραφούν τίτλους σπουδών για την άνοδό τους (....Ο λόγος για τον άγνωστο στο ευρύ κοινό αλλά πολύ γνωστό στους δημοσιογραφικούς κόλπους και σε όσους κινούνται εντός του Κοινοβουλίου, Γιώργο Μπούνα, ο οποίος το 2011 προσελήφθη ως επιστημονικός σύμβουλος στο γραφείο του Σημίτη στη Βουλή....)

Σημαντική λεπτομέρεια: Για να πετύχει ή ακριβέστερα για να νομιμοποιήσει την πρόσληψή του, ο Διευθυντής του Σημίτη προσκόμισε πλαστό πτυχίο!
----------------------
Η μοναδική ειλικρινής ομιλία στο "Συνέδριο" του Κινήματος Αλλαγής (που να βάλει κανείς εισαγωγικά, όταν όλα είναι ψέμα...). Εν τέλει η μοναδική άξια λόγου ομιλία στο  "Συνέδριο".

  •  --------
    1.Αντιγράφω από τον Γιανναρά:

    • "«Δεν μας σέβονται ούτε στα στοιχειώδη βγαίνουν στις τηλεοράσεις και μιλούν άνθρωποι οι οποίοι είναι οι κυρίως ένοχοι για αυτήν την καταστροφή και δεν αισθάνονται την ανάγκη να πουν ένα συγνώμη ή να κλείσουν το στόμα και να αποσυρθούν από τον δημόσιο βίο.  Θεωρούνται κεφάλαιο για τον πολιτικό βίο άνθρωποι οι οποίοι υπέγραψαν τον υπερδανεισμό της χώρας ξέροντας ότι ένα τέτοιο δάνειο αυτή η χώρα δε μπορεί ποτέ να το πληρώσει. Και σήμερα όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά μας κουνάνε και το δάχτυλο.»

    ----------------

    Η «χαμένη στη μετάφραση» Κεντροαριστερά

  • Και μια απάντηση στον κύριο υπεύθυνο της καταστροφής της χώρας - Σημίτη τον θλιβερό ως μέλος αυτής ομάδας που καμώνεται την ελίτ τη χώρας. Mόλις τώρα κωδικοποίησα τι δεν μου κολλάει στην  όλη παρουσία του Σημίτη. Δεν είναι ελίτ, απλά καμώνεται ότι είναι μέλος της ελίτ. Στην πραγματικότητα πάντα ήταν ένας μπάτλερ της πραγματικής ελίτ, που δεν έχει έχει και λόγους να επιδεικνύεται. Από κει λοιπόν πηγάζει η αισθητική "ανωμαλία" της παρουσίας του Σημίτη και των ομοίων του. Μπάτλερ - για την ακρίβεια χωρίς τη αρχοντική τους στόφα - που παριστάνουν την "πεφωτισμένη" ελίτ.
    -----------

    «Η Ελλάδα χωρίς ελίτ»!_2

    ----------
    ------------
    και εγένετο ΝεοΠΑΣΟΚ. Όλα για μια ...πράσινη τρύπα. Δεν κρύβονται οι άνθρωποι!

    «Κίνημα Αλλαγής»: Αλλαγή ΑΦΜ!!! 

    Τα «κουρέλια» του ΠΑΣΟΚ σε νέα απόπειρα νεκρανάστασης…

    Πάμε σαν άλλοτε...

    ΔΗ.ΣΥ: Το “συνέδριο” του τίποτε και η εξαφάνιση του Ανδρέα, του ΠΑΣΟΚ και της Ιστορίας

    Χτυπούν οι ώρες .... (ή Ώρα των Παρθένων")

    Ισότιμες ειδήσεις της ημέρας...

    -------

    “Αλλάζουμε ΑΦΜ” και συνεχίζουμε την κατεδάφιση...!!! 

    Αλλάζουμε ΑΦΜ”

     
    Tο κεντρικό σύνθημα του Κινήματος Αλλαγής.


    Ανέκδοτο αγώνα στην φορολόγηση των κομμάτων ξεκινάει η Φώφη, ο Σταύρος και ο...

    αφέντης τσουτσουλομύτης

    JoDi

    Μες την καλή χαρά ...

    Αφού διέλυσαν τη χώρα...επανέρχονται χασκογελώντας και ..

    το απίστευτο???


    Κάποιοι θα τους ψηφίσουν!!!!!  ΠΗΓΗ

    -------------------

    Βλέποντας την αυτογελοιοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον ταχύτατο εκΠΑΣΟΚισμό του, τρελαίνομαι στην ιδέα ότι η παραπάνω πολιτικές μούρες θα μοστράρουν ως σοβαρές- και δυστυχώς θα φαίνονται σοβαρές - απέναντι στις ήδη τσαλακωμένες και ανερμάτιστες πολιτικές φούσκες που απλά μένουν στη θέση τους αφού έτσι θέλει το Μεγάλο Αφεντικό.

Σχόλια