Μπράβο το Αννούλα! (ή όταν τα πολιτικά ζόμπι δεν λένε να το βουλώσουν...)

Αχού το μωρέ το έξυπνο Διαμαντοπούλου που ξέρει να κάνει και αναγωγές ποσοστών σε δημοψηφίσματα. Έγραψε το Αννούλα Διαμαντοπούλου στο twitter σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Μ. Βρετανία:
kart

Βέβαια, το Brexit έλαβε επισήμως 51,9%, όμως το Αννούλα έκανε αναγωγή του ποσοστού όχι επί των ψηφισάντων, αλλά επί των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους. Αφαίρεσε, δηλαδή, την αποχή κι έβγαλε το «καθαρό» αποτέλεσμα (και πάλι λάθος το έκανε, καθώς το αποτέλεσμα είναι 38,26). Φυσικά, αυτή η μέτρηση είναι η σωστή κι έτσι θα έπρεπε να γίνεται ώστε να εκφράζεται η αποχή, να γνωρίζουμε ότι ο νικητής είναι μειοψηφία και να προστατεύουμε τη Δημοκρατία από τη «δήθεν Δημοκρατία» όπως λέει και το Αννούλα. Εν ολίγοις, είναι απαράδεκτο να αποφασίζει η μειοψηφία για την πλειοψηφία.
  • Να κάνουμε τώρα κι εμείς μια … αναγωγή για να δείξουμε πόσο ευαίσθητο είναι το Αννούλα και για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα. Το Αννούλα, στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 εκλέχθηκε βουλευτής Α΄ Αθήνας και στις 7 Οκτωβρίου ορκίστηκε Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
  • Το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου κέρδισε εκείνες τις εκλογές με ποσοστό 43,92% (ούτως ή άλλως μειοψηφία, αλλά έστω βρε αδελφέ με κάποιο σεβαστό ποσοστό). Επειδή όμως το Αννούλα σέβεται το Ντιμοκρατία, ας δούμε με τη δική της αντίληψη ποιο ήταν το πραγματικό ποσοστό που πήρε το κόμμα της κι έγινε κυβέρνηση, με την ίδια υπουργό. Έλαβε 3.012.542 σε σύνολο εγγεγραμμένων 9.929.065. Τουτέστιν, το πραγματικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ σε εκείνες τις εκλογές ήταν 30,34%. Δηλαδή λιγότερο από το ένα τρίτο των εγγεγραμμένων.
Εκείνη η γαμημένη κυβέρνηση μειοψηφίας, του μόλις 30,4%, έχωσε τη χώρα σε μνημόνια, τη ρήμαξε, την κατέστρεψε και ξεκίνησε την παγκόσμια διαπόμπευσή μας, όμως το Αννούλα βολεύτηκε μια χαρά με εκείνη τη δήθεν Δημοκρατία. Κατάλαβε τώρα το Αννούλα ότι με μερικά πράγματα, όπως η Δημοκρατία, δεν πρέπει να παίζουμε; Το Αννούλα φυσικά και κατάλαβε.
Είναι επαγγελματίας πολιτικός. Από αυτούς που έχουν πάντα ένα άλλοθι για την πάρτη τους, σε όποια τραγωδία κι αν έχουν βάλει το χέρι τους.
Πηγή
blogger: στην παραπάνω προσέγγιση της εξ επαγγέλματος πολιτικού προσθέστε την άποψη έτερου πολιτικού σκύβαλλου: 
 "Οι λιγότερο μορφωμένοι ψήφισαν brexit"  
  • Δηλαδή αν κατάλαβα κ. Αννούλα μου και κυρ Σταύρακα να χωρίζουμε του ψηφοφόρους σε "δικούς μας" και τους "άλλους". Οι άλλοι κατά κανόνα είναι γκαγκά, αμόρφωτοι, πεινασμένοι, λεροί, ανίκανοι για ...χειραγώγηση. Αυτούς τους "άλλους" δεν θα τους επιτρέπουμε να ψηφίσουν! Θα ψηφίζουν μόνο οι δικοί μας! Οι εκλεκτοί! "Έτσι θα ξέρουμε το αποτέλεσμα και δεν θα κινδυνεύει η δημοκρατία μας (ο κώλος μας δηλαδή)" Κάπως παλιό μ' ακούγεται!
  • Να σας προτείνω κάτι άλλο για τη δημοκρατία σας. Να ψηφίζουμε μέχρις ότου συμφωνήσουμε μαζί σας! (Να ψηφίζουμε, μία, δυο, τρεις, όσες φορές χρειασθεί! Που θα πάει κάποια στιγμή θα το πετύχουμε... Α!!!! Προσθέστε ενδιάμεσα και ...βασανιστήρια, βοηθάνε στην  σωστή σκέψη...)
  • Ο καλός φασίστας στο δημοψήφισμα φαίνεται!..

    Ο καλός φασίστας στο δημοψήφισμα φαίνεται!..

         Και αφού παραθέσουμε το απαύγασμα της φασιστικής νοοτροπίας του καραφλομ@λάκα που σκάει στις 6: " Τζάμπα πήγε κι η Τζο Κοξ ",
         ..που σημαίνει, πως αν δεν έβγαινε το Brexit όλα καλά, δε βαριέσαι, θα
    έπιανε τόπο και μιά δολοφονιούλα(!),
         ..θα απευθύνουμε στο κοινό την ερώτηση

         Σε τί ακριβώς διαφέρουν από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο (της γνωστής χούντας) όλα αυτά τα φασισταριά που όχι μόνον αρνούνται να αποδεχτούν οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από κείνο που οι ίδιοι θέλουν,
         ..αλλά κάνου και δηλώσεις ιστορικές που άνετα θα έμπαιναν σε οποιοδήποτε " Εγχειρίδιο του καλού Φασίστα";

         Πρώτος-πρώτος ο ίδιος ο βρετανός πρωθυπουργός που δήλωσε  πως "η Βρετανία θα μείνει στην Ε.Ε. ό,τι κι αν βγάλει το δημοψήφισμα".
         Ακολουθούν περήφανοι οι ουλαμοί των δικών μας φασισταριών
         - " Τα δημοψηφίσματα είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα" δήλωσε η αδελφή του εξώφθαλμου.
         - " Το δημοψήφισμα στην Αγγλία το κέρδισαν οι δολοφόνοι της Τζο Κοξ " αποφάνθηκε ο Πνευματικός Χειμώνας του τόπου.
         - " Στους άγγλους χρωστάμε μερικές χάρες, από τον Μπάυρον ως τον Δεκέμβρη του '44 " πέρδεται απ' το στόμα ο γνωστός Πρωκτεντέρης.
         - " Συνταξιούχοι, άνεργοι και λιγότερο μπορφωμένοι ψήφισαν Brexit " είπε η αγράμματη καμαριέρα του Τόμπολα.
         - Δημοσιογράφα της ΕΡΤ (από κείνες που έλεγες χαλάλι το κλείσιμο της ΕΡΤ απ' τον Καλαματιανό): " Τι θα γίνει με τα δίδακτρα των Ελλήνων φοιτητών, τώρα που η Βρετανία ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ(!!!) στη στερλίνα; "
         Και για το κερασάκι μία δήλωση-σταθμός,
         ..η περίτρανη απόδειξη της μ@λακίας του έλληνα ψηφοφόρου,
         ..η προσωποποίηση του φασισμού στο πρόσωπο ενός πολιτικού και λεβέντη και μ@λάκα: " Να προσπαθήσει ο Τσίπρας να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στους Εγγλέζους να διορθώσουν το λάθος "

         Σε τί ακριβώς διαφέρουν όλοι αυτοί από αυτόν που οργάνωσε δημοψήφισμα για το τότε Σύνταγμα,
         ..ένα δημοψήφισμα που ήξερες πως ό,τι κι αν ψήφιζες "ναι" θα έβγαινε;
         Όλοι αυτοί οι "δημοκράταροι" θα ζητούσαν επανάληψη του δημοψηφίσματος αν είχε επικρατήσει η παραμονή της Βρετανίας;
         
         Θα βγει ποτέ στους δρόμους η σιωπηλή πλειοψηφία του 62%, 
         ..να διώξει τα ερπετά τα φίδια, τους αρουραίους, τους θρασύδειλους,
         ..που λυμαίνονται την χώρα μας,
         ..στο όνομά μας;..
         

      -------------------------

    και συμπληρωματικά στα παραπάνω:

Σχόλια