Τσαρλς Νταλάρα: «Δυστυχώς το PSI δεν πέτυχε, δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα»

...Ο κ. Νταλάρα, που είχε ενεργό ρόλο στη συμφωνία για το PSI, σημείωσε ότι είναι απογοητευτικό ότι δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, ενώ άφησε αιχμές για τις πολιτικές του μνημονίου, σημειώνοντας ότι το «φάρμακο» πρέπει να αλλάξει, καθώς δεν μπορεί σε συνθήκες ύφεσης μια οικονομία να πετυχαίνει πλεονάσματα...
Τελικά αυτοί οι ξένοι εκτός από "άσχετοι" είναι αναιδείς και αχάριστοι. Πάνε στράφι οι υποκλίσεις του Βενιζέλου στον Τραπεζίτη* Νταλάρα για την υλοποίηση του PSI, την μεθόδευση του οποίου ανέλαβε να πουλήσει ως "μοναδική σωτηρία" στους ιθαγενείς, ο μεγάλος, τι λέμε τώρα, τιτανοτεράστιος Βενιζέλος. Επιστρέφει τώρα ο κ. Νταλάρας και ρίχνει μια πατσαβούρα στην μάπα του προέδρου. Δεν είναι πράγματα αυτά. Λίγος σεβασμός! Έλεος! Περιμένω το άμεση αντίδραση του λαλίστατου προέδρου. Να αντικρούσει τον Νταλάρα και να τον βάλει στη θέση του... Δεν μπορεί να φτύνει την προεδράρα έτσι ατιμωρητί! Τρέμε Νταλάρα. 
(*Υποπτεύομαι ότι ο σοφός Βενιζέλος, θα καταχεριάσει τον Νταλάρα, στέλνοντας την επιστολή στον Γ.Νταλάρα. Οπότε δυο πράγματα θα έχουν συμβεί! 1. Θα έχει "απαντήσει" στον Νταλάρα - δεν έχει σημασία ποιον. Θα μπορεί να ισχυρίζεται ότι έστειλε επιστολή στον Νταλάρα, χωρίς να λέει ψέμματα!. 2. Δεν θα έρθει σε αντίθεση με Τραπεζίτη, αφού είναι πάντα το καλό παιδί και είναι πάντα έτοιμος για θελήματα)
Και για σοβαρευτούμε: Όταν ο PSI του Βενιζέλου μας "έσωσε" από τη χρεοκοπία το χρέος μας ήταν 129% του ΑΕΠ. Μετά λοιπόν το σώσιμο και σύμφωνα με το ΔΝΤ:

 Κοντά στο 300% του ΑΕΠ το χρέος μέχρι το 2060!

 

 

Σχόλια