Κοίτα ποιος μιλάει! XA! XA! XA!

(την φωτο την πήρα από εδώ)
Έλεος!O "sofatzis" όλης της πολιτικής νομενκλατούρας τα τελευταία 25 χρόνια! O άνθρωπος - λέει ότι είναι συνταγματολόγος - τολμάει να μιλάει για "...καθεστωτική αντίληψη περί εξουσίας"! ΕΛΕΟΣ!...
Ας μην ξεχνάμε την πετυχεσιά σου με το PSI για το οποίο θα λογοδοτήσει, πάρε νάχεις για το αρχείο:  
  1. Beni ο.... 
  2. ...γιατί δεν καταργούν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ τον νόμο περι (μη) ευθύνης υπουργών
  3.  ..υπόβαθρο της κρίσης στον χώρο της δικαιοσύνης

Αρχίζει το άρθρο του ως εξής: "Η διάκριση των εξουσιών είναι στη θεωρία του κράτους ότι το τριαδικό δόγμα στη θεολογία γράφει ο κ. Βενιζέλος σε άρθρο του στο "ΒΗΜΑ της Κυριακής". 
Πάει την ψώνισε ο ....συνταγματολόγος μας! 
Μιλάει για διάκριση εξουσιών σ' ένα κράτος του οποίου την κυριαρχία την παρέδωσε, την υπέγραψε!! , αφού πρώτα βέβαια ο ίδιος ήταν ΤΟ καθεστώς! Ο ιστορικός του μέλλοντος στο λήμμα "πολιτειακή ανωμαλία" θα παραπέμπει απλά στον βίο και την πολιτεία του ως άνω φερόμενου "συνταγματολόγου". Γράφει για ένα κράτος το οποίο ήδη με τη δικιά του συμβολή είναι αποικία! Μάλλον γράφει από ένα παράλληλο σύμπαν - ή μάλλον από το προσωπικό του σύμπαν, όπου δεν υπάρχουν οι λέξεις: ντροπή, μνήμη, θεσμοί. (Σαν να κάνει κύριγμα παρθενίας μια παλιά καραπουτάνα...σε κάτι τέτοιο παραπέμπει αισθητικά η παρέμβαση του βενι) 

Ώρα για πραγματικό μάθημα, για να καταλάβουμε το μέλλον που μας προετοίμασε ο μεγάλος "συνταγματολόγος" που εν τω μεταξύ έγινε και "τρισμέγιστος οικονομολόγος":

Σχόλια