Ο Κούλης συνεχίζει το έργο του μπαμπά;

Γράφει ο mitsos175
Προειδοποίηση: Το παρακάτω άρθρο μπορεί να βλάψει σοβαρά την Υγεία σας. Περιέχει Κώστα Μητσοτάκη σε μεγάλες ποσότητες. Παρακαλώ απομακρύνετε καρδιοπαθείς, ανηλίκους κοκ. Προτείνουμε επίσης να πάρετε ιδιαίτερες προφυλάξεις ή τουλάχιστο μια αρμαθιά σκόρδα. 
Ευχαριστώ.

Κυβέρνηση κόμη Μητσοτάκη: Απρίλης 1990 - Οκτώβρης 1993 μια τριετία που μας φάνηκε αιώνας. Αμέσως μόλις ο λαός έκανε την κουταμάρα να του δώσει την εξουσία, ο Μητσοτάκης έδειξε τους σουβλερούς του κυνόδοντες. Προχώρησε σε απελευθέρωση του τραπεζικού συστήματος και την κίνηση κεφαλαίων, την απελευθέρωση της αγοράς των ενοικίων, την εμπορία καυσίμων, την κατάργηση των ελέγχων τιμών σε όλα τα αγαθά με εξαίρεση τα φάρμακα, την απελευθέρωση της αγοράς εργασίας με την εισαγωγή της μερικής απασχόλησης και της τέταρτης βάρδιας και την απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων. Με δυο λόγια αυξήθηκαν τα ΠΑΝΤΑ εκτός από τους μισθούς. 

Έδιωξε όσους διόρισε το ΠΑΣΟΚ και δεν ήταν μόνιμοι για να βάλει τα γαλάζια κομματόσκυλα.

Παραχωρήθηκαν στον ιδιωτικό τομέα η κινητή τηλεφωνία και έγιναν διάφορες ιδιωτικοποιήσεις που οδήγησαν στην αύξηση τιμών των υπηρεσιών και της ανεργίας όπως η διαβόητη αποκρατικοποίηση των αστικών λεωφορείων της Αθήνας.

Η απόφαση για ιδιωτικοποίηση των μέσων μεταφοράς της Αθήνας οδήγησε σε μεγάλες κινητοποιήσεις των εργαζομένων και των συνδικαλιστών φορέων, όπου κάποιοι γαλάζιοι "νοικοκυραίοι" έχασαν το βρακί τους.

Εκκαθαρίστηκαν 66 προβληματικές επιχειρήσεις του ΟΑΕ, όπου έδιωξαν 9.000 εργαζόμενους λες κι έφταιγαν αυτοί. Ιδιωτικοποιήθηκαν 15 επιχειρήσεις ιδιωτικών Τραπεζών, μην τα πολυλογώ, πούλησε ή προσπάθησε να ξεπουλήσει κάθε φιλέτο. Γενικά προσπάθησε να φέρει μνημόνιο πριν το Μνημόνιο.

Σκόπευε να καταργήσει τα ασφαλιστικά ταμεία ενώνοντας τα σε ένα, να μειώσει μισθούς συντάξεις (για 1η φορά στη Μεταπολίτευση) ακολουθώντας μια περίεργη αριθμητική 0+0=14. Δηλαδή οι μηδενικές αυξήσεις (και την ουσία μειώσεις λόγω πληθωρισμού 22-12%) των εργατών, "αντισταθμίζονταν από τις μειώσεις φόρου" στις μεγάλες μόνο πολυεθνικές και ντόπιες εταιρίες!

Τι σας είπα; Μνημόνιο πριν το Μνημόνιο. Α ναι! Φορολόγησε και τους τόκους των καταθέσεων. Η δήθεν μείωση του πληθωρισμού ήταν αποτέλεσμα μαγειρέματος, αφού τα βασικά είδη είχαν εκτοξευθεί, ενώ οφείλονταν και στην άγρια λιτότητα καθώς και την ανεργία όπου αυξήθηκε από 7% σε 9,7%. Όπως σήμερα. Ο λαός φυσικά "εκτίμησε" την προσφορά ανθρωποθυσιών στο κεφάλαιο και του έδωσε κλωτσιά στις εκλογές. Το χρέος; Αυξήθηκε. 111,6% του ΑΕΠ!!! Και λόγω αύξησης "μυστικών κονδυλίων" του Σαμαρά. Δυο δισ. όχι αστεία...

Εξωτερική πολιτική: Υπέγραψε και αυτός και ο Σαμαράς (ΥΠΕΞ)
1. Τη διάλυση της συμμάχου Γιουγκοσλαβίας. Την αλλαγή δηλαδή συνόρων στα Βαλκάνια.
2. Δημιούργησε από το τίποτα και για εσωτερική κατανάλωση το πρόβλημα με τη FYROM ελπίζοντας να ξεχαστεί σε 10 χρόνια. Αμ δε! Τέτοιες κουταμάρες κρατάνε δυστυχώς περισσότερο. Έκανε πατριδοκαπηλία, γιατί η κατάσταση εσωτερικά ήταν σαν τα μούτρα του.
3. Δημιούργησε πρόβλημα με όλα σχεδόν τα γειτονικά κράτη. (Αλβανία - FYROM - Βουλγαρία) ενώ επιδείνωσε τη θέση της χώρας δείχνοντας ανεξήγητη υποχωρητικότητα σε ΗΠΑ - Τουρκία.

Ακόμη έκανε το σύστημα της ενισχυμένης νοθείας θεσπίζοντας το όριο του 3%. Έκανε συμφωνία με τον Κοκό (τον Τέως) να του δώσει το μεγαλύτερου μέρους της, επικαλούμενης, «Βασιλικής Περιουσίας», το Τατόι, το Μον Ρεπό, το κτήμα στο Πολυδένδρι και μια αλλαξιά σώβρακα. Καλά, για τα σώβρακα ίσως κάνω λάθος.

Να μην ξεχνάμε τους κενταύρους και ρέιντζερς της ΟΝΝΕΔ και τις ασχήμιες της Δεξιάς. Τη δολοφονία Τεμπονέρα, και άλλων ανθρώπων, τις διώξεις, τις κατηγορίες στην αντιπολίτευση για τρομοκρατία... Και τι θα κάνει ο Κούλης; Θα συνεχίσει το έργο του μπαμπά; Ωχ!... .
Πηγή

Η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Χριστοφοράκο είναι αδιαμφισβήτητη.....!!!!

Ο "εθνικός διαφθορέας¨ και το Μητσοτακέικο



Όχι ότι μάθαμε κάτι καινούργιο, από το περιοδικό Hot Doc που κυκλοφορεί σήμερα για τα πεπραγμένα της «αγίας οικογένειας» Μητσοτάκη και την σχέση της με την διαπλοκή. Παρουσιάζει όμως ενδιαφέρον η αποκάλυψη της εσωτερική αλληλογραφία της Siemens, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα μέλη της οικογένειας του μέσω της οποίας ξετυλίγεται το κουβάρι των μιζών που ξαφνικά βαφτίστηκαν δωρεές και χορηγίες.

Πριν αναφερθούμε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα να θυμίσουμε κάποια άλλα πράγματα. Όταν βρέθηκε κατηγορούμενος για το τεράστιο σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά προγράμματα  ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Κάντας είχε δώσει απολογία που ανάμεσα στα άλλα ανέφερε για τις μίζες που έπαιρνε κάποιο πρωτοκλασάτο πολιτικό πρόσωπο το οποίο είχε τον κωδικό ...«πατέρας» και ο οποίος ήταν «άπληστος».

Κανένας εισαγγελέας ή ανακριτική αρχή δεν έψαξε να βρει ποτέ ποιος ήταν αυτός ο «άπληστος πατέρας»
.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και όταν ο πρώην πανεπιστημιακός –και νυν παπάς- Κώστας Μπέης σε τηλεοπτική του παρουσία έκανε σε αρχηγό κόμματος που ασχολούνταν με … τούβλα. (Δεν θέλει μεγάλη αντίληψη για να καταλάβετε ποιον εννοεί. Δείτε αυτό το βίντεο).

Επειδή δεν θέλουμε να «κάψουμε» ούτε στο ελάχιστο την κυκλοφορία του Hot Doc που κυκλοφορεί σήμερα παραθέτουμε μόνο την εισαγωγή του δημοσιεύματος που υπογράφει ο Κώστας Βαξεβάνης:

Το σκάνδαλο της SIEMENS στην Ελλάδα δεν ήταν ένα οικονομικό σκάνδαλο με προϊόντα που πλήρωσε ακριβά η χώρα. Δεν ήταν ούτε ο χάρτης της διαπλοκής και της μίζας. 

Ήταν - και είναι - κάτι χειρότερο: 
Ο τρόπος που η απάτη, η δωροδοκία και η αθλιότητα γίνονται νόμοι, status και παράδειγμα. 
Ο τρόπος με τον οποίο το πολιτικό σύστημα υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα και αν χρειαστεί τα αμνηστεύει κιόλας για να μην πιαστούν όλοι μαζί στη φάκα. Είναι επίσης η απόδειξη πως η Δικαιοσύνη, για μια ακόμη φορά, σαν φίδι δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους, αποφεύγοντας να στραφεί προς τα καλογυαλισμένα παπούτσια, με τα οποία κινείται η διαφθορά.

Η απόφαση του εισαγγελέα να απαλλάξει τον κύριο SIEMENS, Μιχάλη Χριστοφοράκο, από τις κατηγορίες της δωροδοκίας, γιατί, όπως διαπιστώνει, τα χρήματα (πάνω από 10 εκατομμύρια) που δόθηκαν στο ΠΔΣΟΚ και τη ΝΔ δεν είναι μίζες αλλά δωρεές, είναι απλώς ο επίλογος σε αυτό που επί δεκαετίες είναι προσβολή της νοημοσύνης ενός λαού.

Πριν οδηγηθούμε στις «νομικές» διαπιστώσεις που απαλλάσσουν τον Χριστοφοράκο, υπήρξαν συντονισμένες προσπάθειες να εμφανιστεί το σκάνδαλο της SIEMENS ως αορίστως πολιτικό, χωρίς να δείχνονται πρόσωπα και διευθύνσεις.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επί χρόνια, πορεύεται σε μια πορεία «ανανέωσης, νεο-κομματισμού και εκσυγχρονισμού» χωρίς να βρίσκεται έστω κι ένας στο κόμμα του να του θυμίσει πως πολύ πρόσφατα εντοπίστηκε σε συναλλαγές με την SIEMENS που εκπροσωπούν τον παλαιοκομματισμό και τη διαπλοκή. 

Ένα τηλεφωνικό κέντρο, αξίας περίπου 160.000 ευρώ, τοποθετήθηκε το 2007 στο γραφείο του νέου τότε βουλευτή Μητσοτάκη και πληρώθηκε πολύ αργότερα, όταν αποκαλύφθηκε πως είχε χαρακτηριστεί δώρο από τον Χριστοφοράκο.

 Η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Χριστοφοράκο είναι αδιαμφισβήτητη. 

Το ερώτημα είναι: Τι δουλειά έχουν οι πολιτικοί στο γραφείο του επικεφαλής της SIEMENS, ιδίως αν υποθέσουμε πως δεν γνώριζαν ότι είναι ο εθνικός διαφθορέας; Τι σχέση έχουν η πολιτική και οι πολιτικοί με τον διευθυντή μιας εταιρίας και τους έλκει όπως τη μέλισσα το μέλι; Τι σχέση είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Σχόλια